Založ si blog

I. Radičová a spol. , už mlčte alebo to choďte povedať inam, tam. . . !

Túto pani a jej podobných, som prednedávnom spomínal v jednom zo svojich názorových článkov, žiaľ bol zablokovaný!

Budem stručný, ostrý, nekompromisný, ale nadmieru ma to rozčuľuje to ich farizejstvo, pokrytectvo, neskutočne paušálna proti ruská nenávistná propaganda a tak ešte raz – Iveta Radičová a všetci vám podobní, vojnoví štváči, ktorí si neželáte ukončiť vojenský konflikt na Ukrajine mierovou cestou, cestou permanentného dialógu s ruskou stranou, ako rovný s rovným, ale len a len dodávkou zbraní do rúk kade komu na Ukrajine.

Vy, ktorí denno denne prezentujete len a len následok niečoho a nepoviete národu slovenskému aj príčinu tohto ruského vojenského vpadnutia na územie suverénnej Ukrajiny! Dôvody sú tabu? Áno? A prečo?!

Nuž, ale iné som chcel.

V piatok 11.03.2022 sa konalo v Bratislave akési „občianske“ zhromaždenie pod vzletným názvom „Mier Ukrajine“, kdes všetci vystupujúci zdravili prítomných „Sláva Ukrajini“ a predbiehali sa v tom, kto najviac propagandistickej špiny nahádže paušálne na všetkých Rusov doteraz chodiacich po tomto svete, terajších a hlavne tých budúcich, ktorí sa ešte ani nenarodili!

Vrcholom všetkého bolo, keď sa na pódium postavila I. Radičová a svoj príhovor k „tisíckam“ zhromaždených, začala aj takto „…Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa…“

Áno? Nuž dobre.

Tak navrhujem I. Radičovej, aby išla aj na tieto svetové miesta, do týchto miest, postavila sa na námestie, na pódium a do megafónu hlasným, jasným, hrdým hlasom, ako to urobila toť v Bratislave povedal tie isté slová.

 

Radičová postavte sa na námestie Belehradu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 1999 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Bagdadu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2003 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Kábulu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2001 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie vietnamského Hanoja , na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 1964 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Líbyjského Tripolisu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2011 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

A takto by ste mohli I. Radičová a spol. pokračovať všade inde po svete, kde „mráz a smrť“ neprišli z Kremľa, ale z bieleho „Kremľa“ na opačnej strane sveta.

Je mi z takejto špinavej propagandy naozaj nevoľno a neviem sa s tým zmieriť, že informácie sú tak jednostranné len preto lebo niekto chce RF nieže poraziť, potupiť, ponížiť ale komplet vymazať z mapy sveta…!!! Ten veľký a chrabrý národ, ktorý absolútne najväčšou mierou nás zbavil za cenu miliónov životov vlastných občanov, najzrúdnejšieho zla, kedy aké po svete chodilo – diabolského nemeckého nacizmu!!!

A keď sa im takouto hnusnou, špinavou, farizejskou propagandou podarí (čomu však neverím) zničiť a vymazať z máp sveta veľkú Rus, tak aké máme my malé Slovensko záruky, že jedného dňa nebudeme aj mi tým bielym „Kremľom“ tiež raz vymazaný, ako štát, ako národ z povrchu zemského?!

HNUS a ešte raz nechutný HNUS!!!

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.