Založ si blog

Dnešná opozícia si pohodlne hovie v zapredaneckej mediálnej bavlnke!

To sa tej dnešnej opozícií žije, čo?

Keď boli pri moci, tak ich zapredanecké média (ZM) milovali a teraz, keď sú po „úžasnom“ „vládnutí“ v období od 2020 do 2023, opäť v opozícií, tak ich milujú, a si ich mediálne čičíkajú, ešte viac!

Zato SMER-SD a jeho dnešní, ale aj minulí koaliční partneri, ale aj HNUTIE Republika, K-ĽSNS…, sú v permanentnej nemilosti týchto ZM!

Je jedno, či sú tieto, dnes vládne politické subjekty pri moci, či v opozícií, jednoducho sú pre ZM zloduchovia a je potrebné ich minimálne mediálne zničiť!

Dnešná opozícia nemusí vôbec nič robiť!

Všetku prácu za nich vykonávajú ZM!

Vraj ľudí dnes do ulíc dostala dnešná vládna moc!

NAOZAJ?

A nie tak náhodou týchto ľudí na dennej báze, nezvolávajú do ulíc, práve ZM?!

A opozícia si na ich zapredaneckej mediálnej vlne spokojne hovie!

V rokoch 2020 až 2023, vtedajšia opozícia mohla len snívať o takomto mediálnom hovení si!

Pre ZM boli len zloduchmi, dezolátmi, opicami, dezinformátormi, hoaxermi, antivaxermi, pro ruskými trollmi, proti demokratickí, xenofóbni…a tak podobne!

Dnešná opozícia je tak sladučká, tak demokratická, tak pro západne orientovaná…ach jaj, že jeden by z toho aj odpadol!

A i napriek tomu, že ZM, dnes opozičné politické subjekty pred PV 2023, doslova na mediálnych rukách nosili, hlavne PS, tak i napriek tomu nedokázali mať v PV 2023 taký volebný výsledok, aby bez problémov ihneď po PV 2023 zložili novú vládnu koalíciu!

Vie si niekto na Slovensku predstaviť, aký volebný výsledok v PV 2023 by dosiahli SMER-SSD, HNUTIE REPUBLIKA, SNS, K-ĽSNS…, ak by ich tieto média takto v rukavičkách na rukách nosili?

Že by im robili rýdzo kladnú reklamu v predvolebnej kampani?

Nuž ja som presvedčený, že ak by média pri týchto politických subjektoch mali rukavičkový mediálny spôsob informovania o ich politickej činnosti, tak dnes by sme v Parlamente SR nemali ani len jedného poslanca za dnešnú parlamentnú opozíciu!

Nuž uvidíme kam až vytlačia ZM dnešnú opozíciu a jej „prezidentského“ kandidáta Ivanka, v nastávajúcich PrV 2024 a aký im urobia volebný výtlak vo voľbách do EP.

Pevne verím, že slovenský volič už jasne číta „naše“ ZM a bude voliť v rozpore s ich velebením dnešnej absolútne nemožnej opozície, po každej stránke!

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.