Založ si blog

MUDr. Peter Kotlár by mal začať s týmto materiálom! Jasné dôkazy a fakty!

Som ďaleko od toho, aby som dával príkazy MUDr. Petrovi Kotlárovi (PK), ako sa má zhostiť pozície splnomocnenca vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19.

Hneď na úvod chcem jase podotknúť, že je to veľmi náročná, zodpovedná úloha, ktorú vykonať je potrebné a to výhradne, len a na základe faktov a nie domnienok!

Zároveň je potrebné podotknúť, že vzhľadom na to, čo sa okolo C-19 začalo diať vo svete na sklonku roka 2019 a na Slovensku, hlave od 06. marca 2020, kedy bol nejakým spôsobom na Slovensku odhalený prvý prípad C-19 (testy výhradne na Covid-19 sme ešte nemali – ani AG, ba ani PCR lebo tie dovtedajšie nevedeli čo vlastne odhaliť majú!), je táto úloha až život ohrozujúca!

Áno je!

Lebo ta mašinéria, ktorá nás tu diktátorsky Covid bezdôvodne gniavila oberaním o naše základne práva a slobody celé tri roky(!), a ktorá dostávala pokyny z vonku, ako nás gniaviť má, je tak široká, tak navzájom posplietaná, poprepájaná (ja ich nazývam Covid mafia!), že je predpoklad, že vyvinú enormný tlak a urobia (aj za pomoci zahraničia?) všetko preto, aby sa ich Covid diktátorsko-despotické maniere nevyšetrili, a s najväčšou pravdepodobnosťou, sa nebudú štítiť na to použiť akékoľvek prostriedky!

Takže z tohto hľadiska odporúčam, aby PK dostal od Vlády SR aj primeranú osobnú ochranu, ako aj jeho rodina.

Avšak i napriek všetkému si dovolím PK dať odporúčanie, kde by mal v tejto veci začať.

Nuž a mal by začať, ako sa hovorí od Adama, v tomto prípade, už žiaľ, od zosnulého Vladimíra Krčméryho!

Áno, práve od neho lebo toto bola ústredná postava riadenia Covid pandémie počas hrôzovlád Matoviča/Hegera!

Matovič sa o ňom vyjadril dokonca takto a to už  roku 2013 – „Ak by Vladimír Krčméry kandidoval, zvalcoval by všetkých konzervatívcov, vyhlásil Igor Matovič“

https://www.aktuality.sk/clanok/242752/prezidentske-volby-2014-ak-by-vladimir-krcmery-kandidoval/

A teraz k veci.

Píše sa 18. marec 2020 a TREND.sk robí video rozhovor s vtedy ešte od Matoviča a spol., slobodným Vladimírom Krčmérym, na tému – „Už dnes máme lieky na koronavírus, ale nie sú registrované“ – https://www.trend.sk/spravy/krcmery-dnes-mame-lieky-koronavirus-ale-nie-su-registrovane

VIDEO TU – https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw&ab_channel=IngSharky

Áno, toto je pre začiatok preverovania Covid opatrení na Slovensku počas rokov 2020-2022 (do 24.2.2022!), veľmi kľúčové!

Vladimír Krčméry vtedy 18. marca 2020 hovorí priamo na kameru tieto veľmi dôležité slová a vety – „Prvá dobrá správa je, že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická. Máme lieky, o ktorých sa vie a sú štúdie z Čínskej republiky, už hotové publikované, opäť mnohé európske autority ich ignorujú, pretože všetko, to čo je z Východu, je problém, spochybnené a zlé. Sú tri..  a ja verím, lebo však Nobelova cena, teraz posledná bola v Číne, za liek artemisinin, ktorý stále nie je neregistrovaný v Spojených štátoch, takže americkú byrokraciu nepresvedčí ani to, že tá vynálezkyňa lieku, ktorá za prírodný čínsky liek pre tradičnú čínsku medicínu dostala Nobelovu cenu, ani to nepresvedčilo, aby tento liek v Spojených štátov zlegalizovali.“

Krčméry ďalej, vtedy ešte od Matoviča a spol., slobodne pokračuje takto – „Číňania okrem tých štyroch liekov, o ktorých vieme, majú celý diapazón liekov, o ktorých nevieme, ale tie publikácie sú v čínštine, neviem, či niekto ochotný ich preložiť, možno, že dostaneme aj tie ďalšie, ale tie štyri, ktoré máme, dva z nich sa používajú 20 rokov, my ich používame v Kambodži 15 rokov na pracovisku Vysokej školy sv. Alžbety, 15 rokov používame aluviu , o ktorej sa vie a je dokázané, že účinkuje aj na koronavírusy, vie sa to roky.

Ďalej používame 30 rokov v našich projektoch chlorochín. My sme tento liek museli doniesť z Hondurasu, pretože sa v Európskej únii … , po prvé nedal zohnať, po druhé neni licencovaný, neni registrovaný na túto indikáciu,  len na maláriu, takže táto byrokracia a pomalosť neni vecou Slovenska. Toto je vecou celej Európskej únie, toto je  vecou Spojených štátov a dovtedy budú ľudia zomierať na nekontrolovanú chorobu, kým sa táto byrokracia nezmení a koronavírus a malária a dengue, sú jedným z príležitosti ako konečne presvedčiť túto, túto európsku a americkú byrokraciu pred prísunom nových liekov…“

A celé to V. Krčméry, vtedy ešte slobodný od Matoviča a spol., uzatvára týmito veľmi vážnym slovami – „„Prvé, čo ma zaujíma je, aby pacient nezomrel a o každom lieku, o ktorom viem, že by mu mohol pomôcť,  mu ho dám, či je registrovaný alebo nie je registrovaný, aj keby ma mali za to, prosím pekne, trestne stíhať. My sme skladali Hippokratovu prísahu, ak poznám nejaký liek, ktorý by mohol pacientovi pomoc a ja mám asi 20 – 30 publikácií na túto tému to, že tie publikácie nepresvedčili European medicines agency je pre mňa v tejto chvíli sekundárne.“

Takže áno, je potrebné začať TU.

Ja viem, V. Krčméry nám už k tomu žiaľ nič nepovie, ale on mal vtedy okolo seba nejaké okolie, nejakých blízkych spolupracovníkov, rodinu…, tak je potrebné sa tam pýtať!

Pýtať sa tam, lebo už o 5 dní na to, 23. marca 2020 Matovič a spol. zriaďuje/zriaďujú permanentný krízový štáb na riadenie opatrení na „boj“ proti Covid-19, na „boj“ proti Covid „pandémií“!!!

A hlavnou postavou sa v ňom stáva práve Vladimír Krčméry – FB Igor Matovič – 23. marec 2020 – https://www.facebook.com/igor.matovic.7/posts/pfbid02TnvXcZevrwHZy3bqyBJRKUosLyAF71vcEMJ9uMoB4BXC8jFCLBbz4zMzNrsGpuipl?locale=sk_SK

Na túto prvú TB novozriadeného Covid permanentného Matovičovho krízového štábu by sme tiež nemali zabudnúť! A dávam toto video do pozornosti PK.

Totiž ešte aj TU V. Krčméry zotrváva na svojom názore, že, citujem – „Ešte keď môžem dodať k tej otázke na tie lieky. Občas preblesli informácie, že nie sú lieky na túto chorobu – nie je tomu tak, pretože koronavírus není nejaká úplne nová infekcia. My máme za sebou 4 epidémie. Prvú 2003, druhú 2015, tretiu 2018 a štvrtú teraz…, …na Slovensku sú registrované 4 lieky. Sú registrované, sú dostupné, takže není obava, že keď niekto by mal ťažký klinický priebeh, žeby se ho teda nechali bez lieku zomrieť, v žiadnom prípade! Tu je len potrebné tie lieky, ktoré sú registrované na iné vírusové ochorenia alebo na iné infekčné ochorenia, aby ministerstvo zdravotníctva v spolupráci so Štátnym ústav pre kontrolu liečiv doplnili tieto ďalšie indikácie, čo je vec administratívna, čo môže trvať niekoľko dní. Takže lieky máme k dispozícií

Nuž naozaj veľmi vážne slová a ja sa pýtam, prečo Matovičové ministerstvo zdravotníctva, vtedy pod vedením Krajčího nešlo podľa týchto odporúčaní V. Krčméryho?

Ale išlo opačným smerom! To znamená, že ako prvé pozatvárali všeobecné ambulancie prvého styku pacienta s lekárom!

Možno preto, že členom tohto krízového covid štábu bol aj akýsi Robert Mistrík, ktorý sa vzdal v PrV 2019 v prospech akejsi Zuzany Čaputovej a bolo potrebné, sa mu nejako, niekým (?), za toto jeho „džentlmenské“ gesto revanšovať?

Lebo ihneď po tom, čo na tejto TB V. Krčméry odprezentoval fakty, že už vtedy sme na liečenie C-19 mali na Slovensku až 4 (!) lieky a že nimi nikoho nenechajú zomrieť na C-19 (následne ich bolo viac ako 20 000!), vystupuje Mistrík a takto ho zahriakol, aby bolo jasné, kde sa bude musieť do budúcna zaradiť a ako sa „proti pandemický“ správať, Mistrík hovorí – „Ja by som k tomu ešte chcel veľmi dôležitú vec podotknúť. Informáciu pre širokú verejnosť, že tie lieky, ktoré tu boli spomenuté, ako nečakajme, že teraz to vieme nasadiť a teraz zrazu vieme tých ľudí ich liečiť. To by so bol opatrný a my sa v prvom rade musíme zamerať na tie opatrenia, ktoré boli prijaté a ktoré budeme musieť ďalej primať. To je kľúčové! A to, aby sme boli všetci disciplinovaní. Teraz nie je liek, ktorý vytiahneme zo šuplíka a zrazu budeme vedieť tých ľudí liečiť (moja poznámka -práve v tejto chvíli sa na Mistríka ostro a nechápavo pozrel Krčméry!)“

Takže už tu, ihneď na prvej TB Matovičovho covid permanentného krízového štábu, došlo k jasným rozporom medzi Krčméry a Mistríkom, avšak zapredanecké média si to vtedy akosi nevšimli!

Nevšimli lebo všimnúť si to nemali, nesmeli?!

Prečo to mediálne nerozvírili?

Pravda, ani ja som to vtedy nezachytil lebo vtedy som ešte nesledoval Matovičové TB lebo som ho, ako aj dnes, považoval za nie súceho na to, aby vykonával pozíciu Premiéra slovenskej Vlády!

Ale v priebehu Covid „pandémie“ som ho už pozorne sledoval, aj celý jeho proti pandemický boj a dnes som sa k tejto jeho prvej TB, s jeho Covid krízovým štábom opäť vrátil.

Celú som si ju ešte raz pozorne pozrel a veru, dnes sa výroky na tejto TB javia po skúsenostiach z rokov 2020-2022, v úplne inom svetle, a je tam veľa toho, čo vysvetľuje, ako sa to všetko takto malo a muselo diať!

Avšak na predmetnej TB Robert Mistrík povedal niečo, čo sme vtedy ešte veľmi nevnímali a začali sme to vnímať až/už koncom roka 2020.

Mistrík 23. marca 2020 na tejto TB povedal aj túto veľmi dôležitú vetu týkajúcu sa budúcej „zázračnej“ Pfizer USA experimentálnej vakcíny, ktorú najvehementnejšie presadzovala a obhajovala tá, v propsech ktorej sa vzdal v Prv2019 – Čaputová!

Mistrík asi  9. minúte videa hovorí – „Teraz je veľmi taká vypätá situácia. Zo sveta prichádzajú rôzne informácie. Ja som sa niekde dočítal, že len v Číne beží okolo 80 klinických testov na vývoj vakcíny. Vývoj vakcíny je veľmi komplikovaná vec a preto, pretože ide o život človeka, nedá sa to len tak urýchliť“ (!!!)

Iste, všetci sme na tieto Mistríkové slová o rýchlosti resp. dobe potrebnej pre vývoj vakcíny na Covid zabudli, a „zabudli“ na to aj ZM lebo už o 9(!) mesiacov na to, bola práve takouto narýchlo vyvinutou vakcínou prvý krát covid zaočkovaná aj jeho „nástupkyňa“ v prezidentskom kresle – Čaputová!

A bolo to presne dňa 27.12.2020!

To znamená, že bolo možné urýchliť tak komplikovanú vec, akou je vývoj novej vakcíny?!    

Takže áno, MUDr. Peter Kotlár, dávam Vám do pozornosti túto TB Igora Matoviča a spol. zo dňa 23. marca 2020, na základe ktorej by bolo vhodné sa zamerať na blízke profesijné, ale aj súkromné okolie zosnulého Krčméryho, prečo napriek týmto svojim prvotným optimistickým názorom na liečenie C-19, následne otočil o180o?

A rovnako je potrebné kontaktovať a nechať OČTK preveriť  Roberta Mistríka, či je podľa neho 9 mesiacov dostatočná doba na to, aby sa riadne vyvinula, podľa neho, tak komplikovaná vakcína, akou vakcína na nový koronavírus C-19 je!!!

P.S.

Na túto tém nesmieme zabudnúť pokiaľ nebude okolo nej všetko jasné!

Preto MUDr. Petra Kotlára a jeho tím plne podporujem a podporujme, a verím, že nám doručí jasné výsledky…samozrejme, že je potrebné sa pozrieť aj na zapredanecké média, ktoré v tomto „boji“ proti covid „pandémií“, zohrali najdôležitejšiu úlohu!

Však, napr. Peter Schutz (?), zo SME.sk, ktorý nám dokonca prial, aby sme my covid nezaočkovaní – „…kvičali ako tie svine na bitúnku.“ (!!!)

Ja toto nepraje nikomu z tých, čo nás tu bezdôvodne tri roky Covid gniavili, ALE chcem poztnať a počuť PRAVDU!!!

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.