Založ si blog

„Objektívne“ média, aj vy dočkajte času, ako hus klasu!

„Objektívne“ média typu Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, Markíza, JOJ…, ale aj dnešná RTVS – kľud!

Iste, aj ja mám už niekoľko dní nutkavú potrebu niečo napísať o novej vládnej koalícií, o novej Vláde SR pod vedením  Fica…, ale pokiaľ parlament SR nevysloví dôveru novej Vláde SR, na základe ňou predloženého Programového vyhlásenia Vlády SR (PVV), tak aj ja musím byť trpezlivý a „okusovať“ si klávesnicu…

Vyčkajte, kým aj Vám bude sprístupnené v plnom rozsahu PVV, najskôr si ho pozorne naštudujme… a potom ho spoločne, takpovediac rozoberme do šrubky – skrutky!

Aký to má zmysel a význam, že dnes, teda od chvíle, čo bola Čaputovou vymenovaná nová povolebná Vláda SR, stále ešte bez dôvery Parlamentu SR, neustále na nich spoza rohu štekať?!

Vydržte/vydržme, až nám bude jasné každé jedno slovo, každá jedna čiarka a pomlčka v ich PVV, a potom sa do nich pusťme!

Samozrejme, každý z nás po svojom a slobodne!

Áno, čo bude dobré to pochválme, a čo bude zlé, rozumej, že nebudú v plnom rozsahu napĺňať svoje PVV, tak to tvrdo a nekompromisne skritizujme!

Ale štekať a vrieskať teraz?

Naozaj?

Toto je seriózna žurnalistika?

Lebo všetko to, čo teraz voči novej Vláde SR, ešte stále bez vyslovenia dôvery v Parlamente SR, konáte, je celkom jednoznačne znak vašej neskonalej zaujatosti nie len voči celému novému vládnemu kabinetu, celej vládnej koalícií, ale hlavne voči Ficovi, Kaliňákovi, Blahovi, ktorú máte v sebe hlboko zakorenenú už niekoľko rokov!

Haló „objektívne“ média, už si dajte dole tie jednosmerné klapky zo svojich mediálnych očí a uši!

Vy nevidíte a nevnímate, ako mediálne upadáte?!

Doslova kolabujete!

To mi však neprekáža…

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 09:52

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.