Založ si blog

Čaputová nepochopí, kým neokúsi po čom túži? Dajte jej to! Potom sa už konečne spamätá?

Čaputová nie a nie pochopiť dôvody, na základe faktov, ktoré dnešnú vládnu koalíciu, a v rokoch 2020 – 2023 opozíciu, viedli k novele Trestného zákona!

Nechápe, že to bolo potrebné, aby sa už nikto na nikom v budúcnosti nemohol dopúšťať takých brutálnych protiústavnosti a nezákonnosti, akých sa na nich dopustili bývalé hrôzovlády Matovičo-Hegero-Ódorovske, za plnej podpory a súhlasu, práve dnes, tak nespokojnej Čaputovej, ktorá si za každých okolností hovie v mediálnej vatičke zapredaneckých médií!

Ona ani tak nie je proti rôznym úpravám v našom trestnom práve – výška trestov, premlčacie lehoty…, to je len taký figový list!

Ona a spol., sa boja zrušenia ÚŠP, zrušenia ich chlapcov na čele s ich politickým inkvizítorom Danielom Lipšicom!

Podľa mňa, toto je pravý dôvod, prečo tak proti dnešnej vládnej koalícií broja za pomoci Anglosasov a prečo chcú stoj, čo stoj zvrátiť výsledky ostatných legitímnych a demokratických PV 2023!

Nuž ale dobre.

Ako sa zvykne hovoriť – „Kto chce kam, pomôžme mu tam“!

A tak teda je potrebné v tomto smere pomôcť aj Čaputovej, nech okúsi, čo nikdy neokúsila a potom sa hádam spamätá!

Dnes to ešte nejde lebo má okolo seba pancier prezidentskej imunity.

Ale po 15.6.2024, ihneď po 12:00, kedy sa jej pancier prezidentskej imunity rozplynie, bude úplne voľná na zásah OČTK aj voči nej.

Takže Čaputová neustále tvrdí a sa zaštiťuje tým, že jej krajina, by sa mala orientovať na Západ a uznávať, presadzovať západný typ demokracie!

(demokracia je len jedna – demokracia nemá prívlastky!).

Chce Čaputová povedať, že v rokoch 2020 až do PV 2023, sme tu mali demokraciu západného typu?!

Nuž ak je tomu tak, tak potom je potrebné po 15.6.2024 túto demokraciu západného typu aplikovať aj na ňu osobne!

A v čom konkrétne?

Nuž v tom, čo ona schvaľovala bývalým hrôzovládam od Matoviča až po Ódora!

Čaputová v rokoch 2020-2023 kde žila?

Na Marse?

Ona nevidela, nepočula, čo sa tu dialo?

Nie, teraz nebudem rozoberať Covid, absolútne bezdôvodnú despotickú diktatúru.

Budem sa venovať OČTK mediálnym rituálom zaisťovania tých „najväčších“ slovenských zločincov, teda „zločincov“ výhradne podľa nich.

Čaputová nevie, že podľa nášho trestného práva, sa na každú osobu hľadí ako na nevinnú a to až do doby, kedy posledný súd ho uzná za vinného a voči ktorému už nie je možné podať odvolanie?!

Teda je právoplatné?!

Ona nevie, že každý najskôr podozrivý, následne obvinený, ešte nie je automatický už aj vinný?!

Nevie to?

Ona si nepamätá ako si NAKA chodila po jednotlivých podozrivých a obvinených nad ránom, priamo do miesta ich bydliska?

Ona si nepamätá, že na miestach týchto zaisťovačiek, už hodnú chvíľu predtým, netrpezlivo, na tento nechutný cirkus, čakali „novinári/redaktori“ zapredaneckých médií?!

Kto im dal info, že choď tam, bude sa diať to a to, budeš mať, ako prvý, bombu do večerného spravodajstva?!

Toto je ten typ západnej demokracie?!

Nuž keď áno, tak prečo by nemohol byť aplikovaný aj na Čaputovej!

Veď proti západnej demokracií, neprípustný žiaden dišputát!

Nuž tak nech jej to predvedú, tí istí, čo to vykonávali na Kováčikovi, Gašparovi, Ribárovi, nebohému Lučanskému, Krivočenkovi… a potom sa hádam spamätá!

Dajme tomu, že 16.6.2024, v skorých ranných hodinách, niekde okolo 3:30 hod., príslušníci NAKA prídu k nej do rodinného domu v Pezinku, jednoduchým spôsobom spacifikujú jej doživotnú ochranku, vyvalia je vchodové dvere, vtrhnú do jej obydlia, ak bude mať doma obidve, aj keď už dospelé dcéry, tak kukláči budú na ne mieriť automatickými zbraňami, jej nasadia putá, vyvedú ju pred dom na ulicu, tam ešte nejakú tu chvíľu budú s ňou robiť isté úkony, nech majú čo novinári a TV nakrútiť a toto všetko samozrejme za svetiel policajných majákov a nad jej príbytkom, by ešte operovala helikoptéra letky ministerstva vnútra, nech sa trochu „potešia“ aj susedia!

Čo na tom, žeby bola len podozrivá resp. obvinená!

Veď toto je v západných demokraciách bežné!

Veď toto je tá demokracia západného typu!

Potom by ju odvliekli na príslušné oddelenie, tu by sudca okamžite vydal rozhodnutie vzhľadom na závažnosť obvinenia a pravdepodobného spáchania viacerých trestných skutkov, príkaz na jej väzobné stíhanie, aby neovplyvňovala svedkov, aby nezutekala zo SR, a vo väzbe, na samotke alebo s nejakou jej „naklonenou“ inou už odsúdenou spoluväzenkyňou, by si pobudla tak zhruba rok!

Ale nie len tak, posedieť si v cele, ale napríklad tak a za takých podmienok, aké mala napr. Jankovská!

Ktorú „spravodlivosť a zákonnosť“ západného typu, za hrôzovlád Matoviča a spol. s plným vedomým Čaputovej, zničili nielen fyzicky, ale hlavne psychicky a to podľa Matoviča hlavne za to, že vraj brala úplatky v podobe kabeliek!

Naozaj hrdelný to zločinec!

No a potom, po roku väzby, by jej advokáti dosiahli na Ústavnom súde to, že Ústavný súd SR, by vydal rozhodnutie, že jej väzobne stíhanie je nezákonné lebo už celé prípravné konanie OČTK bolo nezákonné, ona by bola po takmer roku prepustená na slobodu a nič.

A nič by sa nedialo!

Veď toto je ta ich vysnívaná demokracia západného typu!

Treba k tomu ešte niečo dodať?

Isteže, toto sa Čaputovej nikdy nestane lebo dnes máme pri moci Vládu SR, ktorá si cti zákony a nepotrebuje robiť pred verejnosťou takéto mediálne cirkusy!

Ale čo Čaputovej reálne hrozí je to, že bude čeliť OČTK za všetko to, čo počas svojho pontifikátu „prezidenta“ SR vykonala a vykonať nemala, nesmela resp. čo vykonať mala, ale nevykonala!

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.