Založ si blog

Zapredanecké média používajú rovnaký postup pri Korčokovi ako pri Čaputovej!

Čaputová odišla na rozlúčku do USA. Iste robí to tak „nenápadne“, ide, ale „okolo“ cez Kanadu, aby to nebolo až také nápadné…

Ale ako vraví klasik – „O tom potom“.

Dnes by som rád upriamil pozornosť na zapredanecké média vs. Korčok.

Za zapredanecké média ja osobne považujem – TV Markíza, TV JOJ, TA3, dnes ešte stále aj vedenie RTVS, nuž a samozrejme aj – SME.sk, Aktuality.sk, Denník N.

Takže v tomto mojom článku ich budem nazývať ako zapredanecké média, pod skratkou ZM.

A komu sú zapredanecké?

Nuž jednoznačne dnešnej USA Bidenovej vojnovo-štváčskej administratíve, Bruselu, EK a všetkým tým, ktorí velebia Západ, Západnú „demokraciu“, a hlavne z celej duše nenávidia Rusko, Rusov, Čínu, Kubu a všetky tie štátno-administratívne celky, ktoré sa totálne lokajsky nepchajú do priazne Washingtonu, Pentagónu, Bruselu, šéfke EK akejsi Ursule a pod.

A teraz k podstate dnešného môjho článku.

Len ten, čo absolútne nesleduje politické dianie na Slovensku, už niekoľko rokov, si nevšimol, že postup ZM pri prezentácií Korčoka, ako prezidentského kandidáta, je takmer na chlp rovnaký, ako to bolo v roku 2018-2019, pri vtedy úplne neznámej, akejsi Zuzane Čaputovej!

Pravda, Korčok až taký neznámy nie je, ale príbeh okolo neho musí byť predsa podľa ZM nepriestrelný a to v tom zmysle, že niet na Slovensku lepšieho kandidáta na pozíciu budúceho Prezidenta SR, akým je pre nich práve on – Korčok!

Treba si všimnúť, že tieto ZM nedopustia, aby na Korčoka padlo ani len najmenšie politické smietko a očisťujú ho od všetkých takýchto politických smietok, čo mu padajú na politické ramená s takou vehementnosťou a vervou, že je to až „dojímavé“!

Čokoľvek sa okolo Korčoka kritické objaví, tak tieto ZM ho okamžite obhajujú, že teda tak toto nie lebo toto je jednoznačne hoax, dezinformácia…

Pri Korčokovi neurobia to, čo pri ostatných kandidátoch, že najskôr si tieto kritiky na Korčoka nechajú poriadne preveriť, ale okamžite ho bez rozmyslu obhajujú a politicky, ako aj ľudský, očisťujú.

Takým etalónom medzi „novinármi“ v ZM, v obhajovaní Korčoka, je nikto iný, ako ten, čo nás svojho času, v čase kedy Čaputová verejne velebila USA experimentálnu Covid vakcínu Pfizer, nás Covid neočkovaných, hnal mediálnym „bičom“ na bitúnok, aby sme tam kvičali ako tie svine, teda akýsi Peter Schutz (SME.sk).

Ten vo svojom poslednom zapredaneckom komentári pod názvom „Hoaxy v prezidentskej kampani budú pribúdať“ – https://komentare.sme.sk/c/23275462/hoaxy-v-prezidentskej-kampani-budu-pribudat-komentar.html , na obranu a očistu Korčoka napísal, okrem iného aj toto – „V žánri bludov a fikcií je najvyšším bezpečnostným rizikom nekandidát Fico.“ a zaklincoval to týmto –  „Hoaxov či „alternatívnych faktov“ je v kampani požehnane. Kandidáti Danko, Harabin, Kotleba sú pritom garanciou, že ich bude ešte viac.“

Takže je to jasné!

Pre ZM bude všetko, čo v prezidentskej predvolebnej kampani, títo páni povedia na adresu ich jediného, najlepšieho kandidáta – Korčoka,  len a nič iné, ako hoax, fikcia a blud!

A začínajú manipuláciou verejnej mienky presne tak, ako to bolo pri Čaputovej!

Najhlavnejšou ich manipulatívnou zbraňou sú „objektívne“ prieskumy verenej mienky na jednotlivých kandidátov, hlavne od takých im poplatným agentúr, akými sú AKO a FOCUS!

Treba si pripomenúť, čo tieto agentúry navystrájali okolo Čaputovej v roku 2018-2019, keď pri Čaputovej uvádzali preferencie okolo 4-5% a o dva týždne na to, to bolo už okolo 25%, a o ďalšie dva týždne to už bolo cez 50%, vraj vďaka tomu, že k Čaputovej prešli všetci tí, čo by volili R. Mistríka!!!

To sa ukázalo ako úplný blud lebo v druhom, rozhodujúcom kole, Čaputovú volilo len okolo 23% voličov zo všetkých oprávnených!

A to prosím pekne išlo o úplne neznámu ženu!

No a dnes okolo Korčoka robia to isté!

Ešte 10. novembra 2023 bola situácia v prieskume verejnej mienky taká, že Pellegrini by mal 40% a Korčok len 26% – https://www.startitup.sk/kto-by-vyhral-prezidentske-volby-novy-prieskum-odhaluje-preferencie-slovakov/

Ba dokonca 21. decembra 2023 bola situácia v propsech Pellegriniho ešte lepšia – keď ISPOS, dokonca pre Denník N, vykonal prieskum a uviedol, že Pellegrini by mohol nad Korčokom vyhrať výrazne a to už v prvom kole (!) –  „Pellegrini by Korčoka jasne porazil v oboch kolách, ukázal prieskum“ – https://spravy.pravda.sk/prezidentske-volby-2024/clanok/693558-pellegrini-by-na-vitazstvo-siahal-uz-v-prvom-kole-prezidentskych-volieb-korcoka-by-jasne-porazil-aj-v-tom-druhom/

A čo sa dočítame z týchto ZM dnes?

Nuž, vraj situácia sa začína dramatický meniť a to výlučne v propsech Korčoka, 18. januára 2024 – https://volby.pravda.sk/prezidentske-volby/prieskumy – tu je situácia nasledovná – Pellegrini – 38,1% a Korčok 35,6 %(!).

Takže, je už len otázkou času, kedy v týchto ZM, vyjde prvý predvolebný prezidentský prieskum, kde Korčok Pellegriniho preskočí a tesne pred predvolebným prieskumným moratóriom vyjdú tieto ZM s prieskumom, kde Korčok by Pellegriniho mohol poraziť už v prvok kole prezidentských volieb!!!

Áno, takto to vidím a takto to predpovedám!

Lebo tie milióny US dolárov a bruselských eur, ktoré sa lejú na podporu Korčoka, jednoducho musia pre Západ priniesť svoje ovocie!

Tie milióny samozrejme nepôjdu napriamo na prezidentský účet Korčoka, ale budú v jeho prospech tiecť prúdom skrze ZM a všetky politické mimovládky, ktoré sú štedro financované tými, ktorí dostali na pozíciu „prezidenta“ SR aj Čaputovú!

A len totálny politický analfabet to nevidí resp. to vidieť nechce!

ZM majú na občana-voliča obrovský vplyv a to jednoznačne vzhľadom na to, že sú občanovi-voličovi SR takmer dennodenne na očiach lebo majú celoslovenskú pôsobnosť. Doslova sa mu vtierajú!

Lebo len málo Slovákov, keď príde po celodennej práci domov, si otvorí PC a zažne si pozerať, čo píšu a ako informujú „alternatívne“ média – Hlavne správy, Hlavný denník, EReport, Infovojna…, ale jednoducho pustia si TV a tam na RTVS, Markíze, JOJke a TA3 vidia a počujú, len jedno jedine – Korčok je TOP kandidát a všetci ostatní sú nič, nuly!

Záver:

Iste, je potrebné v tomto článku povedať resp. napísať aj to Bé.

To Bé, ktoré je naozaj rovnako dôležité, ako to prvé Á.

Totiž, ZM to budú mať pri Korčokovi v súboji s Pellegrinim oveľa ľahšie, ako to mali pri mediálnom manipulatívnom súboji pri Čaputovej vs. Šefčovič.

Totiž mediálne, manipulatívne…, predvolebne potopiť Pellegriniho bude oveľa ľahšie, ako to bolo so Šefčovičom.

Vtedy Šefčoviča ZM potápali hlavne tým, že to bol kandidát SMER-SD, vtedy ten SMER-SD, ktorý podľa týchto ZM mal mať na rukách krv novinára a jeho priateľky…

Dnes ZM majú proti Pellegrinimu oveľa ostrejšie protiargumenty.

A tým najhlavnejším je tento – totiž, treba si uvedomiť, že Fico dnes nemá inú možnosť, ako len tú jedinú, že Pellegriniho verejne, ako celá strana SMER-SSD v týchto prezidentských voľbách, podporuje…

Lebo, ak by to neurobil a podporil by iného kandidáta, tak je po dnešnej vládnej koalícií!

Nezakrývajme si tento fakt lebo je to tak!

Ja viem, teraz konšpirácia, ale ak by PV 2023 dopadli tak, žeby vládnu väčšinu dokázali vytvoriť len PS a HLAS-SD, tak takáto koalícia by vznikla v mžiku a Pellegrini by Fica a Danka hodil jasne cez politickú palubu!

Zároveň veľkou zbraňou v rukách ZM proti Pellegrinimu je fakt, že Pellegrini už Fica raz a veľmi nepekne zradil a budú to, na toto všetko viazať, a budú sa okolo toho mediálno-manipulatívne motať!

Netreba zabúdať na tento Ficov výrok na adresu Pellegriniho zo dňa 19. júna 2020, že – „P. Pellegrini pár mesiacov po voľbách ukázal, ako urobiť zo zodpovednej zmeny zodpovednú zradu.“ – https://www.facebook.com/robertficosk/posts/pfbid0NZXyJRWAtGmaNHThs3qnw7YhVDjC8hfTwMxHvQzQuhK3swF6yVDfAS1TR3RapiWel?locale=sk_SK

Zároveň netreba zabúdať, ako ZM doslova dotlačili Pellegriniho k tejto zrade, keď ešte ani len nebolo jasné, kto s Pellegrinim odíde z poslaneckého klubu SMER-SD po PV 2020, ale nie úplne  s Parlamentu SR, ako by sa patrilo (to isté platí aj o odídencoch z K-ĽSNS), ale len do opozično opozičných parlamentných dobre z našich daní platených, lavíc…

Áno, práve ZM, keď zachytili zajačie úmysly Pellegriniho odísť od Fica, okamžite mu začali popod politické fúzy ťahať manipulatívne mediálne prieskumy verejnej mienky, že ako by sa slovenský občan-volič zachoval, ak by vo voľbách mali možnosť si vybrať novú politickú stranu pod vedením Pellegriniho (vtedy totiž ešte ani nebol známy názov tejto „novej“ sociálnej demokracie!

Tu je dôkaz – 31. máj 2020, len dva mesiace po PV 2023 – https://www.facebook.com/pellegrini.peter/posts/pfbid0tvSPeErFv7NkzHwRegAiNbpHwbCF9PfFTx2MKzdHsjVqWZWRaqtwN6rZUgztCJ5jl , tu sa na svojom FB profile Pellegrini rozplýval nad tým, že v prieskume verejnej mienky, ktorú si manipulatívne nechala vypracovať TV Markíza, by fiktívne PV vyhralo OĽANO s 21,8 % a na druhom mieste by bola „strana P. Pellegriniho“, so ziskom 21,4% a SMER-SD bez P. Pellegriniho by skončil až ako tretí so slabým volebným výsledkom pod 10%, presne 9,6%.

A toto Pellegriniho vtedy natoľko učičíkalo, omámilo, že v nasledujúcich mesiacoch a rokoch, mal veľmi nevyberané výroky na osobu Fica a jeho politickej Alma mater SMER-SD.

Nebudem to ďalej rozberať, ale toto je dnes veľmi silná zbraň v rukách ZM proti, hlavne Pellegrinimu!

Toto mu budú počas celej prezidentskej predvolebnej kampane mediálne obúchavať o jeho politickú hlavu a veru bude s tým veľmi ťažko bojovať lebo je to pravda!

A teraz ešte jedná konšpirácia.

Ak by sa Slováci občania-voliči nenechali (bohužiaľ, ako vždy doteraz!) pred PV 2020, ZM doslova zmiasť a zmanipulovať a boli by volili vlastnou hlavou, a ak by neboli leniví a prišli by vo väčšom počte k vtedajším volebným urnám, tak po PV 2020 mohla byť situácia úplne iná a mohla by vzniknúť oveľa uveriteľnejšia a silnejšia vládna väčšinová koalícia v zložení SMER-SSD/HNUTIE REPUBLIKA a SNS!

Ale to by bolo, keby bolo…

Škoda, nestalo sa tak a dnes musíme byť vďačný aspoň za to, že nie sú pri kormidle USA a bruselskí lokaji na čele s PS!

P.S.

Takže áno, na základe vyššie mnou uvedených faktov a skutočnosti, bude Pellegriniho mediálny boj proti Korčokovi veľmi ťažký lebo nikto neprebije vplyv ZM na slovenského voliča, ktorý ešte stále, po viac ako 30 rokoch „budovania“ demokracie, vraj „západného“ typu, sa necháva takto manipulatívne spracovať a ovplyvniť!

Nuž teda z tohto pohľadu to pre Pellegriniho naozaj nevyzerá príliš ružovo a ba práve naopak, s Korčokom to môže v nadchádzajúcich PrV 2024, dopadnúť presne tak, ako v marci 2019 s Čaputovou!

A túto hrôzu tu dnes ešte stále máme! A chceme ju mať aj potom, ale už nie v (USA) sukni, ale v (USA) nohaviciach?!

Je veľká škoda, že sa dnešná vládna koalícia a mimoparlamentné opozičné strany nespojili a nepostavili do prezidentského súboja jedného, jediného, naozaj priechodzieho kandidáta, za ktorého ja osobne považujem jednoznačne Eduarda Chmelára!

A mohli si v rámci svojich politických subjektov urobiť inertné „primárky“ medzi Harabinom a Chmelárom…, aby to mali potvrdené aj svojimi členskými základňami

Ale aj o tom, ako vraví klasik – „O tom potom“…, len aby, už nebolo neskoro!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.