Založ si blog

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi!

Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?!

Nuž veru nie!

Americký kontinent, severoamerický kontinent a hlavne územie terajších Spojených štátov amerických (Amerika, Američania) a ich radoví obyvatelia ani len náznakom nezažili to, čo Európania!

Európania vedia, čo je to vojna!

Čo je to naozajstná vojna a nie len tá, ktorú dnes Američania vidia doma na obrazovkách svojich propagandistických TV!

Európske mamy počas I. sv. vojny, ale hlavne počas II. sv. vojny vedeli, ako „chutí“ vojna!

A to nie len tým, že na bojisku navždy stratili svojich mužov, synov, ale aj dcéry!

Európania vedia, čo je to, keď im doslova na hlavu padajú bomby!

Európania vedia, čo sú to zničené mestá, fabriky, úrodné polia…!

Toto všetko Európania vedia, na vlastnej koži minimálne dvakrát vo veľkom zažili!

Američania, radoví Američania o tom nemajú ani len páru!

Oni si myslia, že ak ich z jednej strany obmýva Atlantik a z druhej Tichý oceán, že sú od všetkých hrôz sveta v bezpečí?!

Nuž možno boli, ale len počas tých prvých dvoch svetových vojen, keď dostrel aj tých najvýkonnejších zbraní bol taký, že ich územie, územie Ameriky bolo mimo ich dosah a to dosť podstatne!

Dnes to však neplatí!

Ani Američania si dnes nemôžu byť istí na svojom území absolútnou bezpečnosťou!

Z histórie vieme, akú paniku v Amerike u radových Američanov vyvolal fakt, keď ZSSR chceli na Kube rozmiestniť svoje jadrové zbrane!

Čo všetko boli ochotní pre svoju bezpečnosť Američania podstúpiť!

Že už vtedy bol svet na pokraji jadrovej vojny lebo, ak ide o bezpečnosť Američanov, tak tí sa s tým nemaznajú!

Presne ako sa nemaznali a ako prví (pevne verím, že aj poslední a jediní) zhodili zničujúce atómové bomby na nevinných civilistov v Hirošime a Nagasaki!

Oni nemali tú silu poraziť Japoncov v priamom boji  vojak proti vojakovi, ale zbabelo ich „porazili“ tým, že im zabili, zavraždili státisíce nevinných civilistov – matky, deti, starcov!!!

Takže, aby som tento článok zbytočne nenaťahoval a netočil sa stále dokola, je jasné, že pokiaľ radoví Američania nezažijú na vlastnej koži, na vlastných životoch, čo je to byť bombardovaní, čo je to, keď Vám vedľa Vás vraždiaca zbraň zabije blízkych, nebodaj dietky, keď Vám zničia zbrane celé mesto, mestečko, keď nezažijú, že niet pred týmito vraždiacimi zbraňami žiadneho úniku, keď nezažijú tečúcu krv svojich blízkych po uliciach, poliach ich americkej zeme, tak neustále budú podporovať svoje krvilačné, vojnovo-štváčske vlády, aby rozdúchavali vojny všade inde po svete, len nedajbože, aby sa to dotklo ich územia!!!

Ja nechcem, aby to zažili, NIKDY, ale už im to niekto musí povedať a nech ich berú, tých radových Američanov, na „exkurzy“, po celom svete, kde zabíjajú ich zbrane, dnes napr. na Ukrajinu a nech vidia, čo spôsobujú, nech cítia zápach smrti, smrti tisícov nevinných životov a to len preto, aby sa oni mali dobre a stále lepšie a lepšie!

P.S.I.:

A kto najviac zažil hrôzy vojny? Áno, nebude sa to niekomu páčiť, ale boli to Rusi a ich národy žijúce v jednom štátnom zväzku v ZSSR! Oni vedia, čo to znamená vojna! Ich ženy a deti počas svetových vojen, hlavne tej II.sv., nechodili ako tie v Amerike po salónoch krásy a ich deti v slušivých šatách do moderných škôl! Nie, oni bránili svoju zem pred západným rozpínavým nemeckým nacistickým fašizmom!

Atď. atď.

P.S.II.:

A čo robia „naše“ média hlavného prúdu dezinfoscény? Nuž „len“ toto!

Po tom, čo americká dolná komora ich Kongresu toť v ostatnú sobotu odklepla ďalšie miliardy US dolárov na živenie vojen po celom svete (Tajvan, Izrael-Palestína), hlavne na Ukrajine, tak Sme.sk napíše takúto dezinformáciu – „Ukrajina sa dočkala pomoci“ – https://domov.sme.sk/c/23319655/ranny-brifing-zabudnuta-kauza-je-po-rokoch-na-sude-ukrajina-sa-dockala-pomoci.html

Čo je toto za manipulácia?!

Do doteraz jej nikto nepomáhal?!

To až teraz sa dočkali pomoci?!

Tak aby ste v Sme.sk vedeli, naša Slovenská republika je po bezpečnostnej stránke absolútne nahá!

Všetko čo sme mali boja schopné odišlo počas hrôzovlád Matovič-Heger-Ódor a „hlavý veliteľ“ Čaputová, na Ukrajinu!

To nebola pomoc?!

Iste, podľa nich nebola lebo všetko je už dávno zničené a desaťtisíce ukrajinských mladých životov je v nenávratne!

Sa konečne preberte a vyzývajte na mierové rokovania a nie na ďalšie dodávky zbraní pre Zelenského, aby o život prišli ďalšie desiatky tisíc nevinných životov, či už na jednej strane alebo tej druhej!!!

Lebo na Americkej ani náhodou!

Amerika bude opäť vyhrievaná na slniečku a ich zbrojovky budú chrliť zbrane a pekne sa na nich nabaľovať, pre vojny všade inde, len nie na ich území!!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 22:18

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.