Založ si blog

Zbláznili ste sa? Kam až chcete zájsť s tou svojou nezmieriteľnosťou?

NIKDY!

Toto tu nikdy nebolo!

Nikdy tu nebolo to, žeby si média, politici, verejne činné – známe osoby…vylievali svoju zlosť, svoju frustráciu z prehratých celoštátnych volieb na politické strany, na ich predstaviteľov, čo PV vyhrali a následne zostavovali Vládu alebo im vyhovujúci kandidát zasadol do kresla Prezidenta SR, a už vôbec nie na  občanoch – voličoch tej ktorej víťaznej strany!

Ja si nepamätám, keď v PV 1998 HZDS voľby vyhralo, ale Vládu nezostavovali lebo vtedy čisto ľavicová SDĽ sa, doteraz neviem pochopiť z akého politicky „rozumného“ dôvodu, dali do „vládnej“ koalície rýdzo s pravicovými stranami na čele s Dzurindovou SDK!

Áno, vtedy mohla vzniknúť koalícia HZDS/SDĽ/SNS a spolu by mali 80 poslaneckých mandátov, pohodlnú parlamentnú väčšinu!

Nuž ale, čo bolo, to sa už nedostane, ale nepamätám si, žeby niekto vtedy z HZDS alebo z SNS nadávali, nálepkovali a šírili nenávisť voči tým voličom čo volili politické subjekty, ktoré sa nakoniec spojili do vládnej koalície SDK/SDĽ/SMK-MKP/SOP – mali spolu ústavnú väčšinu 93 poslaneckých mandátov.

Tí z nás, čo si už niečo aj pamätáme, si spomenú, že v čase kedy do „vlády“ prvýkrát nastupoval Dzurinda a spol., na Slovensku vychádzali noviny – denník, pod názvom Slovenská republika. Bol to denník označovaný (už vtedy napr. Sme.sk) za blízky HZDS – https://www.sme.sk/c/2200977/zacal-sa-boj-o-dennik-slovenska-republika.html alebo TU – https://historickedarceky.sk/produkt/slovenska-republika-original-sk

Nepamätám si, žeby redaktori z tohto denníka blízkeho HZDS mali také ostré a nenávistné pero po PV 1998, aké majú dnes všetci spravodajskí redaktori médií, ktoré si hrdo hovoria „média hlavného prúdu“ na vtedajších voličov napr. SDK!

A viete, čo sa s týmto denníkom stalo?

„Nič“ mimoriadne – zanikol!

Potom prišli PV 2010.

Jasným víťazom bol SMER-SD – 62 poslaneckých mandátov.

Ale Vládu SR nezostavovali lebo sa do širokej koalície spojili – SDKÚ-DS(28 mandátov)/SaS(22)/KDH(15)/MOST-HÍD14) – teda spolu 79 poslaneckých mandátov.

Vtedy už neexistovali žiadne média „hlavného prúdu“ na Slovensku, ktoré by písali aspoň občas niečo pozitívne o predchádzajúcej Vláde SMER-SD/SNS/HZDS a teda po PV 2010 ani nemal kto písať o voličoch vtedy zloženej širokej vládnej koalície na čele s Dzurindom niečo nenávistne!

Nuž a posledný krát, kedy sa mohli niektoré média, politici, verejne známe osoby hanlivo vyjadrovať na voličov tých politických strán, ktoré zložili vládnu koalíciu, bolo po PV 2020.

Ani vtedy žiadny politici, ani nikto z alternatívnych médií, nenadávali voličom OĽANO a spol. do dezolátov, sprostých, nedovzdelaných…za to, že si dovolili vyjadriť svoj slobodný názor a volili OĽANO a spol!

Tak prečo sa takto deje dnes a denne?

Prečo už po PV 2023 sa začali voliči SMER-SSD/HLAS-SD a SNS označovať v médiach „hlavného prúdu“, nesmierne hanlivými výrazmi?

Ale aj verejne činnými osobami, ako napr. Magda Vášáryová a spol!

A hlavne teraz po PrV 2024!

To, čo sa z médií „hlavného prúdu“ vyvalilo na voličov Petra Pellegriniho, tak to je niečo neskutočné!

Chápem, ak by boli kriticky a vyjadrovali sa k samotnému Petrovi alebo Ficovi alebo k Dankovi alebo k všetkým politickým subjektom, ktoré verejne podporili Petra Pellegriniho v II. kole PrV 2024, ale k ich voličom?

To čo je?

Čo tým chcete dosiahnuť?

Občiansku vojnu?

Sa konečne spamätajte!

Nadávajte si koľko len chcete na Fica, Danka, Pellegriniho, Harabina, Uhríka, Kotlebu…, ale ich voličov nechajte na pokoji!!!

Lebo aj vy žijete z ich poctivej práce, ktorú vykonávajú dnes a ktorú vykonávali aj pre vás, dávno predtým, ako ste Vy prišli na tento svet!

P.S.:

Toto tu na Slovensku nikdy nebolo –  https://www.youtube.com/watch?v=cSYZBXUleyM&ab_channel=SMER-Soci%C3%A1lnaDemokracia

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

TikTok

Prieskum: Väčšina dospelých Američanov považuje TikTok za nástroj vplyvu Pekingu

01.05.2024 16:37

V USA využíva aplikáciu asi 170 miliónov ľudí.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Hovoríme nie rušeniu právu veta, migračným kvótam, hovoríme áno mierovým inicatívam a solidarite v EÚ

01.05.2024 15:15

Na Sviatok práce, sa už nemusí hovoriť o vysokej nezamestnanosti, ale o potrebe dobrej práce za dobrý plat, uviedol budúci prezident Pellegrini.

Hrad / Likava /

Hrad Likava obnovia za milióny eur. Areál sprístupnia viac verejnosti, pribudne aj novinka

01.05.2024 15:15

Žilinský samosprávny kraj financie získal z projektu slovensko-českej cezhraničnej spolupráce.

Kyrgyzstan Summit CIS

Po masakre pri Moskve Putin vyháňa z Ruska Tadžikov. Mohol by podmínovať pevnú pôdu pod ich prezidentom?

01.05.2024 15:00

Občania Tadžikistanu majú veľký problém dostať sa cez ruské štátne hranice. Aké dôsledky môže mať nehostinnosť Ruska pre vývoj v ich krajine?