Založ si blog

Zo všeobecných ambulancií Call centrá, zo sanitiek vozidlá Ave!

STOP povinnému experimentálnemu Covid očkovaniu! Zachovať prísnu dobrovoľnosť!

Štart povinnému liečeniu všetkých chorôb, nie len C-19!

Pod pojmom „povinné liečenie“ rozumiem nie to, že teraz každý povinne naklusá do ambulancií všeobecných lekárov, či ho niečo po zdravotnej stránke kvári alebo nie. Nie!

Pod tým rozumiem to, že ak niekto má nejaký zdravotný problém, tak by mu mala byť bez problémov poskytnutá riadna zdravotná starostlivosť, bez akýchkoľvek iných hlúpych/nemiestnych/neľudských/ponižujúcich podmienok napr. – „Ste Covid otestovaný“ alebo „ste Covid zaočkovaný“ a pod.

Ja to vidím takto.

Od istého času, od nástupu k moci dnešnej Covid apartheidnej chuntovlády, boli pre všeobecných lekárov vydávané pokyny/usmernenia, ako v dobe Covid „pandémie“ „liečiť“!

Áno, ambulancie všeobecných lekárov sa doslova a do písmena stali akýmisi Call centrami, kde je zakázané prísť fyzicky lebo Covid!

Žiaľ väčšina praktických všeobecných lekárov tejto Covid panike podľahlo (česť výnimkám!) a pre svojich pacientov svoje ordinácie zatvorili a začali ich „vyšetrovať“ a „liečiť“ po telefóne – „Dobrý deň, aký máte problém? Kašlete, máte teploty, ste unavený, bolia vás kĺby, máte nadmerné nosové hlieny, akú máte telesnú teplotu, meriate si tlak…? Áno? Nuž tak si aj naďalej pravidelne merajte teplotu, pravidelne si merajte tlak, prípadne ak máte Oximeter, tak si pravidelne merajte srdcový tep a saturáciu (nasýtenie) krvi kyslíkom a následne po niekoľkých dňoch zavolajte opäť“

Po niekoľkých dňoch pacient opäť zavolá (za svoje!), že mu je horšie a na druhej strane zo všeobecného Call centra, bývalej to všeobecnej ambulancie, počuje ďalšie „užitočné“ rady – „Takže aké máte hodnoty? Teplota, tep, saturácia, kašeľ, dýchanie…? Nóó, tak to je ešte v norme a ak vám bude už naozaj úplne že zle, tak si prosím zavolajte sanitku…“

Možno sa niekomu zdá, že preháňam, ale ja mám takéto odozvy zo svojho bližšieho aj vzdialenejšieho okolia, len sa o tom nesmie hovoriť, písať…!

Áno, dnes sa z niektorých našich domácnosti stali „ordinácie všeobecných lekárov“, sami sa doma vyšetrujeme, sami sa doma sledujeme, sami sa doma „liečime“ a to až do chvíle, kým nám na to stačia naše „lekárske odborné“ znalosti!!!

A potom už len Rýchla záchranná služba (RZS)!

RZS na zavolanie príde. RZS príde s húkačkami, aby každý počul, aká je situácia vážna! Počuť denne niekoľkokrát húkačky RZS, to predsa s týmto národom musí zamávať a pôjdu sa „dobrovoľne“ Covid zaočkovať…!!!

Húkačka musí byť vždy!!!

Najsmutnejšie na tom všetkom je to, že v mnohých prípadoch sa stáva, že z RZS sa stáva služba AVE!

AVE, posledná cesta z domu!!!

Nič z toho by nemuselo byť!

Nemuselo, keby tu vládol rozum a nie cielená panika, cielený strach, cielené brzdenie lekárov v liečení, tých lekárov, ktorí liečiť nie lenže chcú, ale aj vedia!!!

A takýchto lekárov si potom zoberie na paškál Úrad nad zdravotnou starostlivosťou!!!

Viac k tejto téme písať netreba. Každý rozumný občan pochopil, čo som chcel týmto mojim názorovým článkom povedať.

Že je potrebné, aby sa lekári vrátili k svojim pacientom, aby pacienti sa nebáli navštíviť svojho lekára, aby týmto dvom skupinám v tomto nik nebránil!!!

Ako sa dá na diaľku stanoviť diagnóza???

Nuž, podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia NIJAK!!!

Aj toto sa musí v roku 2022 ZMENIŤ!!!

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.