Založ si blog

Prečo média tzv. „hlavného prúdu“ tak mediálne prskajú, keď sa nič výnimočné voči ním nekoná, ani konať nebude? !

Vraj sa im (staro)nový Predseda Vlády SR – Robert Fico vyhráža!

Naozaj?

A čím?

Že Vás zakáže?

A ako ste vy od radosti híkali a absolútne ste súhlasili, ba dokonca ste po tom aktívne volali, že vami ospevovaná bývala „vládna“ moc, na čele s Čaputovou, doslova likvidovala „alternatívne“ webové portály – Hlavné správy, Hlavný denník, Infovojna, Zem a Vek…

Nuž veru dnes, z tejto novej koaličnej vládnej väčšiny, sa nič také na vás nechystá a bol by som prvý, keby niečo takéto nedemokratické, nová vláda vykonala vo vzťahu k vám.

Áno, dotknuté média tzv. „hlavného prúdu“, akými sú hlavne TV Markíza, TV JOJ, Sme.sk, Denník N, Aktuality.sk, sa pohoršujú nad ostatným videom Roberta Fica, v ktorom sa venuje aj týmto médiám – https://www.youtube.com/watch?v=0uOvC2WsH3A&ab_channel=SMER-Soci%C3%A1lnaDemokracia

Venuje, ale nevyhráža!

Jednoducho im nastavuje zrkadlo, že nikdy, ešte raz nikdy, sa o SMER-SD, jeho koaličných partnerov, jeho vlád, nevyjadrovali objektíve, ale vždy len a výhradne zaujato, čisto politicky a nie mediálne informatívne!!!

Fico na ich adresu nepovedal žiadnu vyhrážku, len im dal na javo, že všetky, minimálne tie ministerstvá, ktoré má v gescií SMER-SSD, sa pozrú na to, aké financie  z týchto ministerstiev plynuli za uplynulých viac ako 3 a pol roka do týchto médií a za čo!

Napríklad také reklamy na covid očkovanie a pod.!

Toto má byť vyhrážanie sa?!

A nie je to náhodou snaha o riadne a efektívne nakladanie s verejnými financiami?!

Veď tieto média o sebe tvrdia, že sú pevne etablované, ukotvené na našom mediálnom trhu, že sú „hlavným prúdom“, nuž tak nech im financie „hlavným prúdom“ prúdia od občanov vo forme predplatného alebo nejakej inej formy finančnej podpory!

Ale nie od štátu, od nás všetkých čo ich nečítame, nesledujeme!

Nuž a z toho musia vyžiť!

Ak nevyžijú lebo si ich občan nebude platiť, ta jednoducho zaniknú alebo budú ledva prežívať a skĺznu do tej ich nenávidenej mediálnej alternatívy!

Oni to však nechápu a takto mediálne na Fica, a novú vládnu väčšinu prskajú – „Premiér Fico ohlásil preplácanie vysokých úrokov hypoték. Pridal aj vyhrážky médiám“ – https://www.aktuality.sk/clanok/jZrjneN/premier-fico-ohlasil-preplacanie-vysokych-urokov-hypotek-pridal-aj-vyhrazky-mediam/ alebo aj takto – „Fico sa rozhodol pre ďalší krok upevnenia moci“ – https://dennikn.sk/3675366/tyzdnovy-newsfilter-fico-sa-rozhodol-pre-dalsi-krok-upevnenia-moci/?ref=tit – tu v tomto článku, sa dokonca Denník N opovážil použiť na Fica aj takýto tvrdý, doslova politický komentár – „Robert Fico v nedeľu natočil video, v ktorom opätovne označil televíziu Markíza, Denník N, Sme a Aktuality za nepriateľské médiá…, … Inými slovami, Robert Fico varuje najsilnejšiu televíziu na trhu, že ak nezoradí šíky a neprispôsobí sa novej realite, príde frontálny útok.“

Pýtam sa týchto doteraz „objektívnych“ médií vo vzťahu k SMER-SSD, k ich vládnym väčšinám, k Ficovi osobne – Čo je toto za blud?

Akýže má podľa vás Fico voči vám vykonať frontálny útok!

Vy za frontálny útok na média považujete to, že vám štát nebude platiť za vaše doterajšie služby tým vládam, ktoré ste vy farizejsky a pokrytecky vynášali do nebies?!

A prečo by si štát mal u vás objednávať rôzne reklamy alebo iné svoje prezentačné projekty?!

A prečo by ich nemohol presunúť do vami nazývanej mediálnej „alternatívy“?!

Je pre vás nepredstaviteľné, že vás táto vládna moc odstrihne od štátnych peňazí?!

Peňazí, ktoré sú všetkých nás?

Aj tých, čo vás nečítajú, nesledujú resp. vás nemusia?!

Veď pre vás sa predsa nič nezmení!

Vy jasne deklarujete, že máte dosť občianskej klientely, že máte veľké množstvá predplatného, že máte dokonca aj štedrých zahraničných sponzorov, majiteľov…, tak potom prečo toľko prskania z vašej strany na terajšiu vládnu koalíciu a Fica osobne?!

Však nejakých tých pár miliónov, ktoré ste doteraz dostávali od vami velebených vlád Matovičo-Hegero-Odórovcov, predsa z vami nemôže nijako zamávať!

Nuž a ešte jedna malá resp. „malá“ poznámka práve k najviac urazenému médiu, k Aktuality.sk.

Takže vy teraz, po PV 2023, čakáte od Fica a spol., aby sa k vám správal mediálne priateľský za všetko to, čo ste vy na neho, doslova bez akýchkoľvek dôkazov, nahádzali?!

Čo všetko ste na neho popísali pred samotnými PV 2023?!

A čo všetko ste na neho popísali, ihneď po vražde vášho kolegu a jeho priateľky?!

Pamätáte sa?

Čo všetko z toho, sa zakladá na pravde?!

Nuž podľa mňa absolútne nič!

A povedzte, vy tam v Aktualitách.sk, načo je dobre to, čo mate vysvietené na vašom web portály v podobe ponuky akejsi „knihy“, ktorej autorom je samotný váš šéfredaktor Peter Bárdy, pod názvom „FICO POSADNUTÝ MOCOU“ –  https://www.martinus.sk/?uItem=2116601&gclid=Cj0KCQiAr8eqBhD3ARIsAIe-buPtAN-50Lt5xGX-NhLGX-_VDTNhnWm8CaGHLbYDphK3GAtJ6SSp_J8aArT9EALw_wcB , ktorú uvádzate s takýmto, voči SMER-SSD a jeho dnešnej koaličnej Vlády, s takýmto, doslova provokačným textom – „Nás nová vláda neumlčí“

https://www.aktuality.sk/clanok/NW9rLtE/tv-markiza-by-sa-mala-uvedomit-lebo-komentar-petra-bardyho/

Pýtam sa vás – kto vás chce umlčať?!

Nuž nikto!

Apropo, tu knižku od vášho šéfredaktora Petra Bárdyho, začal Peter Bárdy písať až po PV 2023, keď bolo jasné, že s najväčšou pravdepodobnosťou novú povolebnú vládu zostaví Fico a jeho SMER-SSD?

Alebo ju mal pre tento prípad, že takto dopadnú PV 2023, Peter Bárdy schovanú v zálohe v šuplíku, a ak by vládu zostavovala vami preferované hnutie PS, tak by ani svetlo sveta neuzrela?!

Alebo jej nadpis by bol – „Fico nás už neumlčí lebo my sme umlčali Fica“?!

Nuž na záver len suché konštatovanie z moje strany smerom na vás, k vám, na všetky tie „objektívne“ média, ktoré obviňujete Fica a spol. s pomsty voči vám – Sa konečne už prebuďte, sa zorientujte a začnite sa správať mediálne korektne, a nie ako politické strany a hnutia, ktoré majú za svojho politického protivníka vždy a výhradne SMER-SSD a Fica, ktorého je potrebné nie len poraziť, ale doslova politicky zničiť na večné veky!!!

 

 

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:04

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov

19.05.2024 16:04

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

Elon Musk

Elon Musk spustil v Indonézii satelitný internet Starlink

19.05.2024 15:01

Poskytuje ju Muskova spoločnosť SpaceX pre národný zdravotnícky sektor a cieľom je tiež zlepšiť prístup na internet v odľahlých častiach súostrovia.