Založ si blog

Voloďa Zelenskyj odporúčam, dávať si pozor na politický jazyk lebo toto Západná „demokracia“ nemá rada!

Nech mi je dovolený takýto názor.

Veru, veru Voloďa, Západná „demokracia“ nemá rada, keď niekomu „nezištne pomáha“ a ten tu jej „pomocnú ruku“ (právom?!) pohryzie!

My Slováci, čo si už vyše 32 rokov „užívame“ „demokraciu“, „slobodu“ a už takmer 18 rokov (bude 1. mája 2022) sme členmi „elitného“ klubu EÚ, ako „rovný s rovným“, už dnes veľmi dobre vieme, čo si môžeme a čo nemôžme dovoliť voči tým, čo nám „podali“ pomocnú ruku, čo všetko sme im museli obetovať (rozpredaj strategických štátnych podnikov!) a v čom všetkom počúvať (teda nie načúvať!)!

Ja osobne to takto vnímam, nikto mi to ešte nevyvrátil, ba dokonca táto naša pozícia poslušného žiačika sediaceho v prvej rade, aby sme niečo „nevyviedli“, čo nie je v súlade so „školskými výchovnými osnovami“ starej EÚ, pod drobnohľadom tých veľkých, zakladajúcich členov EÚ (hlavne Nemecko a Francúzsko!), sa čím ďalej, tým viac prehlbuje a sme čím ďalej tým viac nútení byť čo raz viac poslušnejší bez akéhokoľvek odvrávania lebo inak blokácia…! (na Slovensku už zablokované Hlavne správy, Zem a Vek, Badateľ.net…)

Viď dnešnú absolútne jednostrannú propagandu ohľadne konfliktu Rusko-Ukrajina a pred tým jednostrannú propagandu ohľadne Covid „pandémie“…!!!

Zdá sa, že už aj samotný Volodymyr Alexandrovyč Zelenskyj, začína chápať, že nie všetko, čo prichádza Západne od Ukrajiny do Ukrajiny, je čisté zlato.

Už aj V.A. Zelenskyj začína chápať, že ono sa to síce tvári ako zlato, ono sa to aj ligoce ako zlato, ale čisté zlato to nie je! Ba ono to vôbec nie je ani špinavé zlato, len akýsi chladný kameň zabalený v pozlátku! Ale pozor V. A. Zelenskyj, to pozlátko nie je dovolené ani len málinko poškodiť lebo obsah je tajný!

Lebo s „demokratickým“ Západom (tu zahrňujem samozrejme, aj naj „demokratov“ USA administratívu) je to presne, ako so známym slovenský príslovím – „Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú“!

A kto vie čo všetko Západ V.A. Zelenskému „naspieval“! Dozvieme sa to niekedy?

Ale nie o tom chcem dnes, aj keď aj toto, je na samostatnú, dosť rozsiahlu tému!

Dnes, v tomto mojom názorovom článku, sa chcem rýdzo názorovo vyjadriť k tejto jednej jedinej vete – „Všetci ľudia, ktorí odo dneška zomrú, zomrú kvôli Vám. Kvôli vašej slabosti, kvôli vašej nejednotnosti“

Áno, toto povedal V.A. Zelenskyj na adresu Západu a NATO lebo Západ mu síce pre dosiahnutie „mieru“ na Ukrajine, medzi Ukrajinou a Ruskom posiela už aj zbrane (toto nie je priame zapojenie sa Západu do vojny proti ruskému agresorovi na Ukrajine?!), moderné zbrane v nezanedbateľnom počte a kvalite, ale to asi nie je to, čo Západ V.A. Zelenskému sľuboval, keď mu do „uška spieval, keď si ho lapal“, aby sa vyvolala celosvetová nenávisť nie len voči Putinovi, ale voči všetkému, čo kedy ruské bolo, je a v budúcnosti bude!!!

Je potrebné si v tomto výroku V.A. Zelenského hlavne všimnúť toto podstatné, najpodstatnejšie slovné spojenie – „Všetci ľudia, ktorí odo dneška zomrú, zomrú kvôli Vám“, ja dodávam, aby bolo jasné, že V.A. Zelenskyj jasne hovorí, sa tak stane výhradne kvôli Západu!!!

V čom je pre samotného V.A. Zelenského nebezpečenstvo tohto jeho (voči „demokratickému“ Západu…!) výroku?! A čo tým V.A. Zelenskyj vôbec, pre mňa osobne určite(!), prezradil a prezradiť nemal?

Nuž V.A. Zelenskyj už neobviňuje Putina a RF, že od teraz všetci Ukrajinci, čo prídu o život, prídu oň preto lebo, len a výhradne Putin a spol., ale len a výhradne preto lebo Západ, lebo Západ pravdepodobne iné „spieval“ V.A. Zelenskému do „uška“, keď ho proti RF lapali!

Veru Voloďa, toto Západ nemá rád! Západ nemá rád, keď on „pomáha, ako vie“ a ten, čo by tu pomoc mal oceniť, ho takto „podlo“ pravdivo uhryzne do jeho „nápomocnej ruky“!!!

Takže Volodymyr Alexandrovyč Zelenskyj, pozor na svoj politický jazyk, čo hovoríte smerom k Západu  lebo šmahom ruky sa tá všetka terajšia proti ruská propaganda, môže v okamžiku obrátiť proti vám a celej Ukrajine!!!

Záver:

Podľa  môjho názoru, i navzdory tomu, že sa celá EÚ na čele s USA administratívou, snažia jedinou „pravdivou“ propagandou vyvolať celosvetovú nenávisť proti RF a všetkému čo s ňou kedykoľvek súviselo a bude súvisieť, tým, že sa nikto nesmie dozvedieť príčiny ruskej vojenskej agresie na území slobodnej (ešte slobodnej? a dokedy? od Západnej „demokracie“!) Ukrajiny, predsa len sa na povrch začínajú dostávať aj informácie typu „Be“ a čo je paradoxné, prvé ich začal odhaľovať samotný Volodymyr Alexandrovyč Zelenskyj!!! A prajem vám, aby ste dosiahli taký stav vašej suverenity, aby ste neboli závislí na RF, ale ani na Západnej „demokracií“!!!

 

PS:

Zaujímavé, že naše média, ktoré ostali v prevádzke, ako nie „dezinformačné“ sa tohto výroku V. A. Zelenského vyhýbajú, ako čert svätenej vode!!!

 

Zdroj:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zelenskyj-ukrajina-rusko-bezletova-zona-nato-ropa-valka-invaze-projev.A220305_003647_zahranicni_remy

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.