Založ si blog

Vláda, vládna koalícia, nepoľaviť! Rázne podľa a na základe ústavnosti a zákonnosti pokračovať ďalej!

V jednej českej pesničke sa spieva – „To by tak hrálo, ty nechceš zrovna málo!“ (1984 – https://www.youtube.com/watch?v=jOIwhD0ECMI )

A presne toto ja dnes odkazujem dnešnej opozícií na čele s PS, ktoré majú na svojej strane dlhodobo, dlhé roky všetky im naklonené manipulatívne, „objektívne“ média, že to, čo vy dnes požadujete po dnešnej Vláde a vládnej koalícií, tak to by tak hrálo, vy nechcete zrovna málo!

Viete čo vy vlastne chcete?

Vy chcete, aby nielenže dnešná Vláda a vládna moc vykonávala len to, čo sa vám páči, čo vy chcete, ale aby vám rovno odovzdali moc!

Sa spamätajte!

Áno, dnešná opozícia má v spoločnosti značnú moc lebo všetky média s celoštátnou pôsobnosťou sú jednoznačne na ich strane a dávajú im, ich vládnej kritike, až príliš veľa priestoru a málo priestoru vládnym, aby tie ich nezmysli a bludy vyvrátili.

Tu by mala teraz na scénu prísť nová STVR

Ale nie tak, ako to piští a kvíli opozícia, aj s im naklonenými „objektívnymi“ médiami tzv. hlavného prúdu, že v STVR budú dostávať teraz priestor len vládni, ktorí si budú samostatne hrkútať v diskusnom štúdiu STVR a sami seba chváliť, ako to dobre robia.

NIE!

Je potrebné napr. do jedného štúdia posadiť Šimkovičovú a napr. Drličku a nech diskutujú.

Nech Šimkovičová povie celému Slovensku prečo a na akom základe sa rozhodla Drličku odvolať z pozície riaditeľa SND, takým spôsobom, ako sa to udialo, aké boli na to dôvody… a nech aj Drlička má priestor Šimkovičovej oponovať a potom nech si divák urobí svoj názor sám.

Vy dnešná opozícia, ktorej vehementne pomáhajú vám naklonené „objektívne“ a vysoko manipulatívne média, ak si spoločne myslíte, že väčšia časť slovenskej spoločnosti je na vašej strane, tak nech sa páči, zozbierajte minimálne 350 000 podpisov pod referendom o usporiadaní predčasných volieb, zaneste to prezidentovi, on Vám to referendum vypíše, nebude sa krútiť ako vami ospevovaná Čaputová a ľud slovenský rozhodne, či vás chce ako vládnu moc alebo nie!

Lebo takéto vaše protesty, zhromaždenia, na ktoré si ľudí zvolávate skrze tie média, ktoré len Vás chcú za svojich vládcov, nerobia v slovenskej spoločnosti nič iné, ako rozoštvávanie a nenávisť!

Nuž a teraz k vládnej moci.

Vy vládni, sa nenechajte rušiť dnešnou opozíciou, ani k vám nepriateľskými médiami.

Robte si svoju prácu tak, ako doteraz razantne a ešte razantnejšie!

Jasné, že všetko, len a v medziach Ústavy a Zákonov platných na území SR!

Máte mandát vládnuť, tak vládnite tak, ako ste to svojim voličom v predvolebnej kampani sľúbili, ako to máte napísane vo svojom PVV, na základe ktorého Vám Parlament SR vyslovil dôveru!

Toto je vaša úloha a nič viac!

Žiadne sa pozeranie na to, čo opozícia aj so svojimi médiami vykrikuje, vystrája!

Lebo vždy sú to len tí istí!

Nech si robia protesty, zhromaždenia…isteže aj oni len a výhradne na základe ústavnosti a zákonnosti…oni si za to ponesú zodpovednosť, akú ešte väčšiu rozpoltenosť našej spoločnosti tým prehĺbia, akú ešte väčšiu nenávisť týmto svojím konaním vyvolajú medzi občanmi-voličmi dnešnej vládnej koalície a opozície.

Ja verím, že voliči dnešnej vládnej koalície sa týmto nenechajú vyprovokovať k ničomu, čo by viedlo k nejakej tragédií.

Nech si protestujú, nech na tých zhromaždeniach hovoria čo chcú…nechajme ich tak.

Nereagujem. Nereagujme podráždene, ale si povedzme to staré známe, že – „na Slovensku, každé čudo, len tri dni trvá!“

Lebo na dnešná vládna moc nekoná, nečiní nič, načo by od voličov slovenských nedostala mandát a už vôbec nekoná nič, čo by bolo v rozpore s našou Ústavou a našimi Zákonmi!!!

Ak prekročia ústavnosť a zákonnosť, tak potom sa je treba ozvať.

Ale rovnako sa je potrebné ozvať aj vtedy, ak ústavnosť a zákonnosť prekročia dnešní opozičníci!

Lebo ako sa vraví, len odtiaľ potiaľ!!!

A že dnešná opozícia kvíli, piští a kvičí, nuž tak to je s najväčšou pravdepodobnosťou preto lebo majú strach.

Majú strach nie len oni ale aj im dlhé, predlhé roky naklonené „objektíve“ vysoko manipulatívne média z toho, že Slováci sa dozvedia, čo sa tu v rokoch 2020-2023 dialo, ako sa to dialo, prečo sa to dialo a hlavne na čí príkaz sa tak dialo!

Takže vládna koalícia, nepoľaviť, ba ešte pridať, razantnejšie riešiť bývalé nezákonnosti, bývalých mocných, na čele s ich ochrankyňou Čaputovou!

Opozično-mediálni „psi“ štekajú, ale ústavná a zákonná karavána ide a musí ísť ďalej!

Inak sa na Slovensku nepohneme ďalej a nepriblížime sa k tomu, čo zaznievalo v novembri 1989, že národ chce slobodu, pluralitu…

Vinníci zvyšovania daní – Čaputová, Matovič, Heger, Ódor a spol. !

19.09.2024

Nikto nemôže byť spokojný s tým, keď nám vládna moc dvíha dane! Teda nie sme spokojní ani teraz! Ale prečo sa nadáva na tých, ktorí to urobili, ktorí to boli nútení urobiť?! Áno, od 01. januára 2025 nás čaká zvýšenie daní z 20 na 23%. Aj isté úpravy v iných sociálnych dávkach, ako aj zníženie daní na základné potraviny… Ale dnešnou mojou nosnou témou [...]

Sme. sk, Aktuality. sk, Denník N – Pozor! Šimečkovi ml. na pomoc – Pochodom vchod!

18.09.2024

Tak sa nám politické bábätko urazilo, hodilo o zem a začalo „silno“ búchať politickou pästičkou o zem, tou politickou pästičkou, ktorá pre SR a Slovákov ešte nič hmatateľné neurobila a ešte „silnejšie“, tým svojim slabulinkým politickým hláskom vykrikuje, že ono teda politickému matadorovi ešte ukáže, čo je on politicky zač a ako ho skolí jednou [...]

Nech vám je ostatný prírodný živel mementom!

17.09.2024

Prírodné živly sú pre našu planétu prirodzeným javom a tragickými sa stávajú, až vo chvíli, keď to zasiahne priamo obyvateľov. A presne toto sa udialo aj na Slovensku, hlavne v jej západnej a severozápadnej časti, počas ostatných víkendových dní. Veľmi ťažko sa pozerá na zábery z tohto prírodného vodného živlu a nie to ešte zažiť a prežiť… Naozaj [...]

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.