Založ si blog

Kto bude v SR reklamnou tvárou Covid USA pilulky? Žeby Z. Čaputová?

Môj názor je jednoznačný! Opäť tu máme začínajúcu celosvetovú balamutiacu, nadmieru manipulatívnu správu o „vynájdení“ „zázračnej“ pilulky na/proti C-19!

Avšak nevieme či proti pôvodnému vírusu C-19, tomu tzv. Wu-Chanskému, ktorý je podľa všetkého už dávnou minulosťou a v populácií ľudstva sa vo svojej primárnej podobe už nenachádza alebo proti poslednej jeho mutácií a aj následných mutácií?!

V médiach sa objavila „senzačná“ správa!

Samozrejme, že pôvod tejto správy nemôže byť z iného kúta zeme, ako z USA!

Na našej planéte je zhruba 200 štátov a div sa svete, nikto za viac, ako rok a pol „nebol“ (nesmel?) schopný vo svojich farma laboratóriách vyvinúť účinný liek – pilulku na „nový“ koronavírus!

A taktiež nikto nevyvinul takú „super“ Covid vakcínu ako Pfizer, ktorá je na Slovensku doslova nanucovaná pod rôznymi reštrikciami, každému občanovi a to už od útleho detstva!

A že je u nás povinná, tak to dokazuje aj fakt, že napríklad v našich veľhorách vo Vysokých Tatrách sa na lanové dráhy dostanete, len ak ste plne Covid zaočkovaný! Už žiadne OTP, ale natvrdo, len plne Covid zaočkovaní, „dobrovoľne“ zaočkovaní!!! (samozrejme, že bez toho sa da žiť. Ale PREČO!?)

Ale späť k podstate veci.

Ako je možné, že až dnes v októbri 2021 sa akási USA firma MERCK, snaží dostať na svetový trh s akousi pilulkou na C-19, keď náš Vladimír Krčméry, už v marci 2020 (!) vedel o štyroch pilulkách, ktoré sú jednoznačne účinné na/proti koronavírusom a teda aj proti C-19 –  https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw&t=21s&ab_channel=IngSharky

 

Takže čo sa to tu zase ide s nami hrať? Aká hra sa zase rozohráva?

Vakcinačné giganty si už naplnili svoje nenásytné vrecká a teraz je potrebné, aby si naplnil svoje nenásytné vrecká aj ďalší USA farma gigant – MERCK?!

A koľko nás to bude stáť? Nás Slovákov?

Už sme vyhodili zbytočné stá milióny na Covid testy, ďalšie stá milióny na Covid „dobrovoľné“ vakcíny a teraz sú na rade, pravdepodobne nie lacné USA Covid pilulky?!

Je zaujímavé, že MERCK vyrába aj Ivermectin, ale sveto svete tvrdia, že Ivermectin nie je účinný na liečbu C-19, neodporúčajú ho a hlavne tvrdia, že s ich novou pilulkou proti/na C-19 nemá absolútne nič spoločné! Prečo nezačali stavať na jeho „podstate“ už od začiatku? Prečo ho nezačali v jeho základnej podobe/zložení skúšať už od prvého objavenia sa C-19? A množstvo iných veľmi závažných otázok okolo samotného Ivermektínu! Nuž asi bolo za potreby nechať ľudstvo Covid vystresovať, Covid vystrašiť, až do dnešného stavu, keď väčšina populácie (vďaka za to, že nie drvivá!) je totálne Covid „pandémiou“ zmanipulovaná a teraz sa každý (teda tá väčšina) hodí na „nový“ USA Covid zázrak!

Nuž na začiatok im skúsim „veriť“!

Totiž Ivermectin už dnes vyrába „kade kto“ a teda je po finančnej stránke pre jeho výrobcu málo podstatný! Nebol by totiž jediným monopolným dodávateľom a zisky by sa počítali na stovky tisíc dolárov a nie ako pri Pfizeri na miliardy dolárov!!!

ALE keď sa na trh dostane Covid pilulková „bomba“ od USA spoločnosti MERCK pod názvom „molnupiravir“, tak predpokladám, že vzhľadom na jej Covid „prelomové“ účinky v „boji“ proti/na C-19, bude jeho cena pre samotného výrobcu minimálne tak zaujímavá, ako bola cena za Covid vakcíny pre spoločnosť Pfizer!!!

Takže hurá do ďalšej Covid reklamnej kampane na „nový“ pilulkový Covid zázrak!

Myslím, že na Slovensku by ako prvá reklamná „celebrita“ na tento liek mohla svoj reklamný šot natočiť práve Zuzana Čaputová.

Avšak je veľmi dôležité vymyslieť nejaký reklamný slogan. Čo tak napríklad – „Pilulka od Merck je Sloboda“ alebo „Pilulka od Merck je Úsmev“ alebo „Pilulka od Merck je Kultúra“ alebo „Pilulka od Merck je Šport“ alebo „Pilulka od Merck je …“ atď. atď.

A potom, keďže sa opäť jedná o pilulku, ktorá je len málo vedecky preverená, asi ako Covid vakcína a bude daná do užívania len ako núdzová, tak bude treba k jej „dobrovoľnému“ užívaniu opraviť legislatívu SR, aby sa jej užívanie stalo „dobrovoľné“ a bude sa sledovať pre vedecké účely (pre MERCK!) aký má účinok na svojich užívateľov!

A ak by niekto podskakoval, tak je tu PP Štefan Hamran a ten už vie, ako a s kým „navždy skoncovať“!!!

A že Ivermectin „nie je“ účinný, tak o tom na svojej web stránke informuje aj WHO – https://www-thedesertreview-com.translate.goog/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout—part-v-the-secret-revealed/article_9a37d9a8-1fb2-11ec-a94b-47343582647b.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=nui,sc

V článku sa okrem iného píše, že nasadením Ivermektínu (spolu s inými medikamentmi)  došlo k prudkému zníženiu Covid pozitivity a to až o 99%!!!

A to v najľudnatejšom štáte Indie Uttarpradéš s 230 miliónmi obyvateľov!!!

Nuž uvidíme čoho sa v súvislosti s Covid pilulkou od USA farma firmy MERCK ešte dočkáme…!!!

Iste, mali by sme jasať, že konečne je na svete aj pilulka na/proti C-19, ak by ju nesprevádzali nejasnosti a hlavne jej načasovanosť v čase, keď sa začína ukazovať, že Covid vakcína od Pfizer je nie len medzi obyvateľmi nežiadúca, ale jej účinky voči C-19 a jeho mutáciám dramaticky klesajú!!!

Viď Izrael – https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/598599-izrael-zaskocila-delta-zase-je-vo-vojne-s-koronou/, VB a pod.

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.