Založ si blog

Všetci v Európe chcú mier, chápu to, len starý unavený Džou nie!

Starý unavený Džou z akéhosi najbelšieho domu sveta, kdesi pánu bohu za chrbtom resp. za oceánom, raz povedal, že Ruská federácia isto iste vojensky napadne Ukrajinu 16.2.2022.

Dnes je v kalendári dátum 16.2.2022.

Ruská federácia Ukrajinu vojenský nenapadla a jasne to odôvodnila pre starého unaveného Džoua tým, že vojny sa v stredu nezačínajú!

Takže starý unavený Džou má/mal smolu lebo si neuvedomil, že ním prezentovaný útok Rusov na Ukrajincov jednoznačne na 16.2.2022 je streda.

Nabudúce poprosím starého unaveného Džoua alebo jeho okolie, nech ho na to upozornia, aby skôr kým stanový termín ruskej vojenskej agresie, nech je to kde koľvek vo svete, sa najskôr uistil v kalendári či to náhodou nie je streda a teda nech si svoju „víziu“ posunie buď o deň skôr, teda aby to bol utorok alebo o deň neskôr, nech je to aspoň štvrtok!

Starý unavený Džou sa však len tak ľahko nepoddá a svetu odkazuje, že stále existuje možnosť, že Rusko zaútočí na Ukrajinu.

Nuž tu vyslovujem svoje prianie, aby sa naplnila tá možnosť pre starého unaveného Džoua, ktorú nielenže nevylučujú, ale dokonca na to vyzývajú senátori USA kongresu, aby starý unavený Džou bol podrobený lekárskemu vyšetreniu na stareckú demenciu tzv. Montrealský kognitívny test!

Takže áno Džou, najskôr lekárske vyšetrenie a potom reči o vojenských „chúťkach“ Ruskej federácie!!!

Halóóó – Dobre ráno Európa, dobre ráno svet!!!

Ešte Vám nedochádza, s kým máte v podobe starého unaveného Džoua do činenia?!

A keď to viete, tak prečo to nepoviete nahlas (?) napr. – „Hľa cisár je nahý“ alebo adresnejšie, ako sa dnes v „demokratickom“ západnom svete nosí – transparentnejšie – „Hľa, starý unavený Džou sa zbláznil“!!!

Ja viem, že naši pro USA zapredanci niečo také nemôžu zvolať lebo len toť nedávno so starým unaveným Džouom podpísali „mierovú“ Dohodu o „neútočení“ na Ruskú federáciu…!!!

 

Zdroje:

https://dennikstandard.sk/165765/biden-stale-existuje-moznost-ze-rusko-zautoci-na-ukrajinu/

https://ereport.sk/chcu-ponizit-prezidenta-usa-republikani-bidena-vyzvali-aby-preukazal-ze-nie-je-dementny/

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.