Založ si blog

Skromnosť Z. Čaputovej veru nie je na mieste!

Nuž veru nebol by som povedal, že Zuzana Čaputová (ZČ) dokáže byť tak skromná!

ZČ sa už na druhý sviatok Vianočný 26.12., „hlboko“ zamyslela a na FB zverejnila status, čo podľa nej bol najväčší dar pre Slovensko a pre jej nechápavú „krajinu“!

A div sa svete ZČ napísala toto – „Návšteva pápeža Františka bol jeden z najväčších darov tohto roka.“ –  https://www.facebook.com/zcaputova/videos/969602053939161/

Veru skromnosť nado všetko!

Nuž ja by som z pohľadu ZČ nebol až tak neprimerane skromný.

Totiž, ak by som bol na mieste ZČ, tak za dva najväčšie dary pre Slovensko, Slovákov by som jej pripísal tieto dva jej „dary“ Slovákom a Slovensku.

Prvý – prvý naj „dar“ darovala ZČ Slovákom a Slovensku 01.04.2021, keď proti vôli minimálne 80% občanov-voličov SR, vymenovala druhú Matovičovú vládu s obrovským „sebazaprením“!!!

Druhý – druhý naj „dar“  darovala ZČ Slovákom a Slovensku keď totálne alibisticky skrze Ústavný súd SR hodila do politického koša približne 600 000 podpisov nespokojných občanov-voličov, ktoré v Núdzovom stave, za krátky čas položili na petičné hárky za vypísanie Referenda za predčasné PV!!!

Áno, to sú tie dva „najväčšie dary“ Slovákom a Slovensku, ktoré im/mu ZČ dala!

Tak neviem prečo z jej strany takáto prehnaná skromnosť a za naj dar Slovensku a Slovákom pomenovala trojdňovú návštevu pápeža na Slovensku, keď jej dva naj „dary“, si Slovensko a Slováci mohli a ešte stále môžu do sýtosti „užívať“ do dnes, po dlhé dni, týždne a mesiace!!!

Na tomto mieste vyjadrujem veľkú túžbu, aby nás ZČ v roku 2022 už nemala možnosť „obdariť“ už žiadnym z jej „darov“!!!

Myslím a som o tom hlboko presvedčený, že Slovákom a Slovensku, už „podarovala“ toho naozaj dosť, nie je na mieste ju naďalej podporovať v jej „skromnosti“ vo vzťahu k občanom SR – STAČILO!!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Kuba

Rusko verbuje do armády stovky Kubáncov, láka ich na vysoké platy a ruské pasy

05.05.2024 14:30

Od začiatku ruskej invázie vo februári 2022 sa údajne pripojili k ruským ozbrojeným silám stovky Kubáncov, vyplýva z uniknutých dokumentov.

Ukrajina SR ČR Čaputová Pavel Návšteva

Prezidentka sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu

05.05.2024 14:00

Naznačila, že návšteva by mala obsahovať stretnutia s ukrajinským prezidentom, predsedom vlády a parlamentu.