Založ si blog

Jajže, Bože, strach veliký, I. Matovič opäť sadne s odborníkmi!

Skôr, ako sa povenujem priamo nadpisu, hlavnej téme môjho názorového článku, chcem poukázať na selektívne aktivity Zuzany Čaputovej. Včera (22.2.2021 – pondelok) sa za zatvorenými dverami „svojho“ paláca stretáva s médiami novým „vyvoleným“ politickým „vodcom“, politickým zradcom – Petrom Pellegrinim a diškurujú o niečom o čom sa verejnosť nedozvedela lebo sa pravdepodobne nesmie dozvedieť, hlavne ak sa jedná o veci „na prospech“ celej našej slovenskej spoločnosti! No a dnes si Zuzana Čaputová, opäť pozýva na „svoj“ palácový koberec Igora Matoviča a Borisa Kollára. Už dopredu je avizované, že ani po tomto stretnutí nebude slovenská verejnosť informovaná o témach ich diskusie, ba ani o jej záveroch! Demokracia, ako hrom! Iste, veď tieto stretnutia sú určite len a len na „prospech“ všetkých občanov SR! Podľa Martina Strižinca sa tak stane resp. nestane preto lebo stretnutie bude mať pracovný charakter a teda sa uskutoční bez prítomnosti médií! Z uvedeného mi vychádza, že Zuzana Čaputová informuje o svojich stretnutiach len vtedy, ak sa nejedná o pracovné stretnutia? A teda za aké stretnutie máme považovať predošlé stretnutia Zuzany Čaputovej s dvoma ďalšími najvyššími činiteľmi nášho štátu, z ktorých mali mediálny výstup? Boli to stretnutia na úrovni víkendového pred Covidového záhradného pikniku??? Naozaj veľmi zaujímavá a predovšetkým hlúpa argumentácia prezidentského paláca!

A teraz k hlavnej téme. Igor Matovič mal včera opäť ďalšiu svoju bludársku TB. Mohol by som ju nazvať aj, ako TB vo dvojici, ak pominiem účasť tlmočníčky pre sluchovo postihnutých občanov SR. Teda TB vo dvojici – Igor a Graf! (ďalej TBIG)

Na TBIG sa Igor postaví vedľa veľkoplošnej obrazovky, na ktorej má obrovský graf, z ktorého nám všetkým („hlupákom“?) má byť absolútne jasné, aký máme nárast pozitívne testovaných a ako sa táto pozitivita vyvíjala. Samozrejme, že Igor si ide stále to svoje pomätené! Stále dookola omieľa, že prudká krivka nárastu pozitivity občanov SR na C-19 sa jemu osobne podarila zastaviť, tým, že bol neoblomný a napriek všetkým upozorneniam, hlavne z odbornej medicínskej obce, že je to totálny nezmysel, tak on Igor despota, na vláde SR presadil, že na prelome mesiacov október/november 2020, sa na Slovensku uskutočnilo celoplošné „dobrovoľné“ AG psie testovanie! Takže podľa neho práve toto pomohlo, že krivka sa zastavila! A to že sa okamžite potom začala prudko dvíhať, tak toto už pripisuje všetkým mudrosráčom a hlavne nezodpovednosti nás občanov lebo vraj, aj keď občania mali v ruke negatívny výsledok testu, tak sa mali správať tak, ako keby práve oni boli tí maximálne pozitívny! Niečo tak absolútne absurdné a choré, že sa nad tým až rozum zastavuje!

A čo máme dnes? Čo máme dnes na základe akéhosi „geniálneho“ totálne pomýleného, idiotského Covidautomatu? Nuž každých sedem dní máme povinné celoplošné testovanie! Uvedomuje si to niekto? Denne okolo pol milióna testovaných AG psími testami! Je možné pri takýchto denných počtoch špárania sa v nose hovoriť o inom, ako o celoplošnom AG psom testovaní? Nie nedá, je to jednoznačné celoplošné testovanie vykonávané každých sedem dní a teda podľa pomäteného Igora Matoviča, by na základe jeho pomätenej argumentácie o výhodnosti celoplošného testovania, by sme dnes mali žiť už v post Covidovom raji!!!

Ale opak je pravda a Igor Matovič sa na TBIG psychopatický vyjadrí, že si zvolal dvadsiatku slovenských odborníkov (na dnes – po tajnom stretnutí so Zuzanou Čaputovou), aby sa ich opýtal – „…kde je pes zakopaný…“

Niečo úžasné! Tak dojímavé! Igor Matovič po roku Covid šialenstva, po roku, kedy všetko mal vo svojich rukách, sa teraz odhodlal na to, aby zistil kde ten „pes“ je zakopaný a ako ho je potrebné vykopať! Igor Matovič na TBIG nekonkretizoval, o ktorých odborníkov pôjde, ale predpokladám, že stále o tých istých. O tých istých ktorých jediných si k sebe pripustil počas celej doby Covid šialenstva a teda je veľký predpoklad, že sa od nich nedozvie nič nové! A preto ten môj malý sarkazmus v nadpise tohto článku – „Jajže, Bože, strach veliký…“ Očakávam, že výstupom môžu byť len tieto doteraz už Igorom a jeho chuntou odskúšané „zaberajúce“ opatrenia – ešte väčšmi kontrolovať a dodržiavať R-O-R, Núdzový stav predlžovať do aleluja, ešte tvrdší a nekonečný Lockdown (samozrejme týkajúci sa len slovenských malých a stredných podnikateľov, SZČO!), celoplošné povinné AG psie testovanie ešte v menších časových obdobiach (minimálne každé tri dni!) a samozrejme „dobrovoľné“ očkovanie hlava nehlava lebo, ako sa stihla vyjadriť vládna strana „vrahov“ – SaS, vedia si predstaviť, aby sa obchody, reštaurácie, športoviská a iné bežné pred Covidové aktivity otvorili všetkým zaočkovaným! Takúto segregáciu vlastného obyvateľstva a z toho vyplývajúceho nástupu náznaku apartheidu, hádam nemali ani v Juhoafrickej republike do roku 1994!!!

Predpokladám, že na tomto stretnutí Igora Matoviča, s ním starostlivo vybranými odborníkmi na tému „Kde je pes zakopaný!“ nezaznie iný názor a návrh, ako ten čo tu s malými obmenami počúvame už takmer rok! Preto si dovoľujem takto na diaľku odkázať Igorovi Matovičovi hlavný dôvod dnešného Covid marazmu, ktorý som nadobudol s názorov iných odborníkov, určite nie menejcennejších, s akými sa výhradne stretáva Igor. Ktorí sú to? Nuž všetci tí, čo majú iný, zdravý pohľad na Covid šialenstvo, ale ich názor je v „objektívnych“ „mienkotvorných“ „slovenských“ médiach, buď zosmiešňovaný alebo úplne blokovaný, teda zakázaný!!!

Z ich názoru mi vyplýva jedno jediné. Je potrebné okamžite vrátiť našu spoločnosť do pred Covidového obdobia so všetkým čo k tomu patrí. Najdôležitejšie je, aby občanom SR bola okamžite sprístupnená základná ambulantná zdravotná starostlivosť a nato je potrebné okamžite, masívne, vo veľkom, vyzásobiť naše nemocnice, lekárne, ambulancie všeobecných lekárov, všetkými dostupnými liekmi, vo svete na miliónoch ľudí už odskúšaných resp. účinne aplikovaných na liečbu C-19. O aké lieky ide? Nuž presne o tie, ktoré až teraz veľkodušne dovolil „duch svätý“ Marek Krajčí priviezť a rozdistribuovať do slovenských nemocníc a lekárni! Áno presne toto je ten prvý najpotrebnejší krok. Zarovno s ním je potrebné okamžite zrušiť idiotský Covidautomat!

Predpokladám, že žiadny so starostlivo Igorom vybraných odborníkov, mu na dnešnom „vykopávkovom“ stretnutí nepovie túto nepríjemnú pravdu a tento, podľa môjho presvedčenia, naozajstný dôvod dnešného Covid marazmu! Podľa môjho presvedčenia, ktoré som získal za celý ten, takmer 12 mesačný Covid marazmus, je najpodstatnejším dôvodom dnešných úmrtí to, že za celý ten čas, od marca 2020, bola absolútne zanedbaná, ba priam nedovolená liečba (aj ta preventívna, odhaľovanie nových zárodkov ochorení) onkologických ochorení, srdcovocievnych ochorení, obezity a iných ťažkých ochorení. A dnes nám práve títo ľudia umierajú a stačí čo i len malý dotyk s akýmkoľvek vírusom, pre takýchto ľudí absolútne nebezpečným a ak sa nájde čo i len náznak, že mali v tele (napr.na sliznici nosohltanu) vírus C-19, tak dôvod ich úmrtia je prezentovaný, ako čisto na C-19!!!

Dôvodov dnešného Covid marazmu je naozaj veľa. Pravda je aj to, že ak by tu vládol zdravý rozum (aj ten odborný, nie len politický), tak sme dnes mohli žiť na Slovensku úplne normálny bežným životom, poučený o poznatok, že každé respiračné ochorenie si vyžaduje isté opatrenia, ale nie celoplošné a pre každého, ale výhradne individuálne! Včasná diagnostika ochorenia, včasná liečba, ľudia s už so začínajúcim a prebiehajúcim respiračným ochorením (teplota, kašeľ, slabosť a pod.), na základe odborného vyšetrenia u všeobecného lekára, by mali byť poslaný na PN-ku a mali by poctivo dodržiavať nariadenia a odporúčania liečby všeobecného lekára a do bežného života by sa mali vrátiť, až po tom, čo by u daného všeobecného lekára absolvovali opätovnú kontrolu (nar. po týždni) a ten by ich na základe odborného vyšetrenia, ukončením PN-ky vrátil späť do bežného života!!! Kedysi to bolo bežné, ba priam povinné, aby lekárom označený občan, ako chorý na respiračné ochorenie, sa mohol vrátiť späť do bežného života len a na základe ukončenia PN!!! Toto je prvé a najzákladnejšie riešenie, aby sme odbremenili naše nemocnice od pacientov, ktorí môžu byť liečení a vyliečení v domácom prostredí!!!

Takže Igor Matovič a spol. Tu je pes zakopaný! A nie je až tak príliš hlboko!

Záver:

Slovenskú spoločnosť s dnešného Covid marazmu, podľa môjho názoru, môžu doslova vyslobodiť, len bez rúškoví politici a bez rúškoví odborníci. Pretože, ak sa rúško sa na jar 2020 stalo akýmsi symbolom ochrany pred C-19 lebo vtedy sme o C-19 nevedeli absolútne nič, tak dnes je rúško jednoznačným symbolom, prejavom poslušnosti pred touto arogantnou, diktátorskou, despotickou (ne)vládou SR a zároveň je absolútnym prejavom strachu pred niečím, čo sa dá v rannom štádiu bezproblémovo liečiť lacnými a keď sa chce, tak aj ľahko dostupnými liekmi!!!

Dôvetok:

Budem parafrázovať Igora Matoviča. My občania Slovenskej republiky, sa už nespoliehajme na Matovičové „vykopávanie psa“, ale jednoznačne, len a na základe Ústavy Slovenskej republiky „vykopme“ všetkých tých, čo nás do tohto marazmu Covid šialenstva dostali a svojimi nanajvýš nekompetentnými, despotickými, diktátorskými, nič riešiacimi opatreniami udržiavajú aj naďalej!  Riešenia, účinne riešenia sú!!! Je potrebné, aby tieto ľahko dostupné riešenia aplikovali iní, na základe čo najskorších predčasných parlamentných volieb a ako vyššie uvádzam, toto dokážu len tí bez rúškoví, múdri a nebojácni!!! Vráťme občanom Slovenskej republiky vieru v to, že sa dá žiť normálnym bežným životom, bez absurdných obmedzení, bez absurdných príkazov, zákazov…

Tlačová agentúra Slovenskej republiky – TASR.sk

Chirurg búra mýtus: „Ak rúška nefungujú, tak prečo ich nosia chirurgovia?“ (badatel.net)

Situácia je veľmi vážna, Čaputová bude hovoriť s Matovičom aj Kollárom – SME

TB premiéra I. Matoviča o epidemickej situácii na Slovensku | TA3

Dáta bez pátosu: Pán premiér, nič nie je tak, ako ste to prezentovali (hlavnydennik.sk)

Premiér sa vyjadril ku chýbajúcim štandardom pre liečbu pacientov s koronavírusom. Priznal, čím sa v decembri liečil on a ostatní ministri – Hlavné správy (hlavnespravy.sk)

Mobilné odberové miesta: zo služby sa stáva biznis – Domáce – Správy – Pravda.sk

Ján Baránek: Vláda a poslanci sú spolupáchatelia najväčšieho zločinu po roku 1945 (badatel.net)

TAKTO by som to teraz riešil ja, ale môžem sa aj mýliť – YouTube

TAKTO dnes liečia PRAKTICKÍ lekári a INTERNISTI – a všeličo iné v rozhovore troch doktorov – YouTube

Atď. atď.

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.