Založ si blog

Čaputová už predpoludním vedela, ako dopadne dnešné I. kolo PrV! A aj jasne porušila volebné moratórium!

Ak by sme nevedeli, komu drukovala Čaputová v predvolebnej kampani, tak by sme si jej slová vyrieknuté dnes po odvolení v mieste bydliska, teda v Pezinku, mohli vykladať, ako všeobecné frázy, ktoré nikomu nenahrávajú a nikoho nepotláčajú!

Ale keďže Čaputová sa v predvolebnom boji jasne vyjadrila koho ona preferuje a vyjadrila sa tak o ňom ešte dávno predtým, ako tento dnešný prezidentský kandidát ohlásil oficiálne, že bude kandidovať, tak jej dnešné slová, dnešné vyjadrenie sa na margo toho, ako by bolo dobre aby ľudia, Slováci volili, ja osobne považujem za hrubé zneužitie svojho verejného postavenia, teda hrubé porušenie právomoci verejného činiteľa a to v propsech jedného jediného kandidáta a jasné porušenie volebného moratória!

Čaputová povedala toto – „…Slovákom prajem takého prezidenta, ktorý sa bude svojou rétorikou prihovárať všetkým a nie len svojim voličom…“

Koho tak asi mala Čaputová na mysli?

Nech si každý sám pre seba zodpovie, či niečo také mala a mohla Čaputová dnes v priamom prenose, v čase volieb povedať!

Potom niečo hovorila o tom, že zvolený kandidát by mal byť taký, ktorý na prvú zahraničnú cestu pôjde do Prahy.

Naozaj?

A kde inde by mal ísť?

To si Čaputová myslí, že sme všetci sprostí?

Že nevieme na koho narážala? A koho týmto svojim vyjadrením protežovala a koho hanila, voličov od jeho voľby odrádzala?

Že sme si to nedali do kontextu toho, že jeden z kandidátov je aj súčasťou dnešnej vládnej moci a že česká strana len pár dní pred dnešným, naším prezidentským volebným dňom, sa odmietla stretnúť na pracovnom stretnutí našich Vlád?!

No potom to zabila týmto, keď sa jej jedna z novinárok pýtala, akože bude tráviť dnešnú volebnú noc, takto – „…budem ju tráviť v očakávaní, budem sledovať priebežné výsledky, ale keďže všetci vieme, že dnes ešte nepadne to finálne rozhodnutie, tak to dôležité bude o tie dva týždne alebo ten druhý dôležitý krok, dnešok je tiež veľmi dôležitý“

No toto ?!

Ako to, že Čaputová dnes predpoludním o 11:07, kedy tieto slová vyriekla, teda do konca I. kola prezidentských volieb, ak sa nič mimoriadne nestane, chýbalo ešte takmer 11 hodín, už jasne vedela, teda podľa jej slov, že všetci to vraj vieme, že dnes ešte definitívne rozhodnutie nepadne?

Ja to napríklad neviem ešte ani teraz, keď je do uzatvorenia volebných miestností už „len“ okolo 5 hodín!

Toto je čo za vyjadrenie?

Nuž takéto vyjadrenie Čaputovej ma navádza na konšpiračnú otázku, myšlienku, že ona už dopredu vie, ako dopadne I. kolo prezidentských volieb na Slovensku?!

Ako to?

To tam nebol žiaden novinár, ktorý by sa jej okamžite opýtal, že odkiaľ má, kde berie takú istotu, že dnes sa ešte definitívne nerozhodne a prečo použila slovné spojenie, že – „všetci vieme“, že sa dnes nerozhodne?!

Kto sú to tí „všetci“?

Ona a ešte niekoľkých v pozadí dobre informovaných?

Na dnes „len“ toľko, ale toto je ďalší dôkaz, že Čaputová sa nikdy nemala stať „prezidentom“ SR!!!

TU pozri zdroj, že sa tak stalo o čom vyššie v texte píšem, takže žiaden hoax, žiadna dezinterpretácia, ale len a výlučne fakt – https://www.ta3.com/relacia/930677/prezidentka-z-caputova-prisla-odvolit

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.