Založ si blog

Korčok sa „poďakoval“ Slovákom – „Toto Vám nezabudnem“!

Žiada sa na úvod zvolať – „Sláva víťazovi, česť porazenému“!

Avšak po tom, čo predviedol Ivan Korčok ihneď po tom (okolo 00.15 hod. nedeľa 7.4.2024), kedy už bolo jasné, že v prezidentských voľbách 2024 nebude úspešný, sa dá zvolať len „Sláva víťazovi!“

Dnes ešte nie je čas na podrobnejšiu analýzu, toho, čo si vlastne Slováci v II. kole PrV väčšinovo vybrali a čo väčšinovo zavrhli.

Ale jednu vec, sa mi žiada okomentovať hneď a za horúca lebo na toto sa nesmie nikdy zabudnúť!

Ivan Korčok emočne neuniesol porážku v demokratických PrV.

On sa v čase, keď už výsledok PrV bol nezvrátiteľný, ako prvý postavil na pódium pred svojich hostí, podporovateľov, voličov, i vzal si do ruky papier s poznámkami, aby nezabudol, čo má povedať a po úvodných slovách, kedy jasne povedal, že je sklamaný, čo mu verím lebo je prirodzené, že každý, kto nevyhrá, tak je svoji spôsobom sklamaný, ale to čo prišlo následne , tak to bola veľmi studená sprcha naozaj pre všetkých!

Nie len pre tých, čo ho nevolili, ale predpokladám aj pre tých, čo ho volili.

Totižto na pódiu nestál ten, ktorého zapredanecké média, celá dnešná parlamentná opozícia, ale aj Čaputová, označovali za toho politika, ktorý je slušný, ktorý je vraj nie nenávistný, ktorý je prívetivý…, ale na pódiu stál jeden veľmi nahnevaný človek, v ktorom to vrelo, až nakoniec z neho vyšlo toto, čo z neho nikdy vyjsť nemalo!

Korčok so zdvihnutou rukou, so zdvihnutým ukazovákom, sa takto doslova vyhrážal vraj len tým, čo ho nevolili, ale ja to beriem, že sa takto „milo“ prihovoril všetkým Slovákom, ktorí by si do budúcna ho dovolili kritizovať.

Korčok z pódia kričí – „…zo mňa urobíte kandidáta vojny. Chcem, Vám, povedať jedno veľmi zreteľné a jasné – Toto Vám nezabudnem!“

https://www.youtube.com/watch?v=rK9T2mYKRlY&ab_channel=SMEAko

Máme to chápať, ako vyhrážku?!

Čo teraz bude Ivan Korčok robiť?

Lebo keď niekomu niečo, čo si myslíme, že nám zlé vykonal, nechceme nikdy zabudnúť, tak sa chystáme na odplatu, teda na pomstu!

Naozaj, až teraz je ešte viac viditeľnejšie, prečo je dobré, že Ivan Korčok sa nestal prezidentom SR!

Lebo je rovnako pomstychtivý, ako tá, ktorá je dnes v prezidentskom paláci a Ivan Korčok by sa z prezidentského paláca svojim názorovým oponentom mstil!

Na teraz tento jeho výrok, veľmi nešťastný verejný výrok, nijako podrobnejšie komentovať nebudem, na to bude ešte priestor neskôr, ale čo na záver chcem ešte predsa len spomenúť a podotknúť, je aj výzva k novozvolenému Prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu.

Áno, Peter Pellegrini nebol mojou prvou voľbou, tou bol Štefan Harabin, ale v II. kole som jasne a bez zaváhania volil jeho.

A keďže som ho volil, tak mám aj právo sa k nemu vyjadriť.

Dnes vo vzťahu k Petrovi Pellegrinimu vyslovím jedno želanie resp. jednu výzvu – „Nebuďte ako oni!“

Peter Pellegrini nebuďte, ako Ivan Korčok a hlavne nebuďte, akou bola a stále je Zuzana Čaputová!

Vy ako budúci Prezident SR, od 15.6.2024, od 12:00 hod. musíte z prezidentského paláca urobiť miesto pokoja!

Ale nie takým spôsobom, že dnešnej vládnej koalícií bez akejkoľvek analýzy podpíšete každý zákon, ktorý príjmu v Parlamente SR, ale prineste pokoj do spoločnosti hlavne tým, čo Zuzana Čaputová za svojich 5 rokov nikdy nedokázala a čo by podľa ostatného vyjadrenia neurobil ani Ivan Korčok, ak by sa on bol stal víťazom včerajšieho II. kola PrV.

A čo to je?

Nuž toto – Vy Peter Pellegrini, otvorte na prezidentskom paláci, od prvého dňa, hlavné vchodové dvere do korán všetkým politickým stranám, všetkým im lídrom!

Vy musíte na oficiálnej úrovni vedieť prijať a komunikovať, aj s dnešným lídrom PS – Šimečkom ml.

A nie ako Čaputová, ktorá sa nedokázala povzniesť a v uplynulom volebnom období sa nedokázala na oficiálnej úrovni v „jej“ prezidentskom paláci stretnúť s vtedajším lídrom opozície Robertom Ficom!

Vy Peter Pellegrini, vy sa musíte vedieť na oficiálnej úrovni v prezidentskom paláci, vedieť stretnúť áno, aj s Igorom Matovičom, s Branislavom Gröhlingom, s Milanom Majerským, ale aj s lídrami strán, ktoré sú dnes mimo Parlamentu SR – napr. áno, aj s Milanom Uhríkom…

Lebo takto sa vnáša pokoj do spoločnosti z pozície hlavy nášho štátu – Slovenskej republiky, keď obyvateľ, občan – volič, volič, ktorejkoľvek politickej strany uvidí, že Prezident SR je naozaj prezidentom všetkých obyvateľov SR, teda aj tých, čo volili aj také politické strany, s ktorými sa aktuálny Prezident SR, nie vo všetkom politicky názorovo zhodne!

Takže, na úvod Peter Pellegrini, gratulujem Vám k zvoleniu za Prezidenta SR a začnite tak, ako som Vám to vyššie načrtol – vedieť sa stretnúť, vedieť komunikovať so všetkými!

Nie len s tými, ktorí stoja na tej „správnej strane dejín“!!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.