Založ si blog

Farizejstvo najhrubšieho zrna!

A ktože sa ho mal resp. stále dopúšťa?

Nuž nikto iný, ako Svetová zdravotnícka organizácia – WHO, ktorá je priamo závislá na farma firmách, dnes výhradne tých, čo doslova nekresťanský ryžujú na Covid vakcínach – Pfizer, Moderna a pod.!

Občan, ktorý si i napriek takejto celosvetovej Covid mozgovej masirácií ešte ako tak zachoval zdravý rozum, by sa pri čítaní článku, ktorý sa začína tým, že WHO neodporúča tretiu dávku Covid vakcíny, doslova zaradoval, že konečne aj vo WHO, už dostali Covid rozum a prestali prvotne odporúčať v boji proti C-19 len a výhradne Covid vakcináciu a začnú doslova obyvateľstvu tejto planéty v prvom rade odporúčať, aby sa hlavne zamerali na svoju prirodzenú imunitu svojich organizmov lebo žiadna Covid vakcína nie je tak účinná, ako práve vlastná telesná imunita!!!

Nuž, áno, radosť to predčasná lebo informácia z WHO ďalej znie takto – WHO neodporúča bohatým štátom sveta, aby sa dali na očkovanie proti C-19 treťou dávkou lebo chudobné štáty sveta nemajú ani na tie prvé dávky a tak WHO vyzýva bohaté štáty, aby sa svojich „nadbytočných“ zásob Covid vakcín vzdali v prospech štátov chudobných!!!

Aké Covid filantropné!

Nuž teda pozrime sa, čo je to za farizejstvo a cynizmus zo strany WHO!

Najskôr sa pýtam, či aj Slovensko je podľa WHO bohatý štát? Nuž vyzerá to naozaj, že sme!

Pretože na PCR a AG psie testy sme absolútne zbytočne vyhodili takmer trištvrte miliardy eur, na nákup Covid vakcín ďalšie stovky miliónov eur a dokonca máme niekoľko desiatok miliónov eur na akúsi Covid lotériu!!!

Podľa týchto údajov sme takmer Covid najbohatší štát sveta!!!

Ale kde je Covid WHO pes zakopaný?!

Nuž v tom, že WHO vyzýva bohaté štáty, aby sa vzdali svojich, neskutočne veľkých zásob zakúpených Covid vakcín v prospech tých chudobných, buď formou daru alebo aspoň za takú cenu za akú ich nakúpili oni!

Nuž veru super obchod, ale nie pre bohaté a chudobné štáty, ale výhradne pre veľké Covid vakcinačné spoločnosti, predovšetkým Pfizer.

A kde je Covid pes zakopaný?

Nuž v tom, že zatiaľ čo bohaté štáty sa vzdajú svojich abnormálnych zásob Covid vakcín, tak aby si následne doplnili Covid vakcinačné sklady, tak si budú musieť od napr. Pfizer a Moderny dokúpiť ďalšie Covid vakcíny!

Nebol by to „žiaden problém“, ak by tieto spoločnosti nekresťansky nezdvihli ceny svojich „účinných“ vakcín nehorázne nahor!

Pfizer z pôvodných 15,50 eur/1dávka na 19,50 eur/1dávka – navýšenie o 25,81%!!!

Moderna z pôvodných 25,50 USD/1dávka na 28,50 USD/1dávka – navýšenie o 11,76%!!!

https://www.ta3.com/clanok/207908/pfizer-a-moderna-zvysili-ceny-svojich-vakcin-proti-koronavirusu

Občan, ty nevidíš tu Covid zvrátenosť?!

Tak chudobné štáty podľa WHO trpia nedostatkom vakcín, tak niežeby WHO žiadala výrobcov týchto vakcín, aby sa buchli po svojich plných Covid vreckách a týmto chudobným štátom doslova podarovali za symbolickú cenu tieto „život“ zachraňujúce Covid vakcíny, ale farizejský a cynický dvíhajú ceny hore a bohaté štáty vyzývajú, aby svoje „lacné“ Covid vakcíny dali chudobným štátom a keďže sú bohaté štáty, tak si môžu dovoliť nakúpiť tie isté vakcíny o niekoľko percent drahšie, aby Covid farma firmy mali ešte väčšie zisky a väčšiu svetovú moc…!!!

Tak čo Slovač, občania SR, ani toto Vám Covid neotvára oči, čo sa to tu vlastne celosvetovo Covid deje…!!!

Ty Slovač nevidíš, že tu nuž dávno nejde o zdravie obyvateľov tejto planéty, ale o zisky mocných, aby boli ešte mocnejší…???

Poprosím – Covid BUDÍČEK!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.