Založ si blog

Tentokrát si to „odniesla“ Mária, Mária Kolíková!

Neviem či všetci lebo pamäť niektorých Slovákov je príliš krátka, väčšina určite, si pamätáme, ako Slovenskom „otriasli“ správy pred Vianocami 2020, keď sa v zapredaneckých médiach objavili veľkými titulkami správy – 18.12.2020 – „Premiér Matovič má pozitívny test na koronavírus, potvrdil úrad vlády. Ministri idú do karantény“ alebo 18.12.2020 – „Minister obrany J. Naď je pozitívny na COVID-19, má vysokú teplotu“ alebo 18.12.2020 – „Vicepremiérka Remišová má pozitívny test na koronavírus, ľudí vyzvala na dodržiavanie opatrení“

Všimol si si občan-volič niečo podozrivé? Nie?

Nuž akosi bije do očí, že títo všetci vyššie spomínaní boli označení v „objektívnych“ médiach za Covid pozitívnych v jeden a ten istý deň – 18.12.2020!!!

V tom čase ešte na Slovensku nebol nikto Covid zaočkovaní a tak je pre dnešok veľmi zaujímavé, nesmierne dôležité povedať Slovákom, ktorí ešte stále dôverujú tejto „vláde“ a týmto „vládnym“ jediným „správnym“, Covid konziliárnym odborníkom, že jediným riešením, ako „bojovať“ s Covidom je len a výlučne Covid vakcinácia, najskôr dvoma dávkami, potom treťou posilňujúcou, štvrtou posilňujúcou, piatou posilňujúcou…až x-tou posilňujúcou, čím a ako sa títo vládny Covid pacienti liečili a následne úspešne vyliečili!

Azda najhoršie na tom bol Jaroslav Naď, ktorý mal podľa vlastných slov dva týždne prevládajúce vysoké teploty (horúčky) a takto sa liečil a div sa svete nakoniec aj vyliečil – J. Naď pre média hovorí resp. svoj Covid stav opísal takto – „Teploty rýchlo stúpali a kontinuálne cca dva týždne som mal horúčky, miestami takmer štyridsiatky. 21. decembra röntgen potvrdil zápal pľúc a ďalší týždeň sa mi zdravotný stav nezlepšoval. Práve naopak, 28. decembra už mi potvrdili obojstranný zápal pľúc a teploty pokračovali až do 31. decembra,“ – takže na základe týchto slov išlo o naozaj ťažký stav, čo dosvedčuje obojstranný zápal pľúc! J. Naď hneď na to hovorí médiám o svojej liečbe s Covid a obojstranného zápalu pľúc toto – „…užíval som vitamíny B, C, D a lekári mi po odhalení zápalu pľúc naordinovali kortikoidové inhalátory, kortikoidové tabletky či antibiotiká a injekcie do brucha…“

Ak by toto povedal J. Naď dnes, keď už máme „dobrovoľné“ Covid vakcíny, tak by bol určite označený za tliachača a bludára! Bol by všetkými zapredaneckými médiami, jediným „správnym“ odborným Covid konzíliom, BG V. Lengvarským – označený za antivaxera, hoaxera, konšpirátora a bol by vytlačený na pokraj „zodpovednej“ spoločnosti! Áno, toto všetko by sa mu dnes udialo lebo dnes je stále diktátorskou „vládou“, zapredaneckými médiami, jediným „správnym“ Covid konzíliom, na tvrdo prezentované, že Covid nie je liečiteľný a jedine čo proti nemu funguje je C-vakcína!!!

Azda najväčším dezolátom, hoaxerom, konšpirátorom, tliachačom a bludárom, by bol dnes vtedajší „predseda Vlády“ Igor Matovič.

Igor Matovič sa totiž na jednej TB, vo februári 2021 „preriekol“ a prezradil médiám, ako sa on liečil a vyliečil z „nebezpečnej“ ľudskej choroby C-19. Igor celému národu zvestoval toto – „

Odporúčanie bolo dostatok vitamínov a Isoprinosine“ – to bolo odporúčanie jeho ošetrujúcich lekárov! (Nuž to platí len pre IM a prominentov, pre spodinu je výhradne C-vakcína???!!!)

Tak sa pýtam, keď sa vtedajší „vládni“ dokázali v čase, keď ešte nebola na našom Covid trhu „zázračná“ covid vakcína, liečiť a vyliečiť z/na C-19 pomocou vhodných vitamínov (hlavne C, D!) a pomocou účinných medikamentov napr. Isoprinosin, tak prečo sa v tomto nepokračovalo?!

Prečo minister zdravotníctva (vtedy M. Krajčí) nedostal za úlohu okamžite začať celospoločenskú osvetu, že C-19 je účinne liečiteľný a je preto potrebné robiť toto a toto?!

Prečo okamžite všetci všeobecní ambulantní lekári nedostali účinný lekársky protokol (protokoly) na liečenie, ihneď v rannom štádiu ochorenia na respiračné ochorenie C-19, ktoré bolo použité na našich naj „prominentoch“ na „vládnych“ činiteľoch?!

Akú ešte väčšiu reklamu, na ukončenie Covid paniky, Covid stresu ešte vtedy chceli aj celé Covid odborné konzílium na to, aby národ slovenský presvedčili, že nie je potrebné mať neustále v sebe Covid strach, že je to choroba liečiteľná, ba dokonca aj ľudí v tak vysokom veku, v akom bol vtedajší minister pôdohospodárstva Ján Mičovský (vtedy 66 ročný!), ktorý dokonca skončil v nemocnici a vyliečil sa!!! –  „Ministra Mičovského hospitalizovali, leží s koronavírusom na infekčnom oddelení“ – tak prečo by sa nemohli vyliečiť aj dnešní seniori, ale ktosi uvažuje jedine, výhradne nad ich povinným Covid očkovaním???

Tento rok, tieto Vianoce už z „vládnych“ akosi nikto neochorel na C-19 alfa…delta, omikron lebo sú už Covid zaočkovaní, niektorí už dokonca aj tretíkrát (pravdepodobne sa, ako vzory o niekoľko mesiacov nechajú posilniť aj 4 dávkou C-19 vakcínou!) sa nechali covid zaočkovať a teda na nejaké liečenie sa, ak by sa nebodaj C-19 nakazili, už „ani nepomyslia“ (?) lebo vo vianočnom čase 2020 sa predsa mýlili, keď sa za pomoci rád lekárov liečili a vyliečili z/na C-19!!!

V tomto roku, v tieto Vianoce 2021 sa za celú „vládu“ „obetovala“ Mária Kolíková, ktorá sa na FB „pochválila“, že bola pozitívne testovaná na C-19 – https://www.facebook.com/kolikova.maria/posts/330676865542038

Isteže jej prajem pevné zdravie, ale čosi mi na tom celom nesedí!

Mária K. je pravdepodobne už plne Covid zaočkovaná lebo je aj veľkou zástankyňou povinného Covid očkovania a preto sa pýtam, ako to, že je Covid pozitívna? Ako to, že sa dala Covid testovať? Načo, prečo mala túto potrebu, keď je jasné, že Covid vakcinácia je sloboda a Covid plne ovakcinovaní sa nemusia Covid testovať…???

Veď na FB píše, že – „…Našťastie, priebeh ochorenia máme bez problémov.“

Pýtam sa, ak nie je žiaden náznak respiračného ochorenia, tak potom načo sa nechala Mária Covid testovať?

A ak by sa nenechala Covid testovať, tak by ani nevedela, že je covid chorá???

A kedy prestane byť pre svoje okolie Covid „nebezpečná“, ako zlý Covid roznášač???

Čo alebo kto ju vytrhne z pazúrov C-19???

Nuž otázok je veľa.

Aj odpovede by boli, ale dnes sa nesmú prezentovať lebo, ak by dnes niekto tvrdil, nebodaj verejne (!), že aj C-19 je celkom ľahko liečiteľný, dostupnými, lacnými liekmi, tak by bol okamžite označený za dezoláta, hoaxera, konšpirátora, Covid antivaxera, nepriateľa národa, nepriateľa EÚ alebo ako kedysi, stal by sa triednym Covid vakcinačným nepriateľom – do väzenia s ním, však Mária Kolíková…!!!

 

Isoprinosin –  https://cs.wikipedia.org/wiki/Inosin_pranobex

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.