Založ si blog

Slovač, navždy si vry do pamäti týchto 96 národných a štátnych zradcov, USA zapredancov!

Včera, včera 9. februára 2022, približne o 11:20 hod. SEČ, 79 USA militantných „slovenských“ zapredaneckých poslancov NR SR, odsúhlasilo militaristickú „obrannú“ Dohodu z USA o tom, že zo SR sa stáva vojenský terč a to pre všetkých, čo v budúcnosti sa dostanú do konfliktu s USA administratívou a jej vraždiacou U.S. Army, všade tam, kde si zmyslia, že nastolia svoju USA „demokraciu“!

Tento ich „hrdinský“ akt bol posledným politickým klincom do ich politickej rakvy!

Títo 79. USA zapredanci, zradcovia národa slovenského a štátnosti slovenskej, sa po predčasných PV dostanú do takej nemilosti absolútnej väčšiny občanov SR, že pravdepodobne budú nútení vyhľadať pomoc/ochranu u svojich USA donorov, pre začiatok na území SR, na USA vojenských základniach, ktoré im 9.2.2022 dali do výlučného užívania!!!

Týmto nehanebným činom 79 USA zapredancov v NR SR, sa pre nás Slovákov ešte nič neskončilo. Ba práve naopak! Je to ďalšia jasná správa, že táto terajšia militantná diktátorská sebranka musí skončiť podľa možnosti čo najskôr.

Nová povolebná vládna zostava bude mať, ako prvú úlohu, okamžite zabezpečiť vypísanie referenda o zrušení tejto nehanebnej militantnej, pre USA jednostranne výhodnej vojenskej Dohody! Národ slovenský, na základe jednoznačne úspešného referenda, zaviaže novú Vládu SR a novú NR SR, aby riadnym legislatívnym procesom, túto zradcovskú militantnú Dohodu zrušila/zrušili!!!

A následne bude mať za úlohu všetkých týchto dnešných USA zapredancov postaviť za trestný čin vlastizrady, pred riadne slovenské súdy!

K týmto 79. USA zapredancom v NR SR, je potrebné pripočítať 16 členov diktátorskej zapredaneckej „vlády“ SR a 96. uzatvára, nik iný, ako najväčší USA zapredanec – Zuzana Čaputová.

Áno, táto dnešná USA zapredanecká 96. sa nám po predčasných PV nesmie prešmyknúť pomedzi „prsty“!!!

Na týchto dnešných 96 USA zapredancov nesmieme Slovač zabudnúť!

Títo 96. USA zapredanci nech sú pre všetky naše ďalšie pokolenia mementom, nech sú pre nich odstrašujúcim príkladom toho, ako sa Slovák, občan suverénnej SR, nesmie nikdy spreneveriť vlastnému národu, vlastnému štátu!!!

Nateraz nemám čo viac dodať, snáď len toľko, že ideme ďalej a slobodu a suverenitu nášho štátu si čoskoro prinavrátime späť!!!

Už nie demonštrácie, ale REVOLÚCIA!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.

Milan Rastislav Štefánik

Politici si pripomínajú výročie úmrtia generála Štefánika. Mestá a obce organizujú pietne spomienky

04.05.2024 12:49

Milan Rastislav Štefánik zomrel 4. mája 1919 pri tragickej leteckej nehode pri pristávaní neďaleko Bratislavy.

Francúzsko / Police /

Prestrelka neďaleko Paríža si vyžiadala jedného mŕtveho a šesť zranených

04.05.2024 12:23

Malo ísť o vyrovnávanie si účtov v súvislosti s obchodovaním s drogami.

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14, aktualizované: 13:44

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.