Založ si blog

Diktátorská agresivita J. Naďa, R. Mikulca, V. Lengvarského a najmä zastupujúceho PP Š. Hamrana, naberá nebezpečný rozmer?

Aby som bol v mojom názore presnejší, tak agresivita celej terajšej Covid chuntovskej apartheidnej „vlády“ je čím ďalej tým väčšia a je ďaleko za hranicou nie len zdravého rozumu, ale za hranicou občianskej únosnosti!!!

Začnem nervóznym Jaroslavom Naďom, čoby „ministrom“ obrany SR.

Akosi sa nepríčetne, bezdôvodne(?) rozčertil po tom, čo Marian Kotleba (K-ĽSNS) a Milan Mazurek (Republika) skrze sociálne siete (lebo priestor v RTVS nemajú šancu dostať!) upozornili občanov SR na akýsi projekt MOVIR.

Celkom stručne, aby som s tým dopodrobna nenudil môjho čitateľa – celý si ho môže, kto má záujem naštudovať tu – https://www.itms2014.sk/projekt?id=cded2d1f-c64c-4b7a-8eda-995ae40a1a90

Ja z neho vyberiem len tie najzákladnejšie údaje a informácie, ktoré jasne dokážu, že nervozita a postup Jaroslava Naďa voči týmto dvom poslancom NR SR z opozičných lavíc, nie je absolútne na mieste a mal by sa ukľudniť a zvoliť úplne iný postup, ako v zúrivosti a v návale zlosti zvolil!!!

MOVIR – „Mobilný monitorovací systém pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení“ – už len samotný názov Projektu navodzuje množstvo otázok a ešte väčšie obavy o čo vlastne ide!

Tiež sa v ňom píše aj toto – „Cieľom projektu je vytvorenie a otestovanie mobilného monitorovacieho systému určeného na ochranu izolovaných skupín obyvateľstva pred šírením

vírusových ochorení alebo opačne na ochranu obyvateľstva pred

izolovanou skupinou identifikovanou ako zdroj rizika, vrátane návrhu,

vývoja a overenia modelov správania sa jednotlivcov a entít.“

Naozaj veľmi zaujímavé!

A ešte jedna zaujímavá veta – „Cieľom je vytvoriť mobilný monitorovací senzorický systém, ktorý nebude závislý od lokálnych rozvodov elektrickej energie, a ktorý vizuálne

nezmení ráz vymedzeného priestoru, a teda nespôsobí dodatočnú

psychickú záťaž pre žiadnu z chránených strán

Nuž veru nebudem špekulovať „konšpirovať“ o týchto vetách, ale mne z toho všetkého vychádza len jedno jediné, že sa zadala úloha – vypracovať PROJEKT, ktorý bude monitorovať určitú vybranú skupinu obyvateľstva zasiahnutú akýmsi vírusom (žeby C-19? očkovaných-neočkovaných?) a to takým spôsobom, že o tom ani nebudú vedieť lebo systém nemá narúšať vizuálne svoje okolie a nemá tým vraj nikoho stresovať!!!

Je pravda, že tento projekt je zadaný z ministerstva školstva, vedy a výskumu SR a s ministerstvom obrany SR, ako keby nemal nič spoločné, až do chvíle, kedy si občan SR neprečítaš, kto je partnerom tohto projektu – partnerom je Centrum výcviku Lešť!

A komuže patrí resp. pod koho spadá Centrum výcviku Lešť?

Veru, veru Jaroslav Naď, spadá to pod OS SR a OS SR spadajú do kompetencie ministra obrany SR, ktorým je hlavným veliteľom Z. Čaputová, čoby najvyšší ústavný činiteľ nášho Slovenského štátu!!!

Nuž teda Jaroslav Naď, nie je na mieste sa rozkrikovať – „VŠETKO MÁ SVOJE HRANICE, AJ NAŠA TRPEZLIVOSŤ!“ (https://www.facebook.com/JaroNadPublic/posts/404323397817409) , ako Vy a celé ministerstvo obrany podávate na M. Kotlebu a M. Mazureka trestné oznámenie za trestný čin šírenia poplašnej správy!

Jaroslav Naď, ak by ste boli taký demokrat, ako to o sebe neustále vyhlasujete, tak by ste požiadali štátnu RTVS, aby zabezpečila na túto tému, naozaj pre občanov SR veľmi dôležitú tému, TV diskusiu v priamom prenose za účasti Vás, M. Kotlebu, ako aj M. Mazureka, kde by ste každý z Vás podali svoje vysvetlenie ohľadne MOVIR a nechali na občanov SR či uveria Vám alebo týmto dvom, podľa Vás „zločincom“!

Naozaj toto je postup, ktorý je potrebné zvoliť, aby sa situácia na Slovensku upokojovala lebo Vy dnešní Covid apartheidní chuntovládcovia neviete nič, len bez vysvetlenia, každého okamžite posielať do chládku…!!!

A tu plynule prechádzam, k tým, čo toto „demokratické“ zatýkanie majú napĺňať.

Je nimi minister vnútra R. Mikulec a jeho dnes pravá ruka PP PZ SR Štefan Hamran.

Nie, nebudem sa teraz zaoberať tým, že Š. Hamran vrátil späť do aktívnej služby, stále ešte obvinených „elitných“ vyšetrovateľov jeho/ich ľudí, ale tým, ako sa vyjadril k tomu, ako on bude riešiť tých, čo útočia na mobilné Covid stánky, kde sa testuje, kde sa Covid vakcinuje!!!

Na úvod jasne píšem, že akékoľvek násilie je neprípustné ani z jednej strany!

Teda neschvaľujem žiadne útoky na zdravotnícky personál, ktorý si len vykonáva prácu ku ktorej je doslova Covid apartheidnou chuntovládou prinútení a nemôžu si plniť si svoje základné poslanie/povinnosti pri liečbe pacientov v nemocniciach dostupnými liečivami na C-19 už v jeho rannom štádiu…!!!

Š. Hamran to naozaj všetko zobral úplne zo zlého konca. Na spoločnej TB, konanej na Kysuciach dňa 10.10.2021, E. Hegera, V. Lengvarského, kde samotný Š. Hamran pravdepodobne zastupoval „ministra“ vnútra R. Mikulca, vypustil zo svojich diktátorských úst tieto veľmi tvrdé slová, za ktoré sa podľa môjho názoru bude musieť v blízkej budúcnosti zodpovedať všetkým občanom SR prostredníctvom orgánov činných v trestnom konaní, ihneď po zemne Vlády SR, na základe demokratických predčasných volieb!

Š. Hamran bez zábran takto totalitárne, diktátorsky hovorí – „…niekoľko stručných faktov a taký môj pohľad na vec. Na Ústrednom krízovom štábe (ÚKŠ) som z hrozením počul, že dochádza k útokom nie len verbálnym, ale aj fyzickým na našich zdravotníkov, ktorí dennodenne bojujú v teréne za to, aby sme prekonali pandemickú situáciu…“

Štefan Hamran nehovorte! Naozaj? Vy ste zaregistrovali len tieto fakty? A fakty o tom, že občania SR sú proti svojej vôli nútení sa nechať zaočkovať experimentálnou Covid vakcínou lebo inak už nie sú plnohodnotnými ľuďmi, ste nepočuli? Tu ste Covid hluchý?!

Že ak nie je Covid zaočkovaný, tak sa musí povinne podrobiť Covid testom, aby mohol byť vôbec vyšetrený aj na inú chorobu ako je Covid? Toto ste nezaregistrovali? Toto ste sa na ÚKŠ z úst Covid „odborníkov“ jediných „správnych“ – nedozvedeli?

Vy ste nezachytili verbálne útoky dnešnej Covid apartheidnej vlády na tých, čo sa nechcú slobodne dať Covid zaočkovať – typu tupela, dezoláti a pod.?

Vy ste nezachytili neodškriepiteľný fakt, že najväčšie „mienkotvorné“ médium, teda aspoň sa tak tvári, denník SME.sk, doslova vulgárnym, nevyberaným spôsobom verbálne napadá týchto Covid nezaočkovaných slovenských občanov výrazmi hovädá, dobytok, mali by ste kvičať ako prasatá na bitúnku a pod. – komentátorom Petrom Schutzom???

Nie? Toto ste nezachytili? Toto nemienite riešiť?

Nuž ale idem ďalej, Š. Hamran takto pokračuje – „…Dnes som sa v teréne priamo v Žilinskom kraji musel stotožniť s tým, že dochádza bohu žiaľ áno k tým fyzickým útokom a sám za seba, aj policajný zbor môžem s kľudným svedomím vyhlásiť, že raz a navždy s tým skoncujeme. V týchto veciach som veľmi nekompromisný…, …a je nemysliteľné, aby úzka skupina ľudí, ktorí si demokraciu vysvetľujú, ako bezbrehú. To znamená, že snažia sa uplatňovať všetky svoje oprávnenia, ale ako keby pozabudli na povinnosti, ktoré bohužiaľ v demokracií platia pre každého. Takže policajný zbor od dnešného dňa bude uplatňovať veľmi silné a tvrdé opatrenia voči tým, ktorí sa javia bohužiaľ, ako organizovaná skupina…“

Fíha, naozaj? O čo tak Š. Hamran najskôr skúmať príčinu tohto javu!

To si myslíte, že tí, ktorí napádajú tie mobilne covid stánky, to robia len tak z dlhej chvíle?!

A ešte raz upozorňujem, som proti akémukoľvek fyzickému nátlaku a fyzickému riešeniu problémov!

Š. Hamran, čo tak si zobrať tých covid „násilníkov“, postaviť sa s nimi pred kamery v priamom prenose, aby Vám povedali pred celým národom slovenským, prečo sa až takto znížili, k týmto fyzickým neprístojnostiam?

Čo ak niekomu v ich rodine bolo na zdraví a možno aj na živote ublížené tým, že boli štátom prinútený si túto vakcínu „slobody“, „úsmevu“ a pod. nechať vpichnúť?

Alebo sa sami rozhodli nechať si vpichnúť túto chémiu, za ktorú nikto nechce za svet na seba zobrať zodpovednosť, na základe klamlivej a propagandistickej reklame v celoslovenských „objektívnych“ Covid zapredaneckých médiach, že vakcína je „sloboda“, „úsmev“ a nikto ich neinformoval aj o možných nežiadúcich účinkoch,  následne mali/majú trvalé následky na svojom zdraví!

Majú trvalé následky a nemôžu o tom hovoriť lebo je to štátom prísne sledované a hlavne zakázané!!!

Všetky takéto pokusy informovať o neblahých účinkoch Covid vakcín sú potláčané, neobjektívne vyvracané resp. zosmiešňované a označované za konšpirácie antivaxesrských dezolátov!!!

Takže áno, súhlasím s tým čo povedal na TB Š. Hamran – „…raz a navždy s tým skoncujeme“ – teda s dnešnou covid apartheidnou chuntovládou a to len a na základe zákona ihneď po predčasných PV a takisto budeme – „…veľmi nekompromisný“ lebo – „…je nemysliteľné, aby úzka skupina ľudí, ktorí si demokraciu vysvetľujú, ako bezbrehú“ si z občanmi SR robili čo uznajú za vhodné!!!

Skutočnosť je taká, že ten čas zákonnej spravodlivosti sa nezadržateľne blíži! To nie je vyhrážka, to je celkom skutočný obyčajný fakt!!!

 

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.