Založ si blog

Ďalšia RTVS do neba volajúca provokácia! Naozaj už stačilo!

Toto už naozaj nie je, len tak!

Kto ešte stále za týmto konaním spravodajstva RTVS nevidí zámer, ako škodiť dnešnej vládnej koalícií, tak potom už neviem, čo by sa malo ešte v/na RTVS udiať.

Dnešná relácia – „Z prvej ruky“, ktorú RTVS odvysielalo na SRo a taktiež na TV archíve, len potvrdila, že v RTVS musia nastať zmeny vo vedení a následne hlavne  v spravodajstve – OKAMŽITE!

Je nenormálne, že „verejnoprávna“ štátom platená RTVS si do politickej diskusie pozve akéhosi DANIELA KEREKESA, ktorý je analytik Denníka N!

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/18783/452655

To čo je?

To RTVS je odkázané na „apolitické“ analýzy analytika súkromného Denníka N?!

Toho média, ktoré je jednoznačne hlasnou mediálnou trúbou PS a predovšetkým Čaputovej.

TU je ostatný dôkaz – dňa 28.2.2024

https://www.youtube.com/watch?v=oUkWsbpJIdk&ab_channel=Denn%C3%ADkN

V tomto videu si Monika Tódová hrkúta s Čaputovou, ako so svojou najlepšou priateľkou, mediálne sa jej hádže k nohám a relácií dáva „bombasticky“ názov – „Aké Slovensko chceme!“

Pre mňa osobne ďalší hnus, „apolitický“ hnus z dielne Denníka N!

A RTVS neváha, z tohto progresívneho média, si zavolať do relácie na tému – „Kampaň prezidentských volieb“ (!), „apolitického“ analytika, z „apolitického“ média, ktoré doslova nenávidí dnešnú vládnu koalíciu, ktoré miluje Progresívne Slovensko ako aj ich kandidáta, ktorý sa tvári, že je „občianskym“ kandidátom, akéhosi politicky slizkého hadíka – Ivana Korčoka!

Pod poznámka – akosi sa mi nezdá, že progresívci, a la Denník N, sa vôbec opovažujú podporovať Korčoka, keď jeho krstné meno – Ivan – by sa dnes na Slovensku ani nemalo vyslovovať!

Ide predsa o ruské meno!

Ivan je ruskou formou mena Ján a v Rusku sa Ivan, tak rodinkársky, volá  Ваня (Vaňja).

Ja viem, nezmysel, ale progresívci tvrdia, že treba zavrhnúť všetko ruské, tak prečo nezavrhujú aj mená, ktoré majú pôvod v Rusku?

Taká malá odbočka, späť k RTVS.

Takže áno, RTVS už doslova dnešnú vládnu koalíciu vedome/zámerne provokuje a tým pádom provokuje aj všetkých pro slovenských, pro národných voličov, či už strán dnešnej vládnej koalície, ale aj tých, ktorých strany sa do Parlamentu SR nedostali.

To na Slovensku nemáme politických analytikov, ktorí nie sú priamo zamestnancami súkromných médií!!!

Prečo RTVS nesiahne napr. po Jánovi Baránekovi, ktorí v roku 2015 bol v médiach najcitovanejším politickým analytikom – https://www.omediach.com/tv/5992-pozrite-si-rebricek-analytikov-ktorych-media-cituju-najradsej

Alebo prečo neoslovia Eduarda Chmelára?

Alebo ak už chceme, úplne s nikým spájaného politického analytika, tak prečo RTVS „nesiahne“ po Jurajovi Hrabkovi? – https://www.youtube.com/watch?v=5PU_odWId5Y&ab_channel=TASRTV

Prečo RTVS takto nechutne a na mediálneho hulváta, dnešnú vládnu moc provokuje?

Nuž ako sa hovorí – „Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, pokiaľ sa ucho neodrhne“ a ja si dovoľujem napísať, že to „apolitické“ ucho na „apolitickom“ džbáne RTVS je už odtrhnuté a teda dnešné vedenie RTVS, by sním už na tu „vodu“ chodiť nemalo!

Vládna koalícia, vládna moc – KONAJTE!

Na toto sa už naozaj nedá pozerať, ani počúvať!

RTVS si platíme všetci, nie len progresívci, tak je potrebné, aby RTVS bola pluralitná!!!

STAČILO!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.