Založ si blog

Hegero idiotizmy, Hegero dristy!

Keďže som na zaslúženej dovolenke na zotavenie, budem nadmieru stručný, ale o to výstižnejší.

V posledných dňoch počúvame, ako nás Eduard Heger častuje svojimi idotizmami, doslova dristami.

Na margo svojho 100 dňového „pôsobenia“ na pozícií „predsedu vlády“ SR Eduard hovorí, že už bolo rozorané, už aj zasiate a ide čas žatvy!

Eduard má na mysli, že všetko čo bolo zlé je zničené, následne to bolo vymetené, je politicky super zasiate a teraz už len budeme žať v podobe oveľa lepšieho školstva, zdravotníctva a tak ďalej!

Podľa Eduarda nás čaká raj na zemi!

Avšak čo ma „potešilo“ najviac z jeho vyjadrení bolo to, že vyzýva všeobecných ambulantných lekárov, aby vysvetľovali občanom SR, ktorí ešte nie sú zaočkovaní všetko o Covid vakcínach tak, aby Slovač stratila z nich strach, strach z Covid vakcín!

Tu sa na takýto Eduardov výrok nadmieru ohradzujem lebo Slovač nemá strach z Covid vakcín, Slovač jednoducho nemá záujem sa nechať vakcinovať, očkovať, napichať len preto, že si to niekto doslova želá lebo na to nevidí žiaden dôvod a snaží sa na základe zdravého rozumu bojovať s respiračnými ochoreniami predovšetkým prirodzenou cestou – budovaním silnej imunity svojho organizmu!

Toto nech si Eduard Heger a spol. zapamätajú a zároveň nech si zapamätajú, že Slovač nemá strach, Slovač má hnev na nich a teda strach majú oni, oni „demokrati“, korí vedia, že ľud ich onedlho politicky zmetie a budú sa za svoje protislovenské a proti občianske konania tvrdo, ale spravodlivo spovedať.

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.