Založ si blog

Nech Z. Čaputová naberie odvahu a nech to dá na Neville Chamberlaina!

Na jej veľký Západný zradcovský vzor a tých zradcovských vzorov mä tam z histórie, ale aj z dneška, žiaľ neúrekom!!!

Zuzana Čaputová (ZČ) sa včera (9.2.2022) pravdepodobne zahrala na svoju vlastnú Čestnú stráž, hodila sa do uniformy Čestnej stráže a vonku pred Prezidentským palácom nedočkavo vzhliadala, kedyže jej z NR SR doručia, 79. USA zapredancami schválenú vojenskú militantnú „obranu“ Dohodu, aby nestratila ani sekundu a okamžite ju ako USA ratlík – ratifikovala.

Rýchlosť, akou to urobila nemá obdobu a jej koment k tomu bol naozaj „štátnicky“ doslova hlúpo provokačný!!!

Pomýlená ZČ, teda presnejšie volebný omyl občanov SR (aby som ju parafrázoval, keď tvrdí o občanoch SR, že sú omylom, keď viac dôverujú Ruskej federácií, ako vojnovým štváčom USA!), túto zradcovskú, výslovne protištátnu Dohodu okomentovala , okrem iných tliachaním, aj takto – „Interpretačná doložka, ktorú som k dojednanému textu zmluvy priložila, je súčasťou ratifikačnej listiny, a je teda záväznou interpretáciou zmluvy aj pre ďalšie generácie politikov pri jej aplikácii…“

Nuž ZČ, tu vám jednoznačne odkazujem, že „ďalšia generácia politikov“, ktorá podľa môjho názoru, po tom čo ste vykonali, vzíde z predčasných PV, bude taká politická generácia, ktorá vyslyší názor väčšiny občanov SR, že nám nie je potrebné mať takúto vojenskú provokačnú Dohodu s USA a zmetie zo stola celú Dohodu aj tú vašu toaletnú „interpretačnú doložku“!!!

Ale o inom som v tomto mojom názorovom článku chcel.

Nuž teda, ak je ZČ tak skalopevne presvedčená, že to čo koná, čo vykonala, teda, že expresne bez akejkoľvek verejnej, demokratickej diskusie podpísala nehanebnú vojnovo štvavú „obrannú“ Dohodu, v presvedčení, že koná na prospech národa slovenského a občanov SR na dlhé generácie dopredu, tak nech si urobí skúšku správnosti svojho konania a nech to dá na Neville Chamberlaina!!!

My starší vieme veľmi dobre, čo tento anglický „demokrat“ spolu s kapitalistickými „demokratmi“ Talianska a Francúzska vykonali pre „blaho“ Európy 29. septembra 1938 v Mníchove. My starší vieme lebo nás to v socialistických školách učili, že nás títo západní veľkokapitalisti podhodili Adolfovi Hitlerovi, ako sladké sústo, len aby si oni zachránili svoju kapitalistickú kožu…dnešní mladí, vás dnes o tom neučia, ako nás Západ vždy a za každým zapredal, len aby si zachránil vlastnú kožu? Dnes je to zakázaná literatúra???

Totiž N. Chamberlain, keď sa po podpise tejto, rovnako nehanebnej „mierovej“ Dohody s Adolfom Hitlerom vrátil na pôdu Anglického kráľovstva, keď vystúpil z lietadla, tak vysoko nad hlavu zdvihol zradcovskú Mníchovskú dohodu podpísanú s vrahom európskych  národov Adolfom Hitlerom a kričal anglickému davu, ktorí ho prišli privítať toto – „PRINIESOL SOM VÁM MIER PRE CELÚ GENERÁCIU.“ A ten „mier“ trval dlhých 7 rokov a stál milióny nevinných životov, hlavne životov sovietskych občanov!!!

Tak teda, keď si ZČ myslí a je o tom presvedčená, že ratifikáciou tejto štvavej militantnej Dohody s USA vykonala dobro pre ďalšie generácie Slovákov, tak teda nech urobí toto!

Nech navštívi všetky krajské mestá SR, nech začne od východu a skončí v hlavnom meste SR v Bratislave, nech oznámi v dostatočnom predstihu občanom týchto miest, blízkeho i vzdialenejšieho okolia, kedy tak učiní, nech sa pred nich postaví na otvorené námestie, nech vysoko nad hlavu zdvihne túto, ňou podpísanú militantnú Dohodu medzi SR a USA a nech im do megafónu zakričí, jasne a nahlas toto – „PRINIESLA SOM VÁM MIER PRE CELÚ GENERÁCIU.“

Veď čo sa jej môže stať? Veď ona chce pre Slovákov len dobro! Veď ona konala tak, ako si to „želala“ väčšina občanov SR!

Tak potom akýže strach?!

Ja viem, že to neurobí lebo jej „hodnotové“ nastavenie jej to nedovolí, nedovolí jej to strach z občanov SR, ktorému, ako sama povedala nerozumie, jedine čo o svojich občanoch povedala, je to, že ak sa občania SR rozhodujú inak, ako ona, resp. ak majú iný názor ako ona  a jej politické pozadie (pozadie s USA!), tak sú pre ňu omylom!!!

Záver:

Som presvedčený, že pre ZČ a spol. je toto začiatok ich politického konca a pre nás ostatných je to štart do novej, naozajstnej REVOLÚCIE!!!

Vytrhnime SR z pazúrov týchto USA zapredancov!!!

 

Zdroje:

https://sk.wikipedia.org/wiki/Mn%C3%ADchovsk%C3%A1_dohoda

 

https://ik-ptz.ru/sk/testy-ege—2014-po-fizike/ya-priv-z-vam-mir-zapad-zagipnotiziroval-sebya-i-poluchil-katastrofu-foto-ya.html

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/616267-parlament-ma-dnes-rozhodnut-o-obrannej-dohode-s-usa/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.