Založ si blog

Čaputovej mediálne dojemné – já na bráchu, brácha na mě!

Pozor! Čaputová je ešte stále, na papieri, najvyšší ústavný činiteľ našej drahej Slovenskej republiky!

A žiaľ, bude ním, až do 15.6.2024 do 12:00 hod.

Takže je celkom na mieste, keď sa jej venujem v rozsahu, aký si zaslúži…

Pokiaľ je platená z našich peňazí, z našich poctivo odvádzaných daní(!), teda My si ju platíme, a nie málo, tak si ju všímať je potrebné, ba dokonca nutné!

Málinko odbočím od hlavnej témy tohto môjho článku a všetkým tým, čo ma za tento môj kritický názor na Čaputovú častujú komentármi, že som k nej chorobne nenávistný, odkazujem toto – Všetci tí z vás, čo ma kritizujete a ste pamätníkmi novembrových (1989) demonštrácií, by ste si mali pamätať hlavne toto – Vtedy nás tribúni (Kňažko, Budaj a spol.) karhali a napomínali, že socialistický človek, sa pramálo zaujímal o politiku, že sa pramálo zaujímal o politikov a to teda nie je dobré!

Lebo vraj preto sme žili 40 rokov pod kuratelou KSČ/KSS…

Že v štáte bude dobre len vtedy všetkým občanom, keď si budú slobodne voliť svojich vládnych zástupcov a že im budú dennodenne nastavovať zrkadlo!

Že budú k ním kritickí a to verejne a otvorene! Že takto je to v demokracií správne!

Takže takto!

Áno, toto nám bolo vtedy dávané na vedomie!

Vy mladí, si to nemôžete pamätať lebo tí, ktorí dnes ešte žijú, čo na tých tribúnach vtedy vystupovali, Vám to dnes zatajujú! A prečo? Nuž treba sa ich na to opýtať?!

A ešte jedna vec, nikto z tých vtedajších tribúnov, na vtedajších novembrových tribúnach nehovoril, že ak budeme k nami voleným politikom otvorene, verejne kritickí, tak že to bude z našej strany nenávisť!

A teraz späť  k hlavnej myšlienke tohto môjho článku…

Nuž veru, očakával som, že Čaputová to nevydrží a ozve sa.

A ona sa ozvala!

Jednoducho nemohla vydržať a utekala politicky na pomoc tým „objektívnym“ médiám, ktoré nie sú voči nej nepriateľské, ba nie sú k nej ani priateľské, sú to tie, ktoré ju jednoducho zbožňujú!

Sú to tie „objektívne“ média, ktoré ju politicko-spoločensky stvorili!

Sú to tie „objektívne“ média, ktoré za celý ten čas, odkedy ohlásila svoju kandidatúru na Prezidenta SR, na nej nenašli ani len smietko politickej chyby, nedostatku…

Sú to tie „objektívne“ média, ktoré vždy v čase, kedy Čaputovej klesala dôvera v prieskumoch verejnej mienky, jej vždy pribehli na pomoc a urobili s ňou dojemný mediálne-politický rozhovor, aby jej politická aura neoslabla resp. aby úplne nepohasla!

A teraz po PV 2023, kedy sa vlády v SR, opäť ujal SMER-SSD, so svojimi koaličnými partnermi, a Fico sa po 4. krát stal Predsedom Vlády SR, nastal čas, aby Čaputová týmto „objektívnym“ médiám splatila svoj politický dlh!

Fico (ale aj jeho dnešní koaliční partneri) neurobil vo vzťahu k týmto „objektívnym“ médiám nič výnimočné, len im odkázal(i), že éra, kedy si politicky bezbolestne do SMER-SSD, jeho koalícií, ale aj do neho osobne, len tak kopli, je už preč!

Fico nepovedal, že ich bude prenasledovať, ako oni jeho!

Fico nepovedal, že bude o nich šíriť klamstva, výmysly…, ako oni o ňom!

Fico nepovedal, že ich bude zakazovať, ako oni povzbudzovali svojimi politickými komentármi, bývalé hrôzovlády, aby zakazovali, a aj na istý čas zakázali, ich mediálnu konkurenciu!

Nie, Fico nič také nepovedal!

Fico povedal len toľko, že ich éra jediných správnych a „objektívnych“ médií skončila!

Že nebudú od jednotlivých ministerstiev a Vlády SR dostávať štedré „úplatky“ napr. v podobe štátnych projektov/reklám len oni, ale že sú tu aj iné, naozaj objektívne a naozaj demokratické média, ktoré dostanú od tejto Vlády väčší priestor, či už na jednotlivých ich TB alebo aj väčší priestor na priame informácie, na informácie tzv. z prvej ruky tak, že jednotliví členovia Vlády SR, vládnej koalície…pôjdu radšej do ich štúdií, ako do tých mediálne „objektívnych“!

Kde budú mať priestor dokončiť svoje myšlienky bez skákania do rečí, bez vypínania mikrofónov, a následne bez mediálnej manipulácie zo strany týchto médií, informovať občanov SR o všetkom, na čo sa ich prostredníctvom týchto moderátorov budú pýtať a veru aj na otázky veľmi nepríjemné…!

No a kvôli tomu politicky zakvílila, aj samotná Čaputová!

Politicky zakvílila na svojom FB profile takto – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid0aE3jPxqiVttPLgTbxHfrYpKbR1xVY65C361PuiSrt9k3pEJ6gQ3fXbv11634FzWMl

Čaputová hneď v úvode takto farizejsky a pokrytecky píše – „Súčasťou práce médií je aj kritika politikov.“

Naozaj?

A kedyže tieto „objektívne“ média, ktoré si sám pre seba Fico nazval „nepriateľskými médiami“, sa čo i len slovkom kriticky vyjadrili na adresu nimi zbožňovanej Čapnutej?

NIKDY!

Čaputová však pokračuje takto ďalej – „Nám politikom to môže byť prirodzene nepríjemné.“

Naozaj?

Čo už také o Čaputovej povedali, napísali tieto „objektívne“ média, čo by jej osobne bolo nepríjemné!

NUŽ NIČ! Stále ju len mediálne hladkali, obhajovali, obdivovali a robia to aj dnes!

A tie, čo si dovolili takú mediálnu „drzosť“, čo o nej predsa len niečo nepríjemné napísali, teda pravdu – Hlavné správy, Hlavný denník, Infovojna, Zem a Vek…, tak tie hrôzovlády, ktoré sme tu trpeli za ostatných takmer 4 roky, jednoducho „demokraticky“ v absolútnom rozpore s Ústavou SR, aj s tichým súhlasom Čaputovej, ZAKÁZALI!!!

Čaputová však vo svojej totálnej politickej pomätenosti, si dovolí celkom vážne napísať aj toto  – „Médiá sú súčasťou krvného obehu demokracie a ich obmedzovanie alebo priškrcovanie by malo za následok jej odumieranie.“

Je toto možné!

Byť taká farizejská?

Veď už vyššie píšem o tom, ako sa ani len slovkom nezastala tých médií, ktoré ňou udržiavané pri moci hrôzovlády, absolútne bez mihnutia oka zakázali, zablokovali!!!

A ona si dnes napíše, že obmedzovanie, teda nie úplne zakazovanie médií, spôsobí ich úpadok!

To je tak politicky úbohé a nekorektné, že toto môže vyprodukovať len „politik“, ktorý na výkon radového politika, nie to ešte Prezidenta SR,  jednoducho nemá!

Čaputová ďalej píše aj toto – „Naša spoločnosť zrejme nebola rozdelenejšia ako je dnes.“

Nie, Čaputová! Naša spoločnosť už dnes nie je až taká rozdelené, aká bola počas „vlád“ Matoviča, Hegera, Ódora a vášho „prezidentovania“!

Vy ste najväčšia príčina rozdelenia našej slovenskej spoločnosti lebo ste tvrdo, despoticko-diktátorsky presadzovali len jeden, ten podľa vás „správny“ názor a ostatné ste politicky hádzali do koša!

Viď vaše postoje k povinnému covid testovaniu, povinnému covid očkovaniu, k rozdeľovaniu spoločnosti na tých „dobrých“ covid zaočkovaných a na tých „zlých“ covid nezaočkovaných, ktorí podľa istého „objektívneho“ média a istého „novinára“, ktorého aj dnes svojim FB statusom obhajujete, chcel, aby tí covid neočkovaní „kvičali ako tie svine na bitúnku“(!), na tých „dobrých“, ktorí stáli na tej vašej „správnej strane dejín“ vo vzťahu k Ukrajine a Rusku a na tých „zlých“, čo mali na to iný, rovnako  legitímny názor…

A dnes napíšete, že sme rozdelení, ako nikdy predtým?!

Nie, už nie sme až tak rozdelení!

A pevne verím, že táto Vláda SR bude k všetkým občanom SR pristupovať rovnako, či už majú názor taký, alebo onaký, a tým sa postupne naša spoločnosť ukľudní a upokojí!

Keď každý bude mať možnosť, bez obmedzení, si povedať nahlas a verejne svoj názor bez toho, aby ho niekto ponižoval, zosmiešňoval, vytláčal na okraj spoločnosti, nadával mu do dezolátov, zakazoval…

A úplne si naša spoločnosť vydýchne, keď vo vašom politickom pôsobení nastane ten vytúžený dátum – 15.6.2024 o 12:00 hod!!!

Toto je dátum a hodina, kedy vám odbije posledná vaša politická „prezidentská“ hodina!!!

P.S.

Takže áno, na Čaputovú, aj v tomto prípade plne platí presne to, čo je v nadpise tohto môjho článku, trocha to upravím, že Čaputová koná presne v duchu – „Ja na „objektívne“ média a „objektívne“ média na mňa“(!!!)

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

atentát Banská Bystrica Fico nemocnica polícia

Stav premiéra Fica je stabilizovaný, klinicky sa zlepšuje

20.05.2024 11:27

Predseda vlády komunikuje a naďalej zostáva v nemocnici v Banskej Bystrici.

Branislav Gröhling, SaS

SaS vyzvala politické strany skončiť s urážkami a rozoštvávaním spoločnosti

20.05.2024 11:21

Zároveň ich požiadal, aby prijali pozvanie na stretnutie do Prezidentského paláca.

Systém Patriot, PVO

Nedovolíme Nemcom brániť Ukrajinu zo Slovenska, vyhlásil Blanár. Podľa neho by to krajinu zatiahlo do vojny

20.05.2024 11:02

Ide o snahu rozmiestniť u nás nemecké protilietadlové raketové jednotky tak, aby chránili vzdušný priestor Ukrajiny, domnieva sa Blanár.

eurovoľby, kandidátky

Už len v pondelok môžu voliči cez email požiadať o hlasovací preukaz pre eurovoľby

20.05.2024 10:48

Osobne môže volič preukaz vybaviť najneskôr posledný pracovný deň pred voľbami, čiže do 7. júna.