Založ si blog

Hitler sa v hrobe neobracia, on sa v ňom doslova rehlí!

Keď Adolf zo záhrobia vidí, ako dnes svetu, hlavne EÚ a tým pádom aj na Slovensku vládne jeho nacisticko-fašistické presadzovanie jednej, jedinej „pravdy“, tak sa musí cítiť výborne.

A keď vidí, že dnes je Nemecko naozaj treťou ríšou, minimálne vo vzťahu k EÚ a hlavne tých menších, donedávna štátov východného sovietskeho bloku, tak je to asi presne to, čo chcel on, pravda, ešte tu chýba ovládnutie Ruska.

Ale ako vidíme, Nemecko na čele s Angelou Merkelovou robí presne to čo Adolf a snaží sa Ruskú federáciu všemožne dostať na kolená všakovakými proti ruskými sankciami za akési vymyslené Ruské okupačné chúťky!!!

Jednu vec mi nikto nevyhovorí. Nemec nikdy nezabudne a vždy bude zatrpknutý, že bol hanebne porazený tým „nevzdelaným“ primitívnym“ slovanským národom – Ruským národom.

Môže Angela Merkelová aj tisíckrát povedať, že nemecký nacizmus bol zlý, že toho sa Nemci nikdy nemali dopustiť na slovanských národoch, niekde v kútiku duše tu Nemci vždy budú mať akísi vzdor lebo RUS!!!

A čo Slovensko? Slovensko už viac ako 30 rokov kapitalistický „jasá“!

Jasá a nevšimlo si, že za tých tridsať rokov sa ekonomicky stalo úplne závisle na Nemecku!

Takže čo „pískne“ Nemecko, to Slovač musí urobiť lebo náš odbyt ide takmer jednosmerne na Nemecký trh!!!

Takže len toľko v stručnosti a posledná poznámka je tá, že len málo rozhľadený občan SR nevidí resp. nechce vidieť, že svet si chcú podmaniť USA veľkokapitalisti a minimálne Európu „demokratický“ „antifašistickí“, „antinacistickí“ Nemci!!!

Rozumný, pozorný čitateľ aj z toho „mála“, čo som vyššie napísal pochopí, čo som tým chcel pre dnešnú dobu povedať a hlavne vo vzťahu k dnešným, aj Covid slovenským „dobrovoľnostiam“, ktoré nám tu títo „demokrati“ predvádzajú!!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.