Založ si blog

Šimečka st. , sa odváži tvrdiť o Američanoch to, čo tvrdí o národe slovenskom? A pritom by mal pravdu!

Na úvod však musím zareagovať na aktivitu SMER-SSD voči Šimečkovi st., ktorý na neho podal trestné oznámenie za hanlivé výroky na adresu Slovenského národa.

V poriadku, súhlasím.

Ale prečo len na neho?

Veď Šimečka st. národ slovenský nehanil niekde doma v obývačke, len tak sám pre seba?

On to povedal na verejnosti 22. januára 2024 v PKO Prešov pred prítomnými v hľadisku, ktorí sa na týchto jeho národ slovenský hanlivých výrokoch, dokonca výborne zabávali, ale hlavne, povedal to pred tými, čo s ním sedeli na javisku!

Na javisku sedela ako ináč Slovensko a Slovákov „milujúca“ „politicky nezávislá investigatívna novinárka“ Monika Tódová (Denník N!), vedľa nej sedel Marián Leško, tiež veľký „milovník“ samostatného Slovenska a jeho hrdých Slovákov (niekdajší komunistický novinár pred novembrom1989!) a v strede sediaci, rovnako „milujúci“ to človiečik, národ slovenský, šéf konferencierky Moniky, šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný (Denník N!)

Všetci títo, sa rovnako zabávali na hanlivostiach Šimečku st. na adresu národa slovenského! Ba dokonca mu ešte do tohto jeho nenávistného ohňa voči národu slovenskému, svojimi prihlúplymi poznámkami, olej prilievali!

Oni nezahriakli Šimečku st. za tieto jeho výroky, ktorými jednoznačne hanil národ slovenský, takže s ním plne súhlasili!

Takže oni prečo nie sú súčasťou tohto trestného oznámenia strany SMER-SSD, ako Šimečkovi spolupáchatelia?!

Podľa mňa tam mali byť a to úplne jednoznačne!

Preto odporúčam strane SMER-SSD, aby toto svoje trestné oznámenie rozšírili aj na tieto osoby, aby si náhodou nemysleli, že oni s tým nič nemajú a že sú v tomto absolútne bez viny!

Nuž nie sú, ani náhodou!

A teraz k podstate dnešného článku.

Šimečka st.si takto nehorázne, na národ slovenský, otvoril svoje nenávistne ústa v akejsi pochybnej „diskusii“ jednonázorových „diskutujúcich“ v Prešovskom PKO dňa 22.1.2024 – https://www.youtube.com/watch?v=wSrmS9gVYWM&ab_channel=Denn%C3%ADkN – „…Ten problém, že Fico si trúfa hovoriť o suverenite tohto malého národa, ktorého väčšina ľudí, ako vieme z prieskumov by pri napadnutí, sa nešla vôbec ani brániť…, …tento premiér malého národa, zbabelého, ktorý nikdy poriadne nebojoval…“

No a po tomto hanobení národa slovenského, mu prítomné „slovenské“ hľadisko potleskom zaburácalo a ostatní „spoludiskutujúci“ nič!!!

Trochu si však dovolím rozmeniť na drobné, čo vlastne Šimečka povedal.

Treba si jasne všimnúť, že on nepoužíva slovné spojenie vo vzťahu k slovenskému národu, „nášho národa“, ale „tohto národa“!

Tým dáva jasne najavo, že on do množiny národa slovenského nepatrí!(?)

Že on sa za to, že vzišiel z národa slovenského, dokonca hanbí!(?)

Ďalej hovorí o národe slovenskom, že ak by bol niekým veľký napadnutý, tak by sa ani nešiel brániť!

Nuž áno, ak je vopred jasné, že ideš na istú smrť,  tak čomu to nepomôže?

Tak potom je potrebné radšej s rozumom zbraň vojenskú z ruky pustiť a zobrať do ruky zbraň vyjednávaciu!

Načo sú Ukrajincom dobré tie státisíce mŕtvych, poväčšinou mladých mužov?!

Nie sú toto zbytočné straty! Straty nenahraditeľné ničím a nikým, na svete?!

Šimečka st. tvrdí, že národ slovenský je zbabelý lebo nikdy poriadne nebojoval!

To je samozrejme lož, už len také SNP mu to jasne vyvracia!

Nuž teda, ak Šimečka st., naberie odvahu a prihlási sa k národu slovenskému, tak nech ukáže, že aspoň on jediný z nás nie je zbabelý, nech si zbalí „plnú poľnú“ (ak teda vie, čo to vôbec znamená!) a nech sa hlási u Zelenského, že on chce po boku jeho bojovníkov bojovať so zbraňou v ruke, v prvej línii bojov, proti ruskému votrelcovi lebo on tým pádom bojuje aj za suverenitu Slovenskej republiky, ako nám to dookola omieľajú vrchní vojnoví štváči USA/NATO a EÚ, na Slovensku hlavne Čaputová!

Prečo to neurobí?

Je tým pádom zbabelý alebo rozumný?!

Nechávam bez odpovede…

A teraz k tej jeho „novinárskej“ chrabrosti.

Nuž tak na národ slovenský, si Šimečka dovolil vystúpiť, ale dovolil by si niečo také povedať aj o Američanoch?

Teda o obyvateľoch USA?

Zámerne ich nenazývam ako národ americký lebo to by bol blud!

Totiž národ USA – americký – neexistuje!

Je to zmes národov z celého sveta, aj keď pravda je taká, že základ tvoria Anglosasi, väčšinou prví drzí a povýšeneckí koloniálni Angličania, ktorí sprvoti nerobili nič iné, len domorodé obyvateľstvo bez ľútosti oberali o ich stáročne územia, obydlia, obživu a pritom ich brutálne a rovnako bez milosti zabíjali svojimi, na tu dobu vyspelými zbraňami, teda puškami proti lukom!

Ale k veci.

Pýtam sa Šimečku st. – Kedy Američania, tí čo sú teraz v tom zoskupení, v zmesi národov celého sveta, ktoré si hovorí USA, kedy vlastne naozaj bojovali?!

Kedy naozaj bojovali so zbraňou v ruke na vlastnom území proti agresorovi, z vonku?!

Kedy ich niekto napadol, aby sa museli brániť?!

Kedy boli pod jarmom nejakého iného agresívneho národa?!

Nuž veru NIKDY?!

Prvá svetová vojna sa ich vojenský nedotkla!

A zapojili sa do nej až na sklonku, keď bolo jasné kto prehrá, až 06.apíla 1917!!!

Aby sa mohli po vojne označiť/prehlásiť za víťaznú veľmoc a z nej ťažiť po každej stránke!

Vypočítavci akýsi! A nie hrdinovia!

Druhá svetová vojna sa ich nielenže vojenský nedotkla, ale z nej vyšli ekonomicky ako najsilnejší, ekonomika USA počas II. sv. vojny rástla astronomickým tempom!

Zatiaľ čo USA žienky si žili ako nikdy predtým, salóny krásy a pod. vymoženosti života v mieri a blahobyte, tak naše slovenské ženy tvrdo dreli vo fabrikách a na poliach, bola tu chudoba, hlavne na vidieku a aby bolo jasné, tak ruské ženy, ktoré ostali úplne bez mužov, ktorí zomierali na bojovom poli proti západnému nemeckému nacisticko-fašistickému netvorovi…, tak oni tvrdo pracovali nie len na poliach, ale aj vo fabrikách, hlavne na výrobu zbraní, aby ZSSR mohol zásobovať Červenú armádu…

A rovnako, ako sa USA zachovali vypočítavo v I. sv. vojne, tak rovnako vypočítavo, sa zachovali aj v II. sv. vojne a zapojili sa do nej až vtedy, keď ich napadli Japonci útokom na Pearl Harbor 07.12.1941, keď v Európe skutočná vojna zúrila už druhý rok!

A pýtam sa Šimečku st., ak by Japonci neboli napadli USA vojenskú základňu tisíce kilometrov vzdialenú od USA, na Havaji, ktoré dovtedy ani len nepatrilo pod USA (Havaj sa stáva 50. štátom USA až 21. augusta 1959!), kedy by sa USA zapojili do II. sv. vojny a na čiu stranu?

Ak by bol Hitler nedajbože vstúpil do Moskvy a bol by ju dobil, pripojili by sa USA na jeho stranu?

Alebo ak by ich Japonci nenapadli 7.12.1941 na Havaji, tak by sa zapojili do II. sv. vojny až vtedy, kedy by bola Červená armáda na dostrel od Berlína?!

Aby sa následne aj oni stali tou víťaznou mocnosťou?!

Nuž áno, takíto sú a boli USA/Američania „chrabrí“, „hrdinskí“!

Na základe vyššie napísaného sa pýtam Šimečku st. – napíšete resp. Poviete aj o Američanoch, že sú „národom“ zbabelým, ktorý nikdy poriadne nebojoval?!

Nože nebuďte zbabelý Slovák a napíšte to resp. to verejne prehláste pred publikom, že veru aj „národ“ Americký (USA) je zbabelý lebo nikdy poradne nebojoval!

Pravda, ak neberieme do úvahy tie ich „demokratické“ bojové výpravy po celom svete, tisíce kilometrov od svojej domoviny(!), po II.sv. vojne, keď sa začali cítiť pánmi sveta, kde „neboli“ zbabelý lebo svojou vyspelou bojovou technikov absolútne bezdôvodne, nevyprovokovane(!), zabíjali úplne nevinných ľudí, civilistov, Bože môj aj deti…a začali to Japonskom, keď doteraz ako jediný na svete (pevne verím, že aj posledný) použili voči civilnému obyvateľstvu, absolútne nevinnému, atómové bomby!

Naozaj toto môže vykonať len „nie“ zbabelý „národ“!!!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.