Založ si blog

Opozícia a im naklonené „objektívne“ média v totálnom právnom bezvedomí!

Naozaj, nepamätám si, žeby sme mali niekedy takú hlúpu, doslova tupú opozíciu, aká je dnes v Parlamente SR, a „objektívne“ média tzv. „hlavného prúdu“, sa k ich hlúposti a tuposti pridali, bez akéhokoľvek rozmyslu.

Prvú tupovinu predviedli poslanci za KDH, keď idú odvolávať z pozície podpredsedu Parlamentu SR Ľuboša Blahu, ktorý si vo svojej pracovnej kancelárií dovolil zvesiť foto Čaputovej, vlajku EÚ…, ale tomu som sa už venoval v jednom z mojich článkov…takže jednoducho povedané, aj v tomto prípade ide zo strany KDH o totálnu matovičovinu…, a je všeobecne známe, že venovať sa Matovičovi a spol., jeho „slovenskému OLANO“, nie je v záujme ľudu slovenského…

Nuž a druhú ešte väčšiu idiotsku tupovinu, ešte väčšiu brutálnejšiu matovičovinu, predvádzajú poslanci za PS, ktorí sa odhodlali, že budú v Parlamente SR iniciovať vyslovenie nedôvery členovi Vlády SR, ministrovu vnútra M. Š. Eštokovi!

A to vraj za to, že porušil zákon tým, že si dovolil postaviť tzv. čurilovcov mimo službu!

Nuž vy v PS, totálne politickí tupí poslanci, len aby ste vedeli – títo „elitní“ policajti sú právoplatne obvinení a trestne stíhaní…!

Ale nie o tom je tento môj článok. Tomuto sa budem venovať v samostatnom článku, kde tiež preukážem, že títo totálne politickí tupí poslanci z PS, sú v absolútnom právnom bezvedomí!

Dnes o inom, ich právnom bezvedomí…

Takže, politickí tupci z PS, idú vyslovovať nedôveru členovi Vlády SR ešte pred tým, ako Parlament SR, ako celok, vyjadril resp. nevyjadril dôveru tejto novej povolebnej Vláde SR, ktorá má do 30 dní, po vymenovaní Prezidentom SR, predstúpiť pred Parlament SR so svojim PVV a požiadať ho o dôveru!

Viď Ústava SR, Čl.113 – „Vláda je povinná do 30 dní po svojom vymenovaní predstúpiť pred Národnú radu Slovenskej republiky, predložiť jej svoj program a požiadať ju o vyslovenie dôvery.“

A toto sa ešte neudialo!

Keď to, pre týchto politických tupcov, úplne zjednoduším, tak oni idú vyslovovať nedôveru členovi Vlády SR , ktorý pre nich ani len neexistuje, ako právoplatný člen Vlády SR lebo zatiaľ má tento člen Vlády SR v rukách „len“ poverenie Prezidenta SR, že je poverený riadiť, viesť niektoré z ministerstiev, v tomto prípade Ministerstvo vnútra SR!

Pre Parlament SR je tento člen Vlády ešte „nič“ lebo Vláda SR, ako taká, ešte nepredstúpila pred Parlament SR a nepožiadala o vyslovenie dôvery na základe svojho PVV!

Takže M.Š. Eštok ešte nedostal od Parlamentu dôveru a už ho idú zbavovať tejto neexistujúcej dôvery!!!

Slováci, rozumiete tejto ich politickej tuposti!

A nebolo by načim, si najskôr počkať na to, že najskôr nová povolebná Vláda SR predstúpi pred, aj týchto poslancov z PS, so svojim PVV a na základe tohto PVV ich požiada o vyslovenie dôvery?

A tu sa môžu stať dve veci, buď nový Parlament SR, takejto Vláde SR nevysloví dôveru a ide do demisie (čo sa nestane ani náhodou!) alebo tú dôveru táto Vláda SR získa, teda aj dotknutý člen tejto Vlády SR – M.Š Eštok, a až následne je politicky korektné podať podnet na vyslovenie jeho nedôvery v Parlamente SR?!

Veru, ako píšem aj v nadpise tohto môjho článku, je to politická tuposť nad politickú tuposť, a teda rozpisovať sa o tom ďalej detailnejšie nemá význam lebo každému, čo i len málo zbehlému občanovi-voličovi v Ústave SR je jasné, že poslanci Parlamentu SR, v tomto prípade z PS, sú na tom, čo sa politického myslenia týka, absolútne na dne!!!

A im naklonené „objektívne“ média to isté!

Mediálna „objektívna“ tuposť, ktorá sa len tak nevidí – oprava, u nich sa táto mediálna „objektívna“ tuposť vidí už dlhé roky…

Ale ako sa hovorí, každý je strojcom svojho šťastia a teda aj tieto „objektívne“ média smerujú prirodzeným spôsobom do mediálneho úpadku!

 

 

 

 

 

 

 

 

Roman Michelko odmietol diskutovať v RTVS s Michalom Šípošom. Všetko zle!

24.06.2024

Tak takto teda nie! Nebuďme pokrytci a držme názorovú líniu, aj pri tejto Vláde SR. Áno, ja som rád, že po PV 2023 vznikla práve takáto vláda na základe demokratického rozhodnutia občanov-voličov SR a nie „vláda“ progresivisticko-neoliberálna. Áno, viem si predstaviť ešte jeden politicky subjekt, ktorý by mohol byť súčasťou tejto Vlády, ale ten v PV 2023 [...]

Zrušením RTVS a vznikom STVR, sa demokracia a pluralita dostali na slobodu!

22.06.2024

Demokracia a pluralita v RTVS bola dlhé roky v base! Počas „vlád“ Matoviča, Hegera, Ódora (MHÓ), ktoré boli silno podporované a umelo pri moci udržiavané „nezávislou“ „prezidentkou“ Čaputovou, bola demokracia, pluralita v RTVS, zamknutá na trinásť západov v trinástej komnate! Toto sa zmenilo prijatím zákona o STVR tento týždeň v Parlamente SR! Kvílenie [...]

U. S. ARMY/NATO, všimli ste si? Dnes máme na Slovensku Deň odchodu okupačných vojsk!

21.06.2024

Dnes je presne 33 rokov od chvíle, kedy z územia vtedajšieho Česko-Slovenska odišiel posledný konvoj sovietskych vojsk, ktoré tu boli od 21.8.1968. Dnes sa média tzv. hlavného prúdu, len tak hemžia dehonestujúcimi článkami na adresu sovietskeho vedenia na čele ktorého vtedy stál GT ÚV KSSZ Leonid Iľjič Brežnev, za ich vojenský vpád na vtedajšie územie ČSSR, ktoré sa [...]

Bezdomovec v Nemecku

Bezdomovec v Holandsku vrátil 2000 eur, ktoré našiel vo vlaku

25.06.2024 07:43

Informovala o tom miestna polícia a dodala, že nálezca za jeho občiansku uvedomelosť odmenila.

Assange

Hotovo po dlhých 12 rokoch. Assange prizná vinu a môže sa vrátiť domov

25.06.2024 06:57

Prokuratúra nebude požadovať pre Assange nový trest a postačí jej päť rokov, ktoré strávil v cele v Británii.

vojna na Ukrajine, Donecká oblasť

ONLINE: USA majú recept na víťazstvo Ukrajiny. Hovoria o troch krokoch

25.06.2024 06:25, aktualizované: 07:16

Definíciou úspechu Ukrajiny podľa Washingtonu je, aby nakoniec mohla kontrolovať celé svoje medzinárodne uznané územie.

Grécko Počasie Horúčavy

Gréci budú od júla dlhšie pracovať. Až šesť dní do týždňa

25.06.2024 06:00

V Grécku začne platiť zákon, ktorý zamestnávateľom umožní, aby pracovníkom nariadili odrobiť aj šiesty deň v týždni.