Založ si blog

Najvyšší čas, aby svet vylepil USA administratíve jednu výchovnú!

Pre skrátenie textu budem namiesto USA administratíva používať len Američania.

Za svojim nadpisom si stojím a verím, že tento svoj jednoznačný názor jasne vysvetlím nižšie v texte.

Na úvod – kto sú to vlastne Američania? Kto tvorí základ Američanov? „Národa Amerického“?

Nuž celkom zjednodušene, môžem s čistým svedomím napísať, že „základom“ Američanov sú/boli drzí, spupní a nadutí Angličania.

Svoju spupnú rozťahovačnosť na „novom kontinente“ začali niekde okolo roku 1664  a následne boli doslova dobyvačným elementom a to až do takej miery, že doslova vraždili a vyvražďovali pôvodné obyvateľstvo, len aby sa oni mali dobre a neskôr im „milosrdne“ vyčlenili tie, pre život najnáročnejšie skalnaté oblasti, pod názvom rezervácie, ktorým ja hovorím „ZOO“ pre domorodé „americké“ obyvateľstvo!!!

Áno, takto sa Američania vyvíjali, takto sa zrodil nový „národ“ vraj Americký, ktorý mne, z pohľadu skladby národov, pripomína zmes polievkového korenia, ktorého keď do jedla pridáte viac, ako je potrebné, tak sa jedlo stáva nepožívateľným a môžete ho spláchnuť do toalety!

A presne takto je dnes svet prekorenený touto Americkou spupnou, arogantnou, vojny chtivou (nie však na „svojom“ území!) politikou nadradenosti a politikou „jedinej“ pravdy!!!

Áno, aj za celý ten Covid „pandemický“ marazmus, do ktorého bol svet uvrhnutý, ja osobne viním Američanov, čo sa už pomaly, ale iste dostáva na svetlo božie a pre mňa osobne je úplne zrejme, že za C-19 stoja Američania na čele s akýmsi Anthony Faucim!

A toto je potrebné prekryť niečím „demokratickým“, teda ako ináč ako vojnovým konfliktom!

Američania vždy klamali a klamú aj dnes.

Klamali, keď začali vojnu proti Iraku – Saddám Husajn, keď sveto svete tvrdili, že Irak v tej dobe vlastnil jadrové zbrane a teda útok Američanov je nevyhnutný, aby si ochránili svoju americkú bezpečnosť!!! (https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/213864-usa-irak-nemal-jadrove-zbrane/ )

Američania klamali a celý svet to vie, ale mlčí!!!

Tých klamstiev Američania použili pri viacerých svojich vojenských výpadov po celom svete neúrekom, ale svet mlčí!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia, Američania šíria lži o Ruskej federácií aj dnes!

Akýsi Džou (Joe Biden) sa ráno zobudí, ohlási svetu, že Ruská federácia vojenský napadne Ukrajinu 16.2.2022 (mimochodom dnes! – práve včera večer sa ma môj 14+ ročný potomok opýtal, či zajtra začnú Rusi vojnu lebo takto o tom hovorila pani učiteľka v škole! Čosi tak absurdné, takto v školách strašiť deti!!! Moju odpoveď si môže každý domyslieť) a celý svet to zoberie, ako jedinú „pravdu“ a dokonca USA zapredanci sa tvária, že síce takéto informácie zachytili, ale nepoznajú pôvodcu tohto výroku.

Áno, presne toto povedal štátny tajomník ZV SR Martin Klus, keď dostal otázku, čo si myslí o termíne 16. februára, kedy by vraj Ruská federácia mala vojenský zaútočiť na Ukrajinu.

On chudáčik zachytil takú informáciu, ale nevie odkiaľ prišla!

Áno, svet by sa mal už konečne spamätať, doslova a do písmena by mal Američanom riadne jednu politicko-výchovnú vyťať, poriadne im dať po tých ich nadutých, drzých vojnu chtivých paprčiach, aby sa nadutí, drzí, spupní Američania konečne spamätali, že nie sú pánmi sveta a nikdy nimi ani nebudú!!!

Áno, Európa by sa mala konečne prebudiť a všetky štáty navzájom, Ruskú federáciu nevynímajúc, by mali začať proces podpisovania nie vojenských „obranných“ zmlúv, ale výhradne Zmlúv Mierových!

Základom týchto mierových zmlúv musí byť slovíčko rešpekt, spolupráca a nesmie sa tam nachádzať ani jediné militantne slovo! Presne tak, ako to Američania žiadajú od svojich lokajov (žiaľ dnes aj Slovensko) v NATO, že musia, musia na vojenské výdaje vyčleniť 2% HDP!!!

To kde sme? Načo neustále zbrojiť a zbrojiť!

Nie, je potrebné odzbrojovať a odzbrojovať!!!

Tie 2% HDP, toho ktorého štátu, sa dajú využiť na mierové účely a nie na rýdzo vojenské!!!

Teda Mierová zmluva nesmie byť uzatváraná na báze vzájomnej vojenskej „pomoci“, ale výhradne a len na báze spolupráce v každej, pre život dôležitej oblasti – poľnohospodárska sebestačnosť, naozajstná ochrana životného prostredia a pod.

Súčasťou takýchto mierových zmlúv musí byť jasná formulácia, že štáty si nebudú navzájom zasahovať do svojich vnútropolitických otázok. Každá strana takejto mierovej zmluvy musí jasne deklarovať, že si ctí hranice iného štátu, že si ctí jeho vnútorné politické usporiadanie…

Zároveň všetky štáty, Slovensko nevynímajúc, by mali okamžite započať proces vypovedania akýchsi vojenských, militantných „obranných“ zmlúv s Američanmi!

Tieto Zmluvy/Dohody nie sú zárukou ani našej bezpečnosti a už vôbec nie zárukou MIERU v Európe (svete)!!!

Áno, Slovenská republika je rozlohou malý štát!

Áno, Slovenská republika počtom obyvateľov je malý štát!

Ale Slováci nie sú hlupáci, ani si nikto zo Slovákov hlupákov robiť nebude!

Američania nech povedia rovno – „Halo Slováci, vy ste naši poddaný, my vás vojenský, ekonomicky ovládame a teda je to na teraz takto!“

Nech sa Američania neschovávajú za vzletné, vznešené myšlienky, aký sú oni naši bezpečnostný partner, ako oni majú záujem o našu bezpečnosť, nebodaj ekonomicko-spoločenskú prosperitu!

Nie, podľa mňa to tak nie je a Američania ani nikde inde, kde ich noha vo svete stúpila na, pre nich absolútne cudziu zem, nič dobré nepriniesli!

Slováci nie sú hlúpi! Slováci, ak im to takto Američania na rovinu povedia, tak Slováci to pochopia a podľa toho sa zariadia!

Ale ešte raz! Nikto, ani Američania, si zo Slovákov nebudú robiť hlupákov!!!

Dosť bolo Americkej pýchy, Americkej spupnosti, Americkej nadradenosti, Americkej rozpínavosti, Amerického klamstva a zavádzania…

Američania nie sú bohmi tohto sveta…!!!

Dnes im to na OH ukázali naši chlapci hokejisti. Tento zápas mi silno pripomenul atmosféru zápasov medzi ČSSR a ZSSR, hlavne ten, ktorý sme so Zbornou odohrali na MS 1969 a „Golonkovsky“ vyhrali 4:3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.