Založ si blog

Čaputovej predvolebné kecy o jej povolebnej politickej čistote. Hnus!

Na úvod musí zaznieť tento citát – „…prezident je osoba, ktorá má priamu legitimitu od ľudí, teda ten najsilnejší mandát. A áno, síce nemôže priamo ovplyvniť resp. prijať zákon, ale môže ho iniciovať v zmysle vytvorenia spoločenského tlaku a spoločenskej témy. K tomu, čo ste naznačili, naozaj si myslím, že máme obrovskú výzvu v tom, ako sú systémovo nastavené justičné orgány, myslím teraz v rátane polície, prokuratúry a súdov, hoci v súdnictve sa urobilo za posledné obdobie toho najviac. Pokiaľ ide o prokuratúru a políciu, myslím si, žeby sme sa mali posunúť smerom, ktorý bude znamenať silnejšie resp. samostatnejšie postavenie od politických vplyvov a politickej moci. Aby kauzy, ktoré vykazujú vplyv štátu, politikov, mocných všeobecne povedané, boli naozaj konečne doriešené. Prezident môže o tom hovoriť alebo spraviť z toho silný politický tlak. Zároveň moja ambícia je, byť aktívnym prezidentom alebo prezidentkou, spolu s tímom odborníkov pripraviť, konkrétne legislatívne zámery. Ja som sa tomu v minulosti venovala aj analyticky, ktoré by znamenali, napríklad zmenu pri voľbe, nominovaní Generálneho prokurátora…“ a ďalej dookola samé bla, bla, bla…

Kto a kedy to povedal? Áno, povedala to „najhodnotovejšie“ nastavená Zuzana Čaputová 13. marca 2019 v diskusnej relácií SME.sk, kto má silný žalúdok a nielen ten politický, tak si to môže pozrieť – Video: Predvolebná diskusia kandidátov na prezidenta (Čaputová vs. Šefčovič) – Video SME.

A čo vykonala Zuzana Čaputová v pondelok 17.5.2021? Áno, riadila sa „presne“ v zmysle toho, čo povedala pred viac, ako dvomi rokmi, keď ešte terazky nebola „prezidentkou“, „len“ s tým malým rozdielom, že presne naopak, drzo, dehonestujúc celý prezidentský inštitút SR!!!

Zuzana Čaputová sa v daný čierny deň, pre apolitizáciu nášho justičného systému, stretáva na nie celkom utajovanej schôdzke, ale nadmieru tajnej, v priestoroch SIS s takými „apolitickými“ štátnymi činiteľmi, akou je „ministerka“ spravodlivosti SR Marika Kolíková, akým je „bez“ pochyby „predseda“ NR SR Borisko Kollár, akým je Matovičovo ucho (teraz myslím nie ucho, ako mladý, ale ako ten čo za Igora načúva a potom referuje!) Edko Heger, „minister“ vnútra Romanko Mikulec atď. –  Najmocnejší ľudia štátu sa tajne stretli v SIS, témou boli veľké korupčné kauzy – Domáce – Správy – Pravda.sk.

Zuzana Čaputová vyjde z tohto super utajovaného stretnutia politikov s vrcholnými predstaviteľmi justičných orgánov pôsobiacich na území SR a prostredníctvom Jozefa Mateja, riaditeľa komunikačného odboru Kancelárie Zuzany Čaputovej, povie toto – „Predmetom stretnutia nebol prípad bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského a ani žiadne iné ‚živé‘ prípady, ktoré dnes riešia orgány činné v trestnom konaní“. Takže keď sa tajne, najtajnejšie, nerozprávali o „živých trestných prípadoch“ a s tým spojených dnes ešte živých ľuďoch, tak potom sa zhovárali o „mŕtvych prípadoch“ a dnes už mŕtvych ľuďoch?! Lebo dvoch mŕtvych, počas ich „apolitického“ sa správania, smerom k orgánom činných v trestnom konaní už máme. A nedošlo k nim nikde inde, ako na „apolitickej“ pôde našich žalárov!!!

Mne to znie presne tak, ako keby Zuzana Čaputová, takouto reakciou na svoju „apolitickú“ schôdzku v centrále SIS, sa o občanoch SR, ktorí sa aspoň trochu zaujímajú o politicko-spoločenské dianie v našej republike vyjadrila, presne tak, ako svojho času (a stále to neodvolal!) Igor Matovič o svojom „akože“ koaličnom partnerovi – „…mrzí ma, že máme za idiota…“ a ja dodávam idiotov občanov SR, ktorí mi (rozumej Čaputovej) takéto vysvetlenie spapkajú!!!

Tu by som na to to cynické Čaputovej vysvetlenie smerom k občanom SR opäť použil citát, ktorým sa Igor Matovič vyjadruje na jedného „idiota“, dnes „akože“ jeho koaličného partnera, v jeho prvej „vláde“, citujem – „…to sme normálni? V takejto kritickej situácií. To sme naozaj normálni? Čoho to je dôkaz, že on (ona) kašle na tých ľudí, pre neho (ňu) sú to čísla. Ja sa už nato nemôžem pozerať. Je mi na vracanie z toho…“ –  https://www.youtube.com/watch?v=NqiShwrucOQ

Áno, presne takto mi je zo Zuzany Čaputovej, keď porovnám jej vyjadrenia v predvolebnej prezidentskej kampani na jar 2019, s jej konaním na jar 2021!!!

Pýtam sa, kto ešte v našej republike si myslí, že Zuzana Čaputová koná v prospech národa slovenského, v prospech občanov SR?!

Na margo tohto jej ostatného stretnutia sa na pôde SIS, sa mi žiada povedať už len jedno, niečo tu, v našom štáte slovenskom, veľmi politicko-spoločenský smrdí!!!

A tento politicko-spoločenský smrad resp. tohto politicko-spoločenského smradu, sa môžeme zbaviť jedine predčasnými parlamentnými voľbami (Slovač, vydrž, budú!), z ktorých vzíde taká politická reprezentácia, ktorá zloží, novú, naozaj pro slovenskú vládu a pri svojom spoločensko-politickom zúčtovaní s predchádzajúcou (dnešnou) totalitárskou diktátorsko-despotickou Covid chuntou, nezabudne ani na Zuzanu Čaputovú, otvorí všetky spoločensko-politické okná dokorán a poriadne tento dnešný, spoločensko-politický smrad vyvetrá!!!

Na záver sa ešte málinko povenujem citátu, ktorý som uviedol na začiatku tohto môjho názorového článku, keď citujem Zuzanu Čaputovú z čias, keď vystupovala ešte, ako kandidátka na hlavu nášho štátu, štátu slovenského! Veru to boli ešte, ako tak zlaté časy, zlaté bez Covidové, i keď podľa dnešných medializovaných informácií vo svetových médiach (napr. v talianskych) už tento „nový“ korona vírus existoval, ale mocní tohto sveta nám ešte neprezradili jeho názov, teda budeme ho volať Covid-19!

Zuzana v tejto „objektívnej“ relácií denníka SME.sk, okrem iných „hodnotových“ vecí, 13. marca 2019, hovorí aj toto – „…prezident…, … nemôže priamo ovplyvniť resp. prijať zákon, ale môže ho iniciovať v zmysle vytvorenia spoločenského tlaku a spoločenskej témy…“

Naozaj? A prečo takto Zuzana Čaputová nekonala v čase najväčšej krízy, zapríčinenej Covid „vládou“, Covid Igora Matoviča? To si už Zuzana Čaputová nepamätá, ako s ňou, ako hlavou štátu, Igor Matovič doslova a do písmena politicky pozametal, keď si na svoje zvrhlosti vo vzťahu k občanom SR, zobral pod svoje velenie OS SR, ktoré podľa Ústavy SR plne podliehajú terazky jej veleniu???!!! Vtedy, ako hlava štátu nemohla, nemala (?) – „…iniciovať v zmysle vytvorenia spoločenského tlaku a spoločenskej témy…“ napr. prednesením Správy o stave republiky na verejnom zasadnutí NR SR?!

NIE! Zuzana Čaputová sa počas týchto ostaných15. Covid „pandemických“ mesiacov, čo je národ slovenský a občania SR doslova gniavení „vládnucou“ Covid chuntou Igora Matoviča, ako premiéra I. a premiéra II., ani raz nezmohla na to, aby naplnila obsah svojich predvolebných slov a teda je celkom normálne, ak jej predvolebné slová, ja dnes označujem za kecy a bľaboty!

A koľko sa ich ešte budeme musieť (nútení) napočúvať sa, či už z úst Zuzany Čaputovej alebo všetkých ostatných dnešných Covid najčernejších barónov?

Ja už veru nemám chuť od nich počuť, ani jedno jediné ich „demokraticky hodnotové“, ani  pol slovo!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.