Založ si blog

USA Kongres baží po ďalšej ukrajinskej krvi! A aj všetci tí, čo sa tomuto krvavému rozhodnutiu tešia a schvaľujú ho!

Včerajšie hlasovanie v dolnej komore USA Kongresu môže potešiť len toho, kto fandí vojnám a zabíjaniu!

Pre mňa osobne, včerajšie hlasovanie v USA Kongrese, v jeho Dolnej komore znamená len jedno jediné a to je to, čo mám v nadpise tohoto článku, že všetci tí, čo za „komplexný“ krvavý vojenský balík hlasovali, tak bažia po krvi, v Európe hlavne po krvi Ukrajinskej a aj Ruskej!

Pokrytectvo tých, čo za tento návrh zákona v USA Kongrese zdvihli ruku, sa jasne preukázalo vo vyjadrení „demokratky“ za demokratickú stranu USA akási Rosa deLauro, ktorá to povedala na plne ústa úplne jasne – „Radšej poslať na Ukrajinu náboje ako amerických chlapcov. USA musia mať odvahu pomôcť Ukrajine poraziť tyrana a autokrata. Je to naša morálna zodpovednosť, dnes musíme stáť pri Ukrajine“ – https://svet.sme.sk/c/23319329/ukrajina-rusko-vojna-usa-snemovna-reprezentantov-pomoc.html

Povedané úplne jasne – za víťazstvo USA na Ukrajine nad Ruskom nech zomierajú výlučne ukrajinský chlapci, tí americkí tam prídu až potom!

Až po tom, keď si USA budú nárokovať na Ukrajinu ako celok a nanosia tam svoje vojská a zbrane, proti Rusku?

A toto robia všetci tí, žiaľ aj časť Slovákov, ktorí namiesto toho, aby nabrali odvahu a išli osobne pomôcť ukrajinským ozbrojeným silám v boji proti Rusom, sa radšej zozbierajú len finančne na muníciu pre ukrajinských chlapcov lebo oni zomierať na bojisko aj za svoju slobodu, ako to deklarujú vo vzťahu k ukrajinským chlapcom, ísť nemienia lebo sa boja!

Oni môžu, ale vy hrdinovia už nie?!

A ešte jedna vec zo včerajšieho krvavého hlasovania v USA Kongrese musí zaznieť.

Tí čo za republikánov nehlasovali za tento krvavý boijový balík sa pýtali, že predkladatelia operujú tým, že tieto krvavé peniaze budú vynaložené „správne“ a že prinesú USA úspech, že aký majú úspech na mysli?

Nuž len jeden jediný!

Ďalšiu ukrajinskú krv!

Nuž a to, že sa republikánske zoskupenie v Kongrese USA doslova rozčeslo na pro ukrajinské a na to rozumné pro americké, neveští pre ďalší bezpečnostný vývoj priamo v USA, nič dobre!

Ale to je už ich vnútorný problém, do ktorého sa im nemiešajme, tak ako by sa oni nemali miešať do našich vnútorných problémov Európy!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.