Založ si blog

Mediálna dezinfoscéna hlavného prúdu začína s novou manipuláciou!

Na úvod ozrejmím, koho budem aj v ďalších mojich článkoch oslovovať, ako mediálna dezinfoscéna hlavného prúdu (mdhp).

Nuž pre mňa osobne už dlhé roky, sú to títo – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ a dnes ešte stále aj RTVS!

No a táto mdhp, sa okamžite po vyhlásení definitívnych výsledkov II. kola PrV 2024 zaktivizovala a začala svoju novú manipuláciu verejnej mienky a tlačenie dnes opozičnej politickej scény, do akéhosi politického sceľovania sa, pod záštitou Ivana Korčoka!

Niečo tak úžasné resp. „úžasné“, že ako vraví politik klasik (Alojz Hlina) – jeden by tomu aj uveril.

Tak napr. Sme.sk, článok z 07.04.2024 – „Vstúpi do PS, preberie Demokratov alebo jeho podpora vyprchá? Aké možnosti sa otvárajú Korčokovi“ – https://domov.sme.sk/c/23309899/korcok-buducnost-progresivne-slovensko-demokrati-simecka.html

Oni to v mdhp stále nechápu?

Oni nechápu, že aj tieto ostatné celoštátne voľby – PrV – neboli ani tak o Petrovi Pellegrinim, ako o Robertovi Ficovi?!

Ja som presvedčený, že mdhp to chápu veľmi dobre a jasne vedia, že tomu tak jednoznačne bolo, a aj z ich strany!

Lebo tieto mdhp keď pred PrV šili do Petra Pellegriniho, tak hlavne šili do Fica!

Povedzme si na rovinu, že práve tieto mdhp, by podporovali akéhokoľvek kandidáta, ktorý im politicko-mediáne reže proti akémukoľvek kandidátovi, ktorému by Fico, len nepatrným myknutím obočia, naznačil svoju podporu, teda podporu SMER-SSD!

Je potrebné si na rovinu povedať, že ak by Peter Pellegrini po PV 2023 chcel spáchať politickú samovraždu a vstúpil by do koalície s PS/SaS a KDH, tak by bol zrazu pre mdhp, ten najväčší politický obľúbenec a keby za takúto „vládnu“ väčšinu kandidoval na pozíciu Prezidenta SR, tak by ho velebili, možno ešte väčšmi, ako pred 5. rokmi „svoju“ vyvolenú – Čaputovú!

A jeho protikandidát podporovaný Ficom a SMER-SSD, by bol oproti nemu ten najšpinavší, najnevhodenejší kandidát, ktorý by kormidlo SR otočil na východ, presnejšie na Rusko…, presne tak, ako dnes píšu od rána do večera práve o tom istom Petrovi Pellegrinim!

Takže tu je jasne vidieť, aké vedia byť tieto mdhp pokrytecké, „prispôsobivé“ sa všetkému a všetkým, len keď sú proti Ficovi/SMER-SSD!

A teraz idú vytvoriť z Ivana Korčoka novú politickú modlu a mediálne, manipulatívne doslova takýmto mediálnym verejným tlakom, tlačia všetky dnes politické subjekty stojace proti Ficovi k tomu, aby si za svojho vodcu vybrali práve Ivana Korčoka lebo získal podporu viac ako 1,2 milióna občanov-voličov!

Aké naivné!

To si naozaj myslia, že všetci títo voliči by radi videli Ivana Korčoka napr. ako poslanca nášho národného parlamentu a možno následne ako premiéra?

Veď si je potrebné povedať, že značná časť týchto voličov, čo vhodili svoj hlas v sobotňajšom II. kole PrV Ivanovi Korčokovi, mu ho vhodila, len ako svoj protestný – proti hlas, proti Ficovi, prostredníctvom Petra Pellegriniho!

Nič viac, nič menej!

Ivan Korčok v žiadnom prípade nemá na to politickú povahu, aby on bol zjednocovateľ súčasnej opozície a už vôbec nie, aby bol vodcom akéhokoľvek politického zlepenca z tých politických subjektov, ktoré dnes na politický život a smrť nenávidia Fica a všetkých/všetko, čo jest s ním spojené!

Ivan Korčok nikdy nebol vo svojich funkciách, vo svojich politických pozíciách, či už ako člen vlády SR alebo na základe rozhodnutia tej, ktorej aktuálnej vlády SR, veľvyslancom SR preto, žeby bol tej, ktorej strane prilákal nejakých tých voličov naviac (on nikdy nekandidoval v žiadnych celoštátnych voľbách!) lebo on bol hlavne poplatný tej, ktorej vládnej garnitúre, ktorá bola práve z vôle ľudu pri moci!

A preto sa mu darilo za Mečiara, za Dzurindu, za Radičovej, za Fica a naposledy aj za Matovičo-Hegero–Čaputo-Ódorovcov!

Korčok je politicky arogantný (to predviedol počas volebnej noci, keď bolo jasné, že prehral), politicky polatný hlavne a jedine Washingtonu, Bruselu a aj Pentagónu!

Ivan Korčok počas svojej politickej kariéry resp. „kariéry“ po 1990, ešte nikdy politicky neprehral lebo, ako píšem vyššie v texte, on nikdy nemusel s nikým politicky súperiť tak, aby si ho slobodne vo voľbách vybral občan-volič, ale vždy na základe svojej politickej poplatnosti, sa dostal tam, kam chcel!

Viď napr. jeho posledné pôsobenie ma pozícií veľvyslanca SR v USA, kde by sa za Vlády SMER-SD a bez podpory samotného Fica, nebol nikdy dostal, ak by nebol Ficovi absolútne lojálny a politicky poplatný!

A potom ihneď na to, keď bolo jasné, že po PV 2020 mu Fico už bude na nič resp. politicky na obtiaž, tak sa politicky „kariérne“ preorientoval na „vládu“ Matoviča a keďže jeho politicky „kariérne“ srdce túžilo byť, už aj ministrom ZV SR, tak sa aj stal lebo opäť bol len a len poplatný tentoraz Matovičovi, ktorý za Vlády Fica, bol Ficovým najväčším úhlavným politickým nepriateľom a teda vtedy aj nepriateľom Ivana Korčoka!

A dnes sa mdhp naplno púšťa do ďalšej manipulácie slovenského občana-voliča a snaží sa mu nanútiť politický „fakt“, že Ivan Korčok je novým lídrom protificovskej opozície!

A budú túto manipuláciu a dezinformáciu šíriť vo svojich dezinfo médiach od rána do večera, až kým im opäť občan – volič v najbližších celoštátnych voľbách, opäť neuštedrí jednu demokratickú tým, že prípadný Korčokov politický projekt, opäť prepadne na plnej čiare presne tak, ako prepadol Ivan v ostatnom II. kole PrV, ktoré mal podľa tých istých mdhp vyhrať aspoň s minimálnym náskokom!

Naozaj úbohé!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

maďarská polícia

V Maďarsku zadržali tínedžera, ktorý chcel zabíjať v mešite a vysielať to naživo

02.05.2024 14:37

Kriminalisti identifikovali chlapca v priebehu niekoľkých hodín.

šefčovič maroš

Európa konečne dýcha oboma pľúcami. Veľké rozšírenie EÚ bol koniec bývalého rozdelenia kontinentu, povedal Šefčovič

02.05.2024 14:18

Fakt, že sa spájame do veľkej európskej rodiny, všetci čo sa zúčastnili toho podujatia, boli veľmi dojatí a tešili sa na novú etapu, uviedol, Šefčovič.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.