Založ si blog

Čaputová kvôli tomu ani nespala, nechty obhrýzala?

Nuž veru, takto to je, keď Vás hryzie svedomie!

Nechty obhrýzate, čo to len so mnou teraz bude…

Ale pekne po poriadku…

Téma dnešného článku sa netýka len „čistej a nevinnej“ Čautovej, ale aj dnešnej „čistej a nevinnej“ opozície, všetkých západom platených „čistých a nevinných“ mimovládnych organizácií, ktoré majú podľa slov Šimečku st., za Sorosové peniaze chodiť po Slovensku a buntošiť, vtedy pred PV 1998 proti Mečiarovi lebo bez jeho peňazí, by sa im mečiarizmus nepodarilo poraziť (chudák Mikuláš Dzurinda a spol., ktorí si dodnes namýšľajú, že to boli oni…!), dnes proti dnešnej legitímnej, demokratickej vládnej koalícii, všetkých „čistých a nevinných“ zapredaneckých médií (ZM)!

Ale týmto, sa budem venovať v samostatnom článku na túto tému, ktorej sa dnes budem venovať výhradne Čaputovej.

Čaputovú som začal podrobnejšie sledovať (výhradne jej politické konanie resp. nekonanie! Jej súkromia som sa ani raz nedotkol!) ihneď po tom, čo jeden „veliký politický džentlmen“ menom Robert Mistrík, na konci predvolebnej prezidentskej kampane pred PrV 2019, sa „len“ tak lebo „chcel“, vzdal všetkého, čo dovtedy do svojej kampane investoval – peniaze, čas, námahu, zdravie, spoločenskú reputáciu…a všetko toto dal k dispozícií Čaputovej!

Pravdepodobne to okomentoval Čaputovej takto – „Milá moja Zuzka, nech sa páči odovzdávam Ti v tvoj prospech všetko, čo som do mojej predvolebnej prezidentskej kampane investoval, hlavne tie státisíce eurá a choď a vyhraj tie prezidentské voľby ty lebo len ty si to zaslúžiš. A nech sa stane, nie ako ja chcem, ale ako oni chcú! Však ty milá Zuzka, vieš kto!“

No a po tomto sa Robert Mistrík s dobrým pocitom vo svojom vnútri, pobral domov a tam sa po tom, čo aj jeho zásluhou sa Zuzanka stala predsa len tou „prezidentkou“, tešil a vytešoval ,aká je ona úžasná a akýže to dobrý skutok vykonal!

A čo už tam po nejakých státisícoch eurách, čo investoval do svojej kandidatúry, to predsa nestojí za reč, hlave že Zuzanka je tam, kde ju Anglosasi chceli mať…

A veru, takmer 24% všetkých oprávnených voličov SR tomuto „úžasnému“ americkému príbehu uverilo a svoj hlas vhodilo v PrV 2019, v prospech Čaputovej!

A teraz k podstate dnešného môjho článku.

Tak ako som už predostrel, Čaputovej politické konanie sledujem podrobnejšie od vyššie opísanej „úžasnej to“ udalosti a môžem s kľudným svedomím napísať, že Čaputová si doteraz v polohe „prezidentky“, len dvakrát, až do brušiek koncov prstov, poobhrýzala nechty, keď čakala na to, ako to v Parlamente SR dopadne!

Prvýkrát to bolo 09.02.2022, keď sa v Parlamente SR udialo toto –   „Poslanci odsúhlasili dohodu o obrannej spolupráci s USA“ –  https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=55933 .

Na web stránke Parlamentu SR, sa táto správa objavila v tento deň o 12:23 hod.

Parlament SR okamžite túto dohodu posiela do prezidentského paláca a už v podvečer toho istého dňa, prvé slovenské média informujú o tom, že ju Čaputová svojim podpisom správoplatnila tzv. ju ratifikovala!

09.02.2022, 18:56 – https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-podpisala-dohodu-o-obrannej/610864-clanok.html

Áno, aj vtedy bola Čaputová nervózna a nechty obhrýzala, či sa jej podarí v krátkom čase splniť ťažkú anglosaskú úlohu a rýchlo ratifikovať túto „obrannú“ dohodu s USA a div sa svete, Čaputová to stihla na poslednú chvíľu lebo podľa predpovedí najbelšieho Domu na svete, mala RF, rozumej Putin, vstúpiť vojenský na územie Ukrajiny už 16.2.2022, ale keď sa tak nestalo, tak najbelší Dom sveta, prehlásil, že Putin aj tak nemá inú možnosť, ako toto vykonať a on to vykonal, ale „až“ 24.2.2022.

Aká to náhoda, že Čaputová to všetko stihla len 15 dní predtým, a preto nemohla (nesmela?) podať znenie tejto „obrannej“ dohody s USA, na Ústavný súd SR lebo čas tlačil?!

No a druhýkrát si Čaputová, do brušiek svojich prstov doobhrýzala svoje nechty toť len včera neskoro večer.

S napätím očakávala, či sa predsa len niečo vo vládnej koalícií nezlomí po tom, aké aj ona osobne vyvinula, doslova nekalé politické „nadľudské“ úsilie, aby Parlament SR neschválil novelu Trestného zákona!

Toto sa Čaputovej splniť nepodarilo, darmo nechty obhryzovala, Parlament SR 08.02.2024 o 20:27 novelu Trestného zákona počtom 78 koaličných poslancov schválila – https://www.youtube.com/watch?v=bF1wVwgTgws&ab_channel=SME .

A Čaputová už o 21:00 hod. (asi 30 minút jej trvalo kým zaštylizuje a napíše nejaký ten text) v ten istý deň, na svojom FB profile uverejňuje k tomu svoje stanovisko – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid0rwE9SUvLQFsZd3LfbRTse4EBrfDZkjmurF9MgWJR76q5Dx9RCTdxbcLUXg2gMMmzl

A jej najdôležitejšie stanovisko je toto – „…zvážim všetky ďalšie možnosti svojho postupu, a to s jediným cieľom, aby tento zákon vôbec nenadobudol účinnosť.“

Takže kým pri „obrannej“ dohode s USA, Čaputová – „…zvážila všetky ďalšie možnosti svojho postupu, a to s jediným cieľom, aby obranná dohoda s USA nadobudla účinnosť okamžite po jej schválení v Parlamente SR.“, tak tu má jediný ceľ, do roztrhania svojho politického tela, urobiť kadečo, všeličo, len aby táto novela Trestného zákona nenadobudla účinnosť vôbec, teda nikdy!

Len úplný rojko a idealista, si môže myslieť resp. veriť Čautovej, že toto všetko okolo novely Trestného zákona, robí pre bežný ľud slovenský!

Ja osobne som presvedčený, že to robí hlavne sama pre seba lebo vie, že ihneď po tom, čo sa jej ukončí mandát „prezidenta“ SR, dňa 15.6.2024, o 12:00 hod., jej padne prezidentská imunita a aj ona bude „voľná“ pre OČTK…!!!

Na teraz k Čaputovej obhrýzaniu nechtov „len“ toľko…

P.S.

Čaputová si presne pamätá, čo sa stalo resp. čo bolo Ficom povedané dňa 23.09.2023 na TB SMER-SSD – https://www.youtube.com/watch?v=EYy3GqDTF8Q&ab_channel=PolitikaDnes

Fico vtedy povedal jasne a nahlas na základe vyjadrenia sa GP SR Maroša Žilinku na adresu Čaputovej o ich stretávaní sa, toto – „…Aj preto sme povedali, že za iných okolností, by sme možno uvažovali o podaní obžaloby na prezidentku, ale keďže už sa blíži jej koniec a jej zakázali, jej chlebodarcovia opätovne kandidovať, pretože toto nie jej jej rozhodnutie, chlebodarcovia došli k záveru, že Čaputová už nie je výkonný koník, už ju treba stiahnuť, dať tam výkonnejšieho koňa, v tomto prípade si našli Korčoka, no tak dobre, povedali sme – média s ňou urobia poriadok a skončí presne tak isto, ako pán Kiska, s rozdielom, že  Kiska sa dnes potí na OS v Poprade kvôli vážnym obžalobám, ktoré s týkajú vážnych daňových prešľapov. Dámy a páni, keďže prezidentka urobila hrubé porušenie Ústavy Slovenskej republiky, prezidentka sa dopustila úmyselného konania, voči ďalšiemu ústavnému činiteľovi a nič sa nedeje, absolútne nič! Keby som toto ja urobil, ako predseda Vlády a vystúpil by Generálny prokurátor, že som si ho zavolal na stretnutie a som ho žiadal, aby v nejakej veci zmenil svoj postoj a nejaké rozhodnutie, tak by som už do troch dní, nebol predsedom Vlády.

Lebo viem si predstaviť, čo by ste robili, ako by Slovensko horelo. Preto vzhľadom na to, že Progresívne Slovensko a Čaputová môžu všetko, všetko je im dovolené, sme sa rozhodli, že nebudeme na to mlčky pozerať a meníme názor. Chcem Vám oznámiť, že hneď ako bude ustanovujúca schôdza novej Národnej rady po parlamentných voľbách a tá bude pomerne rýchlo, pretože má byť do 30 dní od vyhlásenia parlamentných volieb a hneď potom, čo poslanci Národnej rady zložia sľub do rúk predsedu Národnej rady, vyžijeme príslušné ustanovenie Ústavy SR a podáme Návrh na obžalobu prezidentky SR.“

Nuž pravda je taká, že tento predvolebný zámer SMER-SSD nevyužil (čo mu zazlievam!), ale asi si už počkajú kým Čaputovej mandát skončí, imunita padne…a to sa už do 15.6.2024, do 12:00 hod., vydržať dá!

A preto robí Čaputová všetko možné aj nemožné, aby táto Vláda, dovtedy skončila a rovnako robí všetko preto, aby sa novým „prezidentom“ stal Korčok, ktorý jej okamžite udelí generálnu doživotnú milosť na všetky jej trestné skutky?!

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.