Založ si blog

Čaputová tvrdí, že – vyhrať voľby a vládnuť je neodpustiteľné!

Iste, toto Čaputová tvrdí len vtedy, ak voľby vyhrajú a vládnu väčšinu zostavia tie slovenské politické subjekty, ktoré nie sú poplatné Washingtonu, Bruselu a progresivistickej ideológií…

Takže, ja dnešné konanie Čaputovej (a spol.) vidím, vnímam a čítam takto.

Začnem od protestov, ktoré dnes na uliciach živia hlavne progresívci.

Na úvod ich vyzývam, aby neboli falošní a hlavne zbabelí a počúvli svojho veľkého obhajcu, bývalého komunistického herca, následne hlavného prezliekača kabáta (kabátov – najskôr pro mečiarovsky, potom proti mečiarovsky a potom zase za toto a potom za niečo iné!),akéhosi Milana Kňažka.

Totiž tento bývalý, veľmi komunistami uznávaný a protežovaný (prečo asi?) herec, už vyslovil názor, že je na čase, aby sa konali predčasné PV! – „Milan Kňažko: Treba predčasné voľby!“ – https://www.youtube.com/watch?v=eBwD1UAt23I&ab_channel=Startitup

Takže progresívci dnes na uliciach, spíšte petíciu za konanie Referenda, za predčasné PV, odneste to svojej progresivistke do prezidentského paláca, kým ju tam ešte máte, ona Vás určite s týmto na Ústavný súd SR nepoženie, ako to urobila nám(!), ale Vám okamžite vyhovie…následne bude referendum a to rozhodne, či naozaj máte dnes v slovenskej spoločnosti tak výraznú prevahu, o akej nás skrze zapredanecké média a zahraničím platených mimovládok, dennodenne presviedčate!

Zároveň je potrebné jasne povedať aj to, že tieto opozičné politické protesty vôbec nie sú o nejakom Trestnom zákone, Trestnom poriadku, nebodaj o ÚŠP, ale jednoznačne sú konané na podporu Ivana Korčoka!

A ja sa domnievam, že preto lebo len Korčok, ak by bol zvolený za Prezidenta SR, im vie a hlavne Čaputovej zaručiť, že dostanú od neho milosť, za všetky doteraz napáchané trestné skutky, protištátne konania a tak podobne!

Lebo je isté, že po ukončení „prezidentského“ mandátu Čaputovej (15.6.2024), kedy jej zanikne prezidentská imunita, bude čeliť viacerým trestným konaniam, ktoré dnes nie je možné voči nej začať, a bolo by asi pre všetkých progresívcov veľmi zahanbujúce, ak by práve ich politická ikona – Čaputová – bola tou, čoby na základe ústavnosti a zákonnosti SR, skončila pred súdmi SR, a s najväčšou pravdepodobnosťou, aj za mrežami, kam už niekoľko rokov posielajú a nevedia dostať Fica a spol!

Takže áno, ja tieto protesty vnímam takto a som zvedavý, kedy z toho všetkého vycúva KDH, ktoré ústami Majerského prehlásilo, že ak by sa tieto protesty mali zmeniť na podporu Korčoka na prezidenta SR, tak oni ako KDH, z týchto protestov vycúvajú – „Ak sa protivládne protesty zvrhnú na podporu Korčoka alebo iné zástupné témy, KDH vycúva“ – https://sita.sk/ak-sa-protivladne-protesty-zvrhnu-na-podporu-korcoka-alebo-ine-zastupne-temy-kdh-vycuva-2/

A tu má Majerský prvý dôkaz, že tomu takto už je – „Protesty proti vláde silnejú. Témou je stále viac prezidentský kandidát Pellegrini“ – https://domov.sme.sk/c/23273915/protesty-proti-vlade-25-1-dnes.html

Je Majerskému jasné, že protesty sú už výlučne o boji proti prezidentskému kandidátovi Pellegrinimu a za jedinú, jednoznačnú, výlučnú podporu Korčoka???

Takže KDH, zaraďte spiatočku!

No a teraz späť k „hlavnej postave“ tohto môjho článku – k Čaputovej.

Čaputovej nárast arogancie, agresie, ba až nekontrolovateľného sa vyjadrovania k súčasnej politickej situácií na Slovensku, narastá priamo úmerne, skracovaniu jej „prezidentovania“!

Čaputová vie a je si toho vedomá, že ak neurobí maximum preto, aby sa dnešná vládna koalícia  rozpadla pred ukončením jej „prezidentského“ mandátu, tak s ňou, po 15.6.2024, to nebude z hľadiska ústavnosti a zákonnosti najlepšie!

A vedia to všetci tí, čo tu od marca 2020 do PV 2023 bačovali, nás gniavili, nás o ľudské práva a ľudskú dôstojnosť bezdôvodne pripravovali, čo nás zatiahli vojensky do konfliktu na Ukrajine, s ktorým my, ako členský štát EÚ, nemáme absolútne čo do činenia…

No a keďže strach Čaputovej z toho, že terajšia vládna zostava tu bude aj po 15.6.2024, je naozaj veľký, preveľký, tak potom tropí jeden politický nezmysel za druhým!

Ten doteraz ostatný najvypuklejší, bolo jej vystúpenie nedávno v slovenskom Parlamente – totálna katastrofa a ten ešte vypuklejší je tento – Čaputová sa politický úplne opustila a na svojom FB profile napísala  dňa 25.01.2025, okrem iného, aj toto – „Obmedzenie parlamentnej diskusie o novele zákonov v oblasti trestného práva považujem za neospravedlniteľné…“

Takže Čaputová nám oznamuje, že je neospravedlniteľné to, že víťazné politické subjekty v ostatných PV 2023, chcú vládnuť a to nijak inak len tak, ako to prezentovali svojim voličom v predvolebnej kampani a na základe toho, čo si napísali do PVV, ktoré im schválil Parlament SR!!!

Takže Čaputová im drzo odkazuje, že teda to, že dostali mandát od väčšiny voličov SR neznamená, že budú vládnuť, tak ako to svojim voličom sľúbili, ale že sa musia riadiť tým, čo chce a ako si to predstavuje Čaputová a spol.!

No a toto je presne to, čo je pre Slovákov, ktorí slobodne v PV 2023 volili a volili dnešnú vládnu zostavu, u Čaputovej, absolútne neospravedlniteľné!

Takto sa nesmie správať Prezident SR!!!

Na dnes k tomuto Čaputovej ďalšiemu diktátorsko-despotickému úletu, „len“ toľko!

P.S.

Aby som bol transparentný, tak v najbližších PrV 2024, keďže pán Chmelár nebude kandidovať, tak moja voľba je jednoznačná – JUDr. Štefan Harabin!!!

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Ukrajina už má od spojencov zbrane bez zákazu útočiť na Rusko. Lotyšsko: Nie všetko sa hovorí nahlas

02.05.2024 06:10, aktualizované: 08:09

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.