Založ si blog

Nebotyčné farizejstvo Zuzany Čaputovej! Všimol si to vôbec niekto? ??

Ak sa v nadpise pýtam, či si farizejstvo Zuzany Čaputovej niekto všimol, tak tým myslím jednoznačne „naše“ „objektívne“ média.

O čo ide? Nuž ťažko to opíšem tomu čitateľovi, ktorý nemá prístup resp., si tieto moje tvrdenia nemôže overiť na internetových stránkach – na FB statuse Zuzany Čaputovej. Budem sa snažiť byť stručný a dosť jasný, aby obsah môjho článku bol jasný aj tým, ktorí „nevidia“ resp. tým, ktorí vidia, ale vidieť nechcú!!!

Zuzana Čaputová je už niekoľko týždňov po absolvovaní druhej dávky vakcíny proti C-19 od spoločnosti Pfizer-BioNTech. A stále nosí rúško! Naozaj ho nosí stále a všade? Naozaj ho nosí a nasadzuje si ho pri každej príležitosti alebo je tomu inak.

Nuž stačí sa pozrieť na jej FB profil a farizejstvo Zuzany Čaputovej, ktoré sa v tomto prípade týka nosenia rúška je jednoznačné a neodškriepiteľné.

Keď Zuzana komunikuje so slovenskými občanmi a je jedno či osobne fyzicky alebo osobne skrze audiovizuálnu techniku, tak má poslušne nasadené rúško! Viď napr. jej FB status zo dňa 07.02.2021, kde uverejňuje foto z veľmi „dôležitej“ diskusie, ktorú „moderovala“ jej menovkyňa Zuzana Kovačič Hanzelová a týkala sa duševného zdravia našich mladých, „slobodu“ si užívajúcich občanov. Tu z fotodokumentácie jasne vyplýva, že Zuzana si pokojne hovie v nóbl kresle a má nasadené rúško!  ((8) Facebook).

Následne v ďalšom svojom FB statuse zo dňa 10.2.2021, sa Zuzana hrdí tým, ako telefonuje s jedným z mnoho komisárov EÚ (Bretonom) o možnosti výroby vakcín proti/na C-19. Tu Zuzana zverejňuje foto, ako sedí za stolom, pred ňou je notebook umiestnený tak, aby každý videl, že je to značka svetová Apple, Zuzana má nasadené slušivé rúško čiernej farby, aby jej ladilo s outfitom a pri uchu má priložený MT. Či Zuzana v danom okamihu naozaj komunikuje s daným eurokomisárom, tak to z uvedenej fotografie nie je možné určiť, pretože notebook je situovaný tak, že divák/čitateľ nemá možnosť vidieť na obrazovku notebooku. Ale podstatné je, že Zuzana má rúško –  (8) Facebook.

No a teraz dôkaz Zuzaninho, Čaputovej farizejstva, nebotyčného! Dňa 18.2.2021 Zuzana Čaputová opäť „hrdinský“ uverejňuje svoj FB status v ktorom nás informuje o tom, ako komunikuje s rakúskym prezidentom Van der Bellenom a ďakuje mu za ponúknutú pomoc, ohľadne rakúskych zdravotníkov. (mimochodom slovenskí zdravotníci, Vás to neuráža, že aj samotná hlava nášho štátu Vás považuje za budiškničemu a nebojuje za vaše lepšie pracovné podmienky a za aplikáciu zdravého rozumu do/na riešenie Covid „pandémie“? Hlavne prevencia pred respiračnými chorobami a ich liečenie!)  Tu Zuzana zverejňuje takúto fotografiu – Zuzana na fotografií sedí k nám chrbtom, opretá lakťami o stôl a pred ňou je veľkoplošná obrazovka na ktorej je jasne vidieť staršieho prešediveného pána (77), prezidenta Rakúskej republiky – Alexandra Van der Bellena. Nebolo by na tejto fotografií nič výnimočné, ba ani povšimnutia hodné, ak by tu nebola anomália oproti iným Zuzaniným fotografiám, ktoré tak rada Zuzana zverejňuje na svojom FB statuse. Totiž tvár rakúskeho prezidenta je jasne bez rúška a na tvár Zuzany Čaputovej nie je vidieť lebo fotograf si dal naozaj dobrý pozor, aby Zuzana bola fotená v tak presnom uhle, aby Zuzane nebolo vidieť ani kúsok z tváre. Jej dlhé vlasy, ktoré si tak často rukou upravuje vyššie na hlavu, sú na tejto fotografií spustené na boku tak, aby sme nevideli či rúško má alebo nemá! ((8) Facebook) Ja usudzujem, že ho nemá! A prečo ho nemá? Nuž asi preto, ako to zdôvodnila pri osobnej návšteve svätého otca vo Vatikáne – „…svätý otec si prial audienciu bez rúšok“!

Takže, ak si to niekto z vplyvných ľudí želá, aby Zuzana Čaputová rúško nemala, tak aj na vzdory toho, že sa Zuzana Čaputová nachádza na veľmi „Covid nebezpečnom“ území SR, ktorá je dnes centrom všetkých možných svetových Covid mutácií, tak si rúško nenasadí! A čo Mikasova vyhláška? A čo nato Polícia SR? Čo nato epidemiologické odborné konzílium, to jediné slovenské, ktoré má oprávnenie nás tu gniaviť akýmsi Covidautomatom?

Takže tento môj článok ukončím parafrázovaním výroku Zuzany Čaputovej, ktorá tento FB status, rozhovor s rakúskym prezidentom začína touto vetou – „Každý rozhovor s rakúskym prezidentom Van der Bellenom je pre mňa zážitkom a povzbudením.“ – moja posledná veta v tomto článku – „Pre mňa bude zážitkom a veľkým povzbudením deň, keď Zuzana Čaputová skončí na pozícií najvyššieho ústavného činiteľa SR!“

A pre všetkých tých ruškofilov, ktorý takto ponížene, potupene prejavujú svoju pokoru a oddanosť tomuto diktátorskému režimu, ktorý tu dnes na Slovensku máme za absolútnej podpory Zuzany Čaputovej, venujem túto moju vetu – „Prajem Vám, aby ste sa oslobodili a rúško sňali. Uvidíte, že od tej chvíle sa opäť stanete slobodnými občanmi našej drahej Slovenskej republiky a každý takýto deň bude pre vás po naozaj dlhej, predlhej Covid diktátorskej, despotickej dobe obrovským zážitkom a povzbudením do ďalších slobodných, tvorivých dní vášho/nášho života!“

Veru, mám to na sebe odskúšané už pár mesiacov – od marca 2020!!!

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.