Založ si blog

Miško z PS a spol. , 28 vždy bolo menej ako 30 a 188 tisíc bolo vždy menej ako 585 tisíc!

Niečo neskutočné!

Zapredanecké média (ZM) vytvárajú mediálnu živnú pôdu pre opozičné protivládne aktivity všakovakého druhu, od hnania ľudí do ulíc, až po akési virtuálne petície za odvolávanie ministrov súčasnej demokratickej, slovenskej legitímnej Vlády!

Nebyť týchto podporných aktivít ZM v prospech dnešnej opozície, tak Slováci by ani len nevedeli, že nejaká súca parlamentná opozícia existuje!

A tak sa stáva, že dnešná opozícia, ktorá je doslova hnaná a tlačená ZM k akejsi opozičnej aktivite, robí jednu blbosť za druhou, a sú celému rozumnému slovenskému ľudu na smiech.

Naposledy sa toť politicky zhovädili pri zámere odvolať ministerku kultúry Šimkovičovú.

ZM ich tak tlačili, že si ani len neskontrolovali, či pod podaným návrhom na mimoriadnu schôdzu o predmetnom odvolávaní vyššie menovanej ministerky, majú minimálne 30 podpisov, ako im to Ústava SR nariaďuje!

Oni sa tak ponáhľali, aby vykázali nejakú tu „zmysluplnú“ opozičnú prácu, že tých podpisov mali len 28!

To nemali na hárku s podpismi poradové čísla?

To nevideli, že ich majú len 28 a nie 30?

Nuž teda Miško z PS a spol., už detičky v MŠ vedia, že 28 lízaniek, je o dva menej ako 30 lízaniek!

Takže opozičníci šup, šup späť do MŠ!

Nuž ale nič to lebo opozičníci išli aj na MK SR, kde s hrdosťou išli ministerke Šimkovičovej odovzdať virtuálne podpisy na petícii na jej odstúpenie v počte 188 494, ktoré nik nekontroloval, či sú platné alebo nie!

Jednoducho boli vyklikané na PC a hotovo! Vraj je tam podpísaná aj Pamela Andersonová…!

Avšak pre dnešnú opozíciu a im naklonené ZM, ide o veľkú senzáciu a slovenský rekord!

Idioti!

ZM robia z toho senzáciu!

Vychvaľujú dnešnú opozíciu aká je ona akčná, ako dokázala za tak krátky čas zmobilizovať virtuálnych internetových ľudí!

Aká je tým pádom čačaná!

Nuž jednoducho na smiech a na grc!

Takže ZM a nimi čičíkaná dnešná jalová opozícia – dovoľte, aby som Vám pripomenul, že 188 494 virtuálnych podpisov, je brutálne menej, ako pravých a poctivo na ulici vyzbieraných 585 816 podpisov v čase, kedy dnešná opozícia, vtedajšia hrôzovládna diktatúra, zakazovala slobodne sa zhromažďovať a slobodne bez covid pasu chodiť po uliciach!

Áno, boli to podpisy na poctivej petícií za vypísanie referenda o predčasných PV za hrôzovlády Matovičo-Hegerovcov!

Vtedy ste ZM od dojatia nehíkali, aký kúsok sa podaril za tak ťažkých pandemických podmienok vtedajšej opozícií!

Takže Miško z PS a spol., ešte budete musieť vypiť veľa poctivej kvalitnej slovenskej žinčice, kým dorastiete a dospejete na úroveň politikov hodných viesť našu milovanú Slovenskú republiku!

Avšak o tomto mám pochybnosti lebo vy ste odchovaní a neustále do seba „lejete“, len tú bruselskú žbrndu, o tej washingtonskej to platí násobne!!!

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.