Založ si blog

Pomätenosť Igora Matoviča je čím ďalej tým väčšia! Treba ho/ich okamžite zastaviť!

Obludný rozmer Matovičovej pomätenosti sa jasne preukázal na jeho TB k Sputniku V, v piatok 19.2.2021. Na tejto TB sa Igor Matovič vyplakal, ako on celé dva týždne hodiny a hodiny telefonicky rozprával s ruským ministrom hospodárstva a doslova sa mu podaril „malý“ zázrak a ruská federácie zrušila všetky dodávky, ktoré mala zazmluvnené s inými štátmi sveta a jemu, Igorovi Veľkému potvrdili, že mu bezproblémov dodajú 2000000 dávok vakcíny Sputnik V a iní mu to prekazili.

Nie, teraz nebudem písať o vakcíne, vakcínach. Nie, teraz sa chcem zamerať na Matovičovú pomätenosť, keď na tejto absurdnej TB povedal, že rúška si nedáme dole, ani keď bude na Slovensku preočkovanosť na úrovni 70% všetkých občanov SR vrátane detí, ale že to si budeme môcť dovoliť najskôr, ak preočkovanosť dosiahne 80%+!!!

A na túto absurditu v počte preočkovaných občanov SR Igor pomätene prehlási, ba dokonca to aj zdôraznil, že očkovanie musí byť jednoznačne na báze dobrovoľnosti. Tak sa pýtam Igora Matoviča Pomätenca, aká je to dobrovoľnosť, keď druhým dychom hovorí, že rúška nepôjdu dole, pokiaľ nebude preočkovaných proti C-19 viac ako 80% všetkej slovenskej populácie žijúcich na území SR?!

Naozaj každý deň, kedy na čele (ne)vlády SR je Igor Matovič a zároveň aj každý deň, keď vláda nevládne v jej dnešnej chuntovskej zostave, je pre SR a jej občanov obrovská tragédia!!!

Koniec týchto pomätencov musí nastať, tak rýchlo, ako je to len možné na základe Ústavy SR!!!

Inej cesty niet!!!

TB premiéra I. Matoviča o vakcíne Sputnik V | TA3

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.