Založ si blog

Čaputová, Heger a spol. , vy sa zbavte slovenskej osobnej ochranky a pošlite ju Zelenskému!

To je neuveriteľné, akých si z nás robia hlupákov, ako nás podceňujú, že tomu nerozumieme, že nemáme všeobecný prehľad, že im zjeme všetko aj s navijakom, čo nám predložia, ako absolútnu pravdu!

Iste, istá časť občanov SR, hlavne tá, ktorá už ako dospelá, nezažila zriadenie socialistické, ale len ten „slobodný, demokratický“ kapitalistický režim, im to papkajú a to nielen s navijakom, ale aj so všetkým prídavným zariadením navôkol, predovšetkým preto lebo kapitalistická propaganda, kapitalistické vymývanie mozgov občanov od útleho detstva je nielen propagandistické, „presne tak“, ako bolo to predošlé socialistické vo vzťahu ku kapitalizmu, ale je ešte aj brutálne nenávistné, nenávisť vyvolávajúce s cieľom všetko ruské (ľud, národ, kultúru, šport a pod.!) totálne znenávidieť do obludných rozmerov!

Od novembra 1989, nepočúvame nič, len aký je Sovietsky zväz, neskôr Rusko zlé, aký sú to mozgovo „malomocný“ národ, ako je potrebné do nich neustále šiť, rýpať – a toto je tu už takmer 33 rokov denno denne! (o tejto téme budem mať samostatný článok a veru nebudem si dávať servítku na ústa! Jednoducho podám môj názor na to, ako sme boli informovaní o Západe pred novembrom1989 a ako sme boli /sme/ informovaní o ZSSR/Rusku po novembri 1989!)

 

Hlavnou myšlienkou, dnešného môjho názorového (čím ďalej tým viac rozhorčených článkov!) článku je to, ako dnešná „slovenská“ moc, si z nás robí totálnych hlupákov, idiotov, ako nás klamú, ako s nami mediálne „objektívne“ zametajú…!

Keď predčasom opozícia upozornila na to, že naši propagandistickí diktátori chcú poslať Zelenskému náš jediný vojenský obranný systém S-300, tak sa div neroztrhali, div s tej svojej propagandisticko – diktátorskej kože nevyskočili!

Že to nie je pravda, že netreba veriť tomu, čo tu tá proruská opozícia hovorí lebo toto môže povedať, len čistý ruský agent!

Ale, ako prvý túto informáciu priniesol Denník N (ten vie o všetkom, ako prvý!). Ten Denník, ktorý vo svojich radách nemá ani jedného „novinára“ ruského agenta, ale či vo svojich radách nemá „novinára“ agenta inej Západnej mocnosti, tak to sa dnes asi nedozvieme! Uvidíme po zmene Vlády!

Tento mediálny pro USA pamflet, už 12. marca 2022 zverejňuje článok pod názvom – „Washington Post: Aj protilietadlový systém S-300 slovenskej armády môže byť predmetom diskusií s USA o pomoci Ukrajine“ – https://dennikn.sk/minuta/2764632/

To Naď nesleduje Západné média? Tie si tiež vymýšľajú a netreba im veriť všetko, čo nám predhodia?! Robí si Naď z nás idiotov?! Podľa mňa Naď už dávno má príkaz a vie o tom, že jedného dňa bude musieť súhlasiť s odovzdaním Slovenskej S-300 Zelenskému lebo Ukrajinci už takýto systém majú a teda ho vedia obsluhovať!

Fajn. Slováci tomu uverili! Teda, ako kto!

Druhý obrat (doslova vývrtka!) nastáva, keď sa tieto informácie uvedené v západných médiach, už viac pred Slovákmi nedajú ututlávať, tak Naď a spol. sa priznávajú spôsobom, že Slovensko predbežne súhlasí, ale má „podmienku“ a opäť Denník N o 4 dni neskôr 16.3.2022 – CNN: Slovensko predbežne súhlasilo, že poskytne Ukrajine systémy S-300, no žiada okamžitú náhradu“ – https://dennikn.sk/minuta/2771106/

 

Zaujímavé na tom všetkom je to, že tieto informácie sa Denník N nedozvedá z domácich „vládnych“ zdrojov napr. od Naďa, ale najskôr z Washington Post a potom z CNN!!!

To Naď o tomto nič nevie?! On NEVIE??? Akú špinavú hru tu s nami hrajú?! Akej USA vojenskej špine sa zase zapredali?! A ako dlho o všetkom už „naši“ vedia, že RF vojensky vstúpi na územie Ukrajiny?! Je to dlhodobý plán?! Preto Covid a pod.?!

Aby si odskúšali, ako je možné a do akej miery je možné zájsť v manipulácií obyvateľstva a odskúšať si jeho poslušnosť/výdrž…?!

A náhradou nám vraj má byť USA obranný systém, akýsi MIM-104 Patriot. Samozrejme, že USA výroby!

Nie nebudem teraz porovnávať technické parametre S300 vs. Patriot, na to tu nie je priestor.

Kto má záujem môže si to naštudovať TU – https://sk.wikipedia.org/wiki/S-300 vs. https://cs.wikipedia.org/wiki/MIM-104_Patriot

Takže, ak Naď dostane okamžitú náhradu za slovenský S300, tak ho okamžite pošle na Ukrajinu?!

Ale také jednoduché to asi nebude, že „pán“ Naď?!

To ako tu našu S300 pošleme na Ukrajinu?

Pošleme to na Ukrajinu donáškovou službou? Na dobierku?!

Aká bude adresa doručenia?

Kto bude prijímateľom/preberajúcim?

Alebo im to odovzdáme na jednom z hraničných prechodov napr. Ubľa – Malyj Bereznyj?!

A bude im to odovzdávať samotný Naď za asistencie „objektívnych“ médií?!

Takže „pán“ Naď, je jednoznačne isté, že tento systém musí mať pri transporte doprovod.

Kto bude tvoriť tento doprovod?!

Budú to naši vojaci, ktorí ho doteraz dlhé roky obsluhovali?!

To asi ťažko, že?

Lebo naši vojaci sú súčasťou NATO! A teda by to mohla RF považovať za priame sa zapojenie NATO do vojny proti ním!

Budú to Ukrajinci, ktorí boli na území SR na obsluhu S300 dlhodobejšie školení lebo sa vedelo, že jedného dňa im ho tam pošleme?!

Áno, otázok je veľa (ja viem všetky sú typu – na toto sa môže pýtať len ruský agent!), odpovede žiadne!

A teraz k USA Patriotu!

Naď tvrdí, že ho chce ihneď!

To si Naď nevšimol, že už je na ceste k nám?! – opäť Denník N – už(!) 26.2.2022 – „Na Slovensko môže prísť 1 200 vojakov NATO s raketami Patriot, Naď chce čo najskôr vyradiť ruské stíhačky“ a 8.marca – „Holandsko pošle na Slovensko rakety Patriot a 150 vojakov na ich obsluhu“ !!!

Takže o čom tu spieva Naď? Veď Patrioty sú možno už tu!

Zásadná otázka znie, kto bude tento systém obsluhovať?! Žeby tí slovenskí vojaci, čo obsluhovali S300?

Nuž asi ťažko!

Ale je tu ešte jedná možnosť, že Naď už dávno (už minulý rok, keď bol na návšteve u svojho priateľa /šéfa?!/ USA ministra obrany?!) vedel, že bude potrebné S300 poslať na Ukrajinu a že tu príde USA Patriot a tak sa naši vojaci potajomky školili, kdesi na Západe na obsluhu Patriotov?!

Alebo sme si našich vojakov nedali vyškoliť a budú musieť byť na našom území ďalšie desiatky a možno aj stovky cudzích vojakov, ktorí budú neoddeliteľnou súčasťou tohto USA, vraj obranného systému?!

U.S.ARMY uvádza, kto všetko má obsluhovať tento ich vojenský „obranný“ zázrak – „…líniovej batérii Patriot velí kapitán a zvyčajne ju tvorí 70 až 90 vojakov. Práporu Patriot velí podplukovník a môže zahŕňať až 600 vojakov.“!!!

 

V súvislosti s vyššie napísaným sa dostávam k nadpisu môjho dnešného názorového článku.

Navrhujem, aby „naši“ dnešní bojachtiví, krvilačný „politici“ komplet poslali  slovenský Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR Zelenskému k dispozícií na Ukrajinu a ich nech tu prídu pred národom slovenským ochraňovať cudzí ochranári „ústavných činiteľov“! A pre ich bezpečnosť pred vlastným národom, nech tiež trvajú na okamžitom „doručení“ cudzej ochrany seba samých!!!

Veď to je to isté, ako s výmenou S-300 za USA Patriot!

Či sa mýlim „vážený pán“ Jaroslav Naď?!

Fakt, idiotizmus najhrubšieho zrna!

Za každú cenu nás chcú zatiahnuť do priameho vojenského konfliktu s RF a tomu je potrebné čo najskôr zabrániť!

Slovač, je potrebné v masách, vyjsť do ulíc a tentokrát by organizátorom mali byť spoločne všetky odborové zväzy, spolu so všetkými zamestnávateľskými zväzmi lebo dnes už ide o krk obidvom rovnako!!!

 

PS:

Keď členský štát NATO, teda Slovensko pošle na Ukrajinu S300, ktorá je pevnou súčasťou výzbroje vojsk NATO, tak potom prečo tam USA nepošlú (nedarujú) svoj systém Patriot?!

Nie je to to isté? „Slovenska“ S300 je z NATO – USA Patriot je z NATO!

Tak prečo USA nás takto priamo, ako Slovensku republiku, zaťahuje do priameho konfliktu, vojenského konfliktu s RF???

Nuž neviem, ako ostatnej Slovače, ale mne to poriadne smrdí!

A neberiem výhovorky, že Ukrajinci nevedia obsluhovať USA Patriot! USA mali na to času dosť, ich to naučiť resp. majú aj iné možnosti, ako to na Ukrajine spoľahlivo obsluhovať – čo tak „nezávislí“ bojoví proti ruskí dobrovoľníci z „tretích“ štátov, ktorí sa tam „masovo“ hlásia do bojov na Ukrajine proti diablovi Rusovi?! To by šlo, či nie?!

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.