Založ si blog

Na Čaputovej politickú podlosť a zákernosť, politickú rozvahu a múdrosť!

Len Čaputová vie, čoho politicky hrozného sa za ostatné takmer 4 roky dopustila, keď ma taký obrovský strach, že terajším svojim konaním, doslova riskuje, že na Slovensku môže prísť k občianskej vojne!

Nie, nešírim poplašnú správu, len vyjadrujem svoj názor na to, čo sa v spoločnosti deje!

Čo, sa v spoločnosti deje na základe Čaputovej politickej podlosti a zákernosti pri vymenovávaní novej povolebnej Vlády SR, ktorá vzišla z riadnych demokratických volieb a z demokratickej vôle väčšiny ľudu slovenského!

Tu totiž absolútne nejde o jednu osobu v podobe Huliaka.

To je len zámienka na to, aby sa Vláda SR vymenovala čo najneskôr, prípadne vôbec!

Čaputová si vymyslela absurdné dôvody na to, že Huliaka nevymenuje za ministra ŽP a teda, ak bude Fico, Pellegrini a Danko trvať na Huliakovi, tak ona „kráľovná“, vraj nevymenuje Vládu vôbec!

Lebo Čaputovej a jej pozadiu vôbec nejde o Huliaka, ale o to, ako za žiadnych okolností nepustiť Fica, Pellegriniho a Danka k vládnej moci!

Huliak je len zástupná zámienka, nič viac, nič menej!

Naozaj si nepamätám, žeby po ktorýchkoľvek voľbách, ktoré sme tu na Slovensku mali od roku 1990 a následne po roku 1993, bol by niekto spochybnil nominantov na členov Vlády a odmietol takýchto povolebných vládno-väčšinových nominantov na členov Vlády SR, vymenovať!

Nedovolil si to Kováč, Schuster, Gašparovič, ba ani Kiska (Ráž bol iný prípad nevzišiel ako kandidát ihneď po konaní PV!).

Čaputová áno, áno ona si to musela dovoliť lebo vie, čo bude nasledovať, ihneď po tom, čo sa nová Vláda SR ujme svojich kompetencií, po vyslovení dôvery, ktorú bezpochyby, minimálne 79 hlasmi, získa v Slovenskej národnej rade (SNR).

Navrhujem, aby sa Fico, Pellegrini a Danko prestali zaoberať tou „zlou a veľakrát zákernou ženou“ (citát I. Matoviča) a zachovali sa politicky rozvážne a múdro.

Všetci vieme, že ak sa Čaputová pod tlakom istých zahraničných síl, opäť „autonómne nerozhodne“ kandidovať na Prezidenta SR, tak bude čoraz politicky drzejšia, podlejšia a zákernejšia, a že mandát Prezidenta SR, jej tak či tak, či už sa opätovne rozhodne kandidovať na túto pozíciu, skončí dňa 15.6.2024 o 12:00 hod.!

Treba sa zachovať múdro a to tak, že nateraz je potrebné na pozíciu ministra ŽP navrhnúť inú osobu, dať bokom politickú ješitnosť neústupčivosti lebo ako sa hovorí – „múdrejší ustúpi“.

A „ustúpi“ tak, že Čaputová bude mať falošný pocit víťazstva, ale skutočnosť bude taká, že takýmto spôsobom dostane riadnu politickú frčku do svojho „prezidentského“ nosa!

Tu však nepôjde o ustúpenie Čaputovej, ale o múdry krok, aby vládna koalícia dosiahla to, čo ona chce a aby Čaputová mala pocit, že „zvíťazila“…

A ktože by mal byť tým kandidátom resp. tou novou nomináciou?

Takisto veľmi jednoduché riešenie.

Mal by to byť niekto, na ktorého by Čaputová nenašla ani len tu najmenšiu zámienku, aby sa aj pri tejto nominácií zachovala, tak ako pri Huliakovi.

Ale kde ho hľadať?

Nuž rovno pod lampou!

Tam je totiž najväčšia tma!

A pod lampou, v tomto prípade znamená, hľadať nového nominanta priamo na ministerstve ŽP resp. v tomto rezorte.

Mal by to byť dlhoročný zamestnanec tohto ministerstva (a nemusí to byť priamo z budovy ministerstva, ale odkiaľkoľvek zo slovenská, z regiónov!), ktorý tam pracoval, dajme tomu, už od roku 1993.

Teda je to naslovovzatý odborník, agendu ministerstva by mal mať takpovediac v malíčku a samozrejme, tomu by priliehal aj jeho, možno tesne preddôchodkový vek…

Dajme tomu, žeby dôchodkový vek dosiahol tesne po tom, čoby Čaputovej skončil „prezidentský“ mandát!

Od 15.6.2024, od 12:00 hod. by malo mať Slovensko a Slováci takého Prezidenta, ktorý bude absolútnym opakom Čaputovej!

Pevne verím, že My Slováci, si takého aj absolútnou väčšinou zvolíme.

Nuž teda, Čaputová bude musieť vymenovať nového nominanta, ktorý vzíde z radov dlhoročných odborníkov pracujúcich v rezorte ministerstva ŽP SR a za štátneho tajomníka, tohto ministerstva, jednoducho vymenovať Huliaka.

Na toto Čaputová nemá ani len najmenší dosah!

Zároveň by medzi Ficom, Pellegrinim, Dankom a dotyčným novým ministrom ŽP z radov dlhoročných odborníkov pracujúcich v tomto rezorte, by bola dohoda, že v určitom čase, napr. po tom, čo dosiahne dôchodkový vek, sa funkcie vzdá, odovzdá svoju demisiu do rúk nového Prezidenta SR, a následne Fico predloží novému rýdzo pro slovenskému, demokratickému Prezidentovi SR, pána Huliaka na vymenovanie na ministra ŽP SR.

A ako sa hovorí, je vymaľované!

Lebo je nanajvýš potrebné, aby nová Vláda SR začala naplno pracovať čo najskôr! A teraz sa naťahovať s Čaputovou, naozaj nemá žiaden politicky význam…

Čaputová sa politicky zašprajcovala a drží sa politickej zárubne, čo jej sily stačia, samozrejme za plnej podpory „objektívnych“ Západu/USA zapredaneckých médií…

Okamžite, ako nová Vláda SR, dostane mandát na plnohodnotné vládnutie aj od SNR – vyslovenie dôvery, je potrebné, sa od prvého okamžiku venovať aj Čaputovej a ísť jej takpovediac politicky, po politickom krku, zdôrazňujem, rýdzo ústavne a zákonne!

Fico nesmie zabudnúť na svoj predvolebný sľub a spolu vládnou väčšinovou koalíciou v SNR, zaradiť medzi prvé body, prvého riadneho rokovania SNR, obžalobu na „prezidentku“ Čaputovú!!!

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/682472-smer-planuje-po-volbach-podat-navrh-na-obzalobu-prezidentky/

Na teraz k tejto téme „len“ toľko…

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.