Založ si blog

Dnešná opozícia si pohodlne hovie v zapredaneckej mediálnej bavlnke!

To sa tej dnešnej opozícií žije, čo?

Keď boli pri moci, tak ich zapredanecké média (ZM) milovali a teraz, keď sú po „úžasnom“ „vládnutí“ v období od 2020 do 2023, opäť v opozícií, tak ich milujú, a si ich mediálne čičíkajú, ešte viac!

Zato SMER-SD a jeho dnešní, ale aj minulí koaliční partneri, ale aj HNUTIE Republika, K-ĽSNS…, sú v permanentnej nemilosti týchto ZM!

Je jedno, či sú tieto, dnes vládne politické subjekty pri moci, či v opozícií, jednoducho sú pre ZM zloduchovia a je potrebné ich minimálne mediálne zničiť!

Dnešná opozícia nemusí vôbec nič robiť!

Všetku prácu za nich vykonávajú ZM!

Vraj ľudí dnes do ulíc dostala dnešná vládna moc!

NAOZAJ?

A nie tak náhodou týchto ľudí na dennej báze, nezvolávajú do ulíc, práve ZM?!

A opozícia si na ich zapredaneckej mediálnej vlne spokojne hovie!

V rokoch 2020 až 2023, vtedajšia opozícia mohla len snívať o takomto mediálnom hovení si!

Pre ZM boli len zloduchmi, dezolátmi, opicami, dezinformátormi, hoaxermi, antivaxermi, pro ruskými trollmi, proti demokratickí, xenofóbni…a tak podobne!

Dnešná opozícia je tak sladučká, tak demokratická, tak pro západne orientovaná…ach jaj, že jeden by z toho aj odpadol!

A i napriek tomu, že ZM, dnes opozičné politické subjekty pred PV 2023, doslova na mediálnych rukách nosili, hlavne PS, tak i napriek tomu nedokázali mať v PV 2023 taký volebný výsledok, aby bez problémov ihneď po PV 2023 zložili novú vládnu koalíciu!

Vie si niekto na Slovensku predstaviť, aký volebný výsledok v PV 2023 by dosiahli SMER-SSD, HNUTIE REPUBLIKA, SNS, K-ĽSNS…, ak by ich tieto média takto v rukavičkách na rukách nosili?

Že by im robili rýdzo kladnú reklamu v predvolebnej kampani?

Nuž ja som presvedčený, že ak by média pri týchto politických subjektoch mali rukavičkový mediálny spôsob informovania o ich politickej činnosti, tak dnes by sme v Parlamente SR nemali ani len jedného poslanca za dnešnú parlamentnú opozíciu!

Nuž uvidíme kam až vytlačia ZM dnešnú opozíciu a jej „prezidentského“ kandidáta Ivanka, v nastávajúcich PrV 2024 a aký im urobia volebný výtlak vo voľbách do EP.

Pevne verím, že slovenský volič už jasne číta „naše“ ZM a bude voliť v rozpore s ich velebením dnešnej absolútne nemožnej opozície, po každej stránke!

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.