Založ si blog

Nielen Z. Čaputovej by prospelo, keby sa vrátila späť k ochrane skládok komunálneho odpadu!

Zuzane Čaputovej trvalo niečo viac, ako dva roky, aby sa úplne odtrhla od života bežných ľudí na Slovensku.

Keď národ slovenský a občania SR, sú čím ďalej tým viac tlačený do Covid apartheidného povinného očkovania, tak ona si natočí hlúpe, bezstarostné videjko, na ktorom sa tvári, ako keby na Slovensku dnes vládol raj na zemi!!!

Na tom hlúpom, pre ňu bezstarostnom videjku, si celkom zjavne robí z občanov SR doslova hlupákov. Tvári sa, že priamo a otvorene odpovedá na otázky občanov SR, ktoré jej vraj mali zaslať na jej Instagram.

Zuzana Čaputová sa síce tvári, že odpovedá, ale z jej prejavu je jasne vidieť, že si z nich robí doslova srandu.

Otázočky sú jasne pripravené, nadmieru zreteľné, aby sa Zuzana pri odpovediach nepomýlila! Nuž pomýliť sa ani nemohla lebo zjavne odpovede čítala, a keď je na jednom zábere zrejme, že sa akosi „vymkla“ z čítaného textu, tak šup a záber je strihnutý!!!

Naozaj je načase, aby sa Zuzana Čaputová zbavila tohto pre ňu neprirodzeného jarma,  vrátila sa späť k tomu, čomu ako tak rozumie, čo ju vraj po celý jej profesijný život napĺňalo a tým je záchrana ekológie nášho krásneho Slovenska a zamedzenie vytvárania nezákonných , nepovolených, čiernych skládok komunálneho odpadu.

Tým by pre Slovensku republiku, pre jej biotop vykonala naozaj užitočnú prácu a zároveň by sa opäť vrátila späť na slovenskú zem. Na zem, nad ktorou dnes tak vysoko lieta, sa nadnáša, že na obyčajného slovenského človeka, poctivo pracujúceho, poctivo sa starajúceho o svoje potomstvo, jednoducho už nedovidí a potom tropí také nezmysli, akým je to prezentované videjko – otázky a odpovede! – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/555996238754190 , jediným plusom tohto videa je, že konečne Zuzana už nemá rúško, respirátor a konečne národ slovenský vidí, ako dnes Zuzana Čaputová vyzerá naživo!!!

To si už rovno mohla vytvoriť reláciu v niektorej z „objektívnych“ komerčných TV lebo o RTVS ani len nechyruje a mohla by tam mať svoju TV šou – „Nad otázkami výhradne mojich podporovateľov“ alebo „ Vy sa pýtate, ja čítam odpovede“ alebo „Vy na mňa a ja na Vás“ a pod.

Ak by to Zuzana Čaputová myslela seriózne so svojimi odpoveďami na naozajstné otázky Covid ugniaveného občana SR, ktoré dnes trápia občanov SR, tak by zašla do redakcie Slobodného vysielača, do relácie Infovojna a v priamom audiovizuálnom prenose, možno aj štyri hodiny, by bez prípravy odpovedala a odpovedala!!!

Potom by sa ukázalo, kde by jej dnes bolo najlepšie, či tam kde je dnes, teda v prezidentskom paláci ako neprirodzená „hlava“ štátu alebo na skládke komunálneho odpadu, ako jej ochrankyňa!

Já mám v tom úplne jasno!

Ak Zuzana Čaputová nechce byť týmto národom znenávidená ešte viac, ako dnes a chce sa ulicami SR po skončení dočasného mandátu „prezidentky“, prechádzať bez osobnej ochranky (tá jej nebude pridelená, ak sa samá vzdá mandátu resp. ak ju „zhodí“ nová NR SR) tak, aby sa mala pozrieť na túto fotografiu a vrátiť sa späť odkiaľ vzišla – https://m.smedata.sk/api-media/media/image/sme/7/22/2202197/2202197_1200x.png?rev=3 a garantujem jej, že byť na takejto fotografii nie je žiadna hanba, ba práve naopak, aj keď je na skládke komunálneho odpadu, je celkom jasné, že tam a takto, je oveľa bližšie k občanom SR, ako na tejto fotografií – https://www1.pluska.sk/gal/soubiznis/domaci-soubiznis/foto-znamy-fotograf-ktoremu-pozovala-caputova-poviem-vam-ako-nam-prezidentka-spravala/3?itm_brand=plus1&itm_template=article&itm_modul=article_gallery&position=2 . O takejto fotografii sa hovorí, že to už ani nie je hanba, ale farizejská odvaha!!!

A veru v takýchto veciach Zuzane Čaputovej odvaha nechýba! Škoda len, že jej chýba odvaha byť samostatne mysliacou osobou, inak povedané byť myšlienkovo autonómnou!!!

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.