Založ si blog

Sme, Aktuality, Denník N – blbý, blbší, najblbší. .. !

Naozaj, jeden „lepší“ ako druhý…

To, ako sa tieto, prepytujem „objektívne“ média, vraj „hlavného prúdu“, správali pred PV 2023, celé obdobie hrôzo“vlády“ Matoviča a spol., celé obdobie od kedy Čaputová ohlásila svoju „prezidentskú“ kandidatúru a hlavne po vražde ich kolegu a jeho partnerky, je nič oproti tomu, ako sa správajú počas dnešných ostatných dní, odkedy bola zložená a Čaputovou, s veľkou nevôľou, vymenovaná nová povolebná Vláda SR, ktorá vznikla/vzišla z väčšinovej vôle ľudu!

Tieto média, nikdy neboli pro slovenské, pro štátne a o ich pro národnom slovenskom cítení, nemôže byť ani len reči!

Vždy mali vo svojich mediálnych zuboch také slovenské politické subjekty, ktoré presadzovali väčšiu štátnu, národnú a ekonomickú samostatnosť, zvrchovanosť  a hrdú slovenskú suverenitu!

Vždy boli servilné Západu a hlavne USA administratíve!

Politicko-mediálne nenávideli a čím ďalej tým viac nenávidia Rusko, Čínu, Bielorusko…a všetky tie štáty a štátne útvary sveta, kde vládlo/vládne iné zriadenie, ako to ich Západné, kapitalistické, neoliberálne – nenávidiace všetko, čo je proti svetovému monopolu USA a jeho lokajských satelitov, z ktorých jeden je aj dnešná EÚ v podaní EK na čele s akousi Ursulou von der Leyenovou!

Všetky tieto „objektívne“ média boli a sú tak „demokratické“, že otvorene žiadali/žiadajú, aby štát zakázal ich mediálnu konkurenciu lebo sú vraj hoaxové, dezinformačné…

A práve táto ich mediálna konkurencia, ktorú minulá „vládna“ garnitúra, za výdatnej pomoci Čaputovej, na istý čas násilne umlčala, sa ukazujú, ako tie, ktoré občanovi-voličovi SR, nič nenanucovali, prinášali a prinášajú im informácie z každého názorového spektra a hlavne nevolajú po tom, aby dnešná Vláda SR zakazovala resp. aspoň nejakým iným spôsobom obmedzovala činnosť Sme, Aktuality, Denník N…!

Sme, Aktuality, Denník N…, sa dnes naozaj mediáne správajú ako blbý, blbší a najblbší!

Pretekajú sa v tom, kto viacej očierni novovzniknutú vládnu koalíciu!

Kto väčšmi mediáne našpiní na jednotlivých nových členov Vlády SR!

Pretekajú sa v tom, kto akým expresívnejším výrazom označí Ľuboša Blahu lebo si dovolil zvesiť obraz ich politickej modly Čaputovej, pričom obraz žiadneho Prezidenta SR nie je podľa našej Ústavy štátnym symbolom a teda nie je povinnosť zo zákona ho mať vyvesený, kdekoľvek, ba ani v štátnych inštitúciách!

Pohoršujú sa nad portrétom Che Guevaru!

Pohoršujú sa nad tým, že M. Š. Eštok, ako  nový minister vnútra SR, postavil mimo službu (teda nevyhodil ich z PZ SR!), tých policajtov, ktorí sú stále právoplatne obvinení a trestne stíhaní, čo mal okamžite urobiť už Mikulec!

A hlavne sa čudujú, že dnešná opozícia, a hlavne ich pred PV 2023 preferované PS, je akési, počas týchto dní, politicky nemé a neviditeľné!

A tak im/mu prichádzajú opäť mediálne na pomoc a tlačia hlavne Šimečku ml. do niečoho, do čoho sa mu možno ani samému nechce…

TV Markíza s ním ide urobiť politickú prezentáciu v najnovšom vydaní Na telo plus, kde bude od Kovačiča dostávať tie správne, dopredu pripravené otázky, na ktoré bude Šimečka ml. „suverénne“ odpovedať…

A v Sme, Aktuality, Denník N…, sa slovenský občan-volič môže dočítať napr. aj takéto „objektívne“ mediálne excesy – „Neskúsená opozícia Ficovi nestíha, prvá spolupráca vyznieva rozpačito“ – https://domov.sme.sk/c/23240824/ranny-brifing-neskusena-opozicia-ficovi-nestiha-prva-spolupraca-vyznieva-rozpacito.html

„Nedozretý hlupák, kritizuje exminister Mikulec nástupcu Šutaja Eštoka za chystaný krok“ – https://www.aktuality.sk/clanok/lLib6LM/nedozrety-hlupak-kritizuje-exminister-mikulec-nastupcu-sutaja-estoka-za-chystany-krok/

„Komentátori Denníka N: PS ako lídra opozície nevidieť ani nepočuť“

https://dennikn.sk/3660744/komentatori-dennika-n-ps-ako-lidra-opozicie-nie-je-vidiet-ani-pocut/?ref=list

Takže áno, na záver ešte raz a jasne uvediem, že tieto „objektívne“, totálne jednostranné média, mi pripadajú, ako že sú blbí, blbší a najblbší!

A táto ich blbosť, najblbosť…ich postupne, ale iste uvedie do pozície, ktorej sa na teraz tak veľmi vysmievajú – do pozície alternatívnych médií!

 

 

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.