Založ si blog

Slovač, už Hegeromatovičovci na tebe dosiahli syndróm beznohej žaby? !

Ja viem, poniektorí povedia, že na Slovensku je potrebné v dnešných dňoch riešiť oveľa závažnejšie veci, ako len neustále poukazovať na Hegeromatovičovcov, ako nás apartheidne Covid absolútne bezdôvodne gniavia „dobrovoľným“ Covid očkovaním skrze pravidelne (každých 72 resp. 48 hod.!) Covid PCR alebo AG psie testovanie.

Možno.

Avšak ja som presvedčený, že občanom SR sa nebude slobodne žiť a dýchať, pokojne a spokojne pracovať, pokiaľ táto apartheidná Covidchuntovláda s jasnou podporou palácovej Zuzany Čaputovej nepadne! A padnúť musí na absolútne politické dno, tak, aby sa už NIKDY, opakujem NIKDY (!), nedostali k akejkoľvek moci v našom štáte – na celoštátnej, na VÚC-karskej, ba ani na okresnej úrovni!!!

Áno, toto je dnes najväčšia úloha občanov SR, aby sme to dosiahli v čo najkratšom čase a preto je potrebné si v plnej miere uplatňovať Čl.32, Ústavy SR (vypovedanie poslušnosti štátnej moci!), pravidelne až do doby, kým títo apartheidní Covidchunťáci politickí nepadnú a následne budú predvedení pred spravodlivý súd a budú sa podľa našich zákonov a našej Ústavy SR spravodlivo zodpovedať tomuto národu za všetko, čo na ňom, za tak krátky čas napáchali!

Ale aby sa tak stalo, musia sa občania SR pozviechať, striasť zo seba ten Covid strach, Covid stres a pochopiť, že sa na nás pokúsili/pokúšajú (na niektorých to už vykonali!) vykonať tzv. žabí syndróm, ktorý spočíva v tomto:

Boli raz akísi „vedci“, zobrali žabu, položili ju na stôl a prikázali jej – „Žaba skoč!“.

Žaba skočila.

Potom jej odstránili jednu nohu, opäť ju položili na stôl a prikázali jej – „Žaba skoč!“

Žaba skočila.

Potom jej odstránili druhú nohu, opäť ju položili na stôl a prikázali jej – „Žaba skoč!“

Žaba skočila.

Potom jej odstránili aj tretiu nohu, položili ju na stôl a prikázali jej – „Žaba skoč!“

Žaba, o jednej nohe horko ťažko, ale skočila.

Nakoniec jej „vedci“ odstránili aj poslednú štvrtú nohu, položili ju na stôl a prikázali jej – „Žaba skoč!“

Žaba nič, žaba neskáče.

„Vedci“ jej opäť prikázali – „Žaba skoč“, ale žaba opäť nič, ani sa nepohla.

Nuž „vedci“ dali „hlavy“ dokopy a došli k záveru, ktorý zapísali do skúšobného protokolu takto – „Keď žabe odstránime všetky štyri nohy, žaba ohluchne“

No a presne toto sa deje s občanmi SR od nástupu tejto apartheidnej Covidchuntovskejvlády, od marca 2020!

A stále sa to stupňuje.

Postupne nás systematicky začali oberať o naše občianske a ľudské „nohy“! Vzali nám slobodu, vzali nám dôstojnosť, zakázali nám chodiť do práce, deťom zakázali chodiť do škôl, nasadili nám povinne rúška, nasadili nám povinne respirátory, dotlačili nás k povinnému PCR, hlavne AG testovaniu, zakázali nám sa zhromažďovať – Núdzový stav a teraz nás pod hrozbou každodenného Covid testovania doslova nútia a chcú dokopať do Covid apartheidného Covid experimentálneho očkovania!!!

Vyzerá to tak, že Slovač je pripravená už o všetky „nohy“ a keď ju niekto volá na protivládne protesty resp. zhromaždenia, tak to vyzerá, že poniektorí už z toho úplne „ohluchli“ a je im to už všetko jedno. Doslova sa poddali osudu a žijú len tak, zo dňa na deň, bez ducha, ako keby ani neboli a všetko čo im Covidchunta prikáže, bez rozmyslu vykonajú, ešte väčšmi sa zhrbia a čakajú na ďalšie idiotské príkazy a bezdôvodné Covid bičovanie!!!

Veru takáto smutná je dnes situácia na Slovensku.

Som však presvedčený, že je tu ešte veľmi veľká časť občanov, ktorí si nenechali odstrániť ani tu jednu jedinú „nohu“, tým pádom „neohluchli“, ba dokonca ani „neoslepli“ a práve títo sú tí, čo musia začať nahlas „skákať“ teda kričať, áno na uliciach a strhnúť za sebou tých, čo už takmer „ohluchli“ a „oslepli“

Na to je však potrebná jedná centrálna koordinácia! Nie je možné, aby sa zhromaždenia robili živelne – tu hŕstka nespokojencov, tam iná hŕstka, len aby boli fotečky a nejaké to videjko na sociálne siete.

Nie, tadiaľto cesta nevedie!

Musí byť jeden centrálny protestný, štrajkový výbor zložený zo zástupcov všetkých, dnes opozičných strán! Inak to nemá cenu!

Protesty musia byť presne tak koordinované, ako boli tie v roku 2018!!!

Záver je len jeden jediný, nedopusťme aby si dnešná apartheidná Covidchuntovláda Hegeromatovičova s priamou pomocou Zuzany Čaputovej, aj naďalej na nás skúšala a aplikovala žabí syndróm a aj naďalej nám odstraňovala „nohy“, bez ktorých sa naozaj nedá plnohodnotne „skákať“ – ŽIŤ!!!

Každý rozumný občan SR, ktorý sa ešte nenechal pripraviť o zdravý rozum, presne vie, čo som týmto článkom myslel a o akých „nohách“ som to hovoril, o ktoré nás táto Covid apartheidná chuntovláda pripravila a chce pripravovať aj naďalej!!!

SLOVÁCI KONAJME a NIE SKONAJME!!!

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.