Založ si blog

Z. Čaputová si opäť politicky kopla do Národa slovenského a riadne mu jednu politickú vylepila!

Za posledný týždeň sa toho na Slovensku veľa udialo. Veľa zlého pre Národ slovenský!

Určite to okomentujem v mojich ďalších článkoch, ale teraz k aktuálnej téme.

Včera (17.7.2021) si národ slovenský pripomenul pre neho jeden z najdôležitejších dátumov jeho histórie – deň Deklarácie Slovenskej národnej rady o zvrchovanosti Slovenskej republiky.

Celé znenie tejto Deklarácie je takéto –

„My, demokraticky zvolená Slovenská národná rada, slávnostne vyhlasujeme, že tisícročné úsilie slovenského národa o svojbytnosť sa naplnilo.

V tejto historickej chvíli deklarujeme prirodzené právo slovenského národa na sebaurčenie tak, ako to zakotvujú aj všetky medzinárodné dohody a zmluvy o práve národov na sebaurčenie.

Uznávajúc právo národov na sebaurčenie, vyhlasujeme, že aj my si chceme slobodne utvárať spôsob a formu národného a štátneho života, pričom budeme rešpektovať práva všetkých, každého občana, národov, národnostných menšín a etnických skupín, demokratické a humanistické odkazy Európy a sveta.

Touto deklaráciou Slovenská národná rada vyhlasuje zvrchovanosť Slovenskej republiky ako základ suverénneho štátu slovenského národa.

Bratislava 17. júl 1992“ (https://www.nrsr.sk/web/Static/sk-SK/NRSR/Doc/v_deklaracia-o-zvrchovanosti.htm)

Z uvedenej deklarácie je pre každého Slováka absolútne jasné, že Národ slovenský DEKLAROVAL, že je tu !

Že si chce svoje „veci“ spravovať sám, pre blaho svojho národa, pre svoju budúcnosť, pre budúcnosť svojho národa a jasne vyhlasuje, že bude rešpektovať – „práva všetkých, každého občana, národov, národnostných menšín a etnických skupín, demokratické a humanistické odkazy Európy a sveta.“

Po 29. rokoch má SR na čele štátu Zuzanu Čaputovú, ktorá si tento významný deň pre Národ slovenský „uctila“ tým, že sa odela do čierneho, „odela“ si čierny respirátor a Slovači odkázala toto (na svojom FB profile –  https://www.facebook.com/zcaputova/photos/a.861261877415131/1762594720615171/)

 

„Deklarácia bola dôsledkom predchádzajúceho vývoja, keď sa slovenská politická reprezentácia nedokázala dohodnúť s českou reprezentáciou na podobe štátoprávneho usporiadania republiky.“ !!!

Slovač vnímaš, ako si hneď v úvode svojho statusu Zuzana Čaputová do teba politický kopla?

Takže to podľa nej boli len Slováci resp. vtedajšia slovenská politická moc (reprezentácia), ktorá sa nevedela s Čechmi dohodnúť!

Podľa Zuzany Čaputovej, vtedajšia česká politická moc (reprezentácia) by sa aj vedela so Slovákmi dohodnúť a aj by to dokázala, ale POZOR, zlý Slovák to nechcel!

Takýto politický kopanec do vlastného Národa od hlavy štátu je jednoznačne na odstúpenie!

 

Zuzana Čaputová vo svoje „láske“ k národu slovenskému „láskyplne“ pokračuje ďalej – „Treba však pri tejto príležitosti pripomenúť, že touto deklaráciou Národná rada prijala aj záväzok rešpektovať demokratické a humanistické odkazy Európy. Suverenita štátu je dôležitá hodnota a môže byť v súlade s európskymi hodnotami a s rešpektom k iným.“

 

Toto už nie je len politický kopanec do zadnice Národa slovenského, toto je doslova napľutie do tváre vlastnému národu, ak vôbec Zuzana Čaputová považuje Slovač za svoj národ!

Takže podľa Zuzany Čautovej sa Slovač má ešte väčšmi zhrbiť pred ostatnou Európou (rozumej Bruselom na čele s reprezentáciou Nemecka, Francúzka) a inými KRAJINAMI (teda nie štátmi, a pod tím rozumej hlavne USA administratívu a jej vojenskej zložky NATO!) a byť ešte poslušnejšia a pokornejšia!

Zuzana Čaputová za svet nevie povedať, napísať, že to, že Slováci majú dnes svoj vlastný štát, že by si mali výsostne sami rozhodovať o svojich vnútorných veciach, vetu takéhoto znenia – „Treba však pri tejto príležitosti pripomenúť, že touto deklaráciou Slovenská Národná rada prijala aj záväzok rešpektovať demokratické a humanistické odkazy Európy a presne to isté vyžaduje, aby sa takto k nej správala ostatná Európa a iné štáty sveta, na čele so Spojenými štátmi Americkými! Treba si uvedomiť, že táto Deklarácia SNR odkázala celému svetu a hlavne západnej Európe, že sme pre nich rovnoprávny národ a nenecháme si zasahovať do svojich vnútorných záležitosti…“ atď., atď. v zmysle politickej ochrany vlastného národa.

Teda ešte raz, Zuzana Čaputová, nie len Slovač má rešpektovať Európu a USA, ale aj Európa a USA má plne rešpektovať Národ slovenský a jeho právo rozhodovať si o svojich vnútorných veciach, ako suverénny národ vo svojom vlastnom suverénnom štáte!!!

Ale nie, Zuzana Čaputová požaduje akúsi nadmernú lojalitu, pokoru, poníženosť voči Európe a USA,  LEN od Slovákov a všetci naokolo sú k nám ako „anjeli“!

Slovák, Zuzana Čaputová ti odkazuje, aby si sa zmieril s tým, že dnes si si nie pánom, ale si len obyčajným otrokom a máš Európe a USA pokorne, poslušne, ponížene slúžiť lebo oni sú tí dobrí a ty si ten zlý, neposlušný!!!

Za mňa jednoznačne NIE!!!

Necítim sa byť o nič menej, ale ani o nič viac, ako Nemec, Francúz, USA Američan, Španiel, Talian, Čech, Rus, Číňan, Bangladéšan a pod.!!!

Osobne sa hanbím, že SR má na čele štátu takúto osobu, ktorá neustále kope do vlastného národa!

Neviem si predstaviť, žeby niečo takéto povedali o svojom národe, o svojom štáte, hlavy štátov napr. Česka, Maďarska, Nemecka, Rakúska, Francúzska, Poľska, Ruska, USA, Číny ba ani náčelník domorodého kmeňa kdesi v Amazónii!!!

Národ slovenský to Zuzane Čaputovej jasne odkázal vo svojich komentároch, reakciách pod jej statusom, v ktorom si „uctila“ Národ slovenský aj takýmito reakciami – „Nechápem, keď je deň zvrchovanosti prečo si madam vybrala ako nosnú tému fotečku samej seba…, … i napriek tomu, že Mikasova vyhláška neprikazuje mať náhubok pri fotení, takže ste si mohla odpustiť ten čierny náhubok…“

„Toľko symboliky na jednej fotke. Čierne šaty, čierne rúško a pohreb zvrchovanosti môže začať…“

A za všetky komentáre tento na záver – „Pani „prezidentka“ aká zvrchovanosť veď Slovensko už dávno aj vďaka vám nie je zvrchovaný štát… zabili ste zvrchovanosť zabili ste demokraciu a podporujete vládu ktorá tu porušuje ľudské práva… hlavne že ste hovorili že budete na strane každého jedného občana…“

 

Veru, je načase sa s takýmito „slovenskými“ politikmi a „slovenskými národovcami“ čím skôr rozlúčiť!!!

Predsa len ešte jeden komentár pod Čautovej statusom o Deklarácií o zvrchovanosti  SR –

„Aj by som vám niečo odpísal, len sa bojím že by som skončil v base … takáto je tu ,,demokracia,, že človek sa boji povedať pravdu horšie jak za minulého režimu…“

Áno, toto je dnešný obraz Slovenska a marazmus Národa slovenského, že trpí túto Covidchuntovskú diktátorsko-despotickú „Vládu“ SR s jasnou podporou „Slovenky“ Zuzany Čautovej…

DOKEDY EŠTE???!!!

 

 

 

 

Čaputová a spol. , tento USA republikánsky návrh zákona je ako ušitý pre vás! Prijmete ho za svoj?

20.04.2024

Málo kedy sa stáva, že z USA k nám príde niečo dobré. Málokedy sa stáva, žeby návrhy zákonov, ktoré sa navrhujú v USA kongrese (tento krát v dolnej komore), by mohli byť v našom Parlamente nie len navrhnuté, ale aj bezpodmienečne prijaté! A dnes je potrebné o takomto návrhu zákona, ktorý je na ceste do USA Kongresu, širokú slovenskú verejnosť poinformovať lebo [...]

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?