Založ si blog

Čaputová je tá, ktorá najviac rozdelila Slovákov a vniesla do spoločnosti prvky nenávisti a to tým, že znemožnila demokratickú diskusiu!

Slováci, nezabúdajme na to, aká bola úloha Čaputovej resp. akú úlohu zohrala Čaputová práve v tom, čo dnes, krátko pred PV 2023, vyčíta dnešnej naozajstnej demokratickej opozícií.

A teda to, že SMER-SSD, HNUTIE REPUBLIKA a SNS, vraj rozdelili spoločnosť, vraj sú to oni, čo vniesli do spoločnosti nenávisť, nevraživosť a vraj teraz, podľa Čaputovej, by občania-voliči, mali voliť tie politické subjekty, ktoré prinesú do spoločnosti upokojenie, toleranciu, lásku a tak podobne!

Nuž tak sa pozrime čo robila Čaputová pre upokojenie spoločnosti.

Dnes počúvame v médiách, že spoločnosť sa delila na tých, čo boli za pravidelné a povinné AG/PCR covid testovanie, na povinné nosenie rúšok/respirátorov a na tých čo to odmietali, ako nezmysel…

Dnes počúvame v médiách, že spoločnosť sa delila na tých, čo boli za povinné Covid experimentálne očkovanie a tých, čo to považovali za hrubý nátlak dať sa doslova infikovať neznámou to látkou, s ešte neznámejšími vedľajšími účinkami…

Dnes počúvame v médiách, že spoločnosť je rozdelená na tých, čo pevne stoja na tej „správnej strane dejín“, to znamená vyzbrojovať a vyzbrojovať Ukrajincov a na tých, čo volajú po mierovom diplomatickom riešení tohto konfliktu…

A tak ďalej a tak podobne.

A vraj za všetkým je „čert“ Fico, „čert“ Uhrík“ a „čert“ Danko…

Len akosi každý zabúda na „anjela“ Čaputovú!

Nuž tak na úvod si pripomeňme resp. Čaputovej pripomeňme, čo povedal český tatíček „praotec Čech“ Tomáš Garrigue Masaryk – on povedal – „Demokracie – toť diskuse“

A akú diskusiu Čaputová z pozície nášho najvyššieho ústavného činiteľa pripustila resp. iniciovala?

Nuž žiadnu!

Pri nepovinne-povinnom plošnom AG covid testovaní, sa postavila výhradne na stranu tých, čo prezentovali názor, že toto je pre Slovákov tá najlepšia vec!

Prečo si Čaputová nezvolala politické „grémium“ do paláca, všetkých Predsedov vtedy pôsobiacich politických subjektov v Parlamente a nerokovala s nimi napr. o tom, aby sa vytvorilo konzílium odborníkov v danej medicínsko-odbornej problematike, také, ktoré by malo vyvážené obsadenie, ako z jedného názorového tábora, tak aj z druhého?!

Prečo nevolala po verejnej mediálnej diskusií tohto vyváženého konzília v médiách?

Nie!

Ona sa postavila na stranu jedného jediného názoru, toho, ktoré hovorilo, že nepovinné-povinné celoplošné AG Covid testovanie je dobré a postavila sa na stranu tých médií, ktoré od rána do neskorého večera neustále komunikovali smerom k verejnosti, že takto je to dobré a je potrebné sa tomu podriadiť!

Nuž a samozrejme, že došlo k fatálnemu rozdeleniu spoločnosti na tých, ktorých názor na nepovinné-povinné AG Covid očkovanie sa zhodoval s tým ktoré média húdli do slovenskej spoločnosti od rána do večera a na tých, ktorých podľa môjho názoru bola drvivá väčšina Slovákov, ktorých názor v médiách nezaznel!

A keď zaznel tak len v kontexte, že títo Slováci sú dezinformátori, hoaxéri, opice, psi štekajúci za plotom a tak podobne!

Toto Čaputová, nebol dôvod prečo sa spoločnosť rozdelila?

Toto Čaputová, nebol dôvod vzniku akejsi nenávisti medzi týmito dvomi tábormi?

Vám Čaputová, neprekážalo, že nebolo možné diskutovať aj o inom názore na nepovinno-povinné AG a aj PCR Covid testovanie?!

Kde ste vtedy boli s tým vašim apelom na to, aby sa v spoločnosti nešírila nenávisť, keď vy sama ste k tomu mierou vrchovatou prispeli?!

No a toto isté sa dialo pri covid experimentálnom očkovaní…

Kde sa Čaputová dokonca sama ako marketingový človek na experimentálnu covid vakcínu postavila do čela prúdu, ktorý tvrdil, že jedine „Očkovanie je Sloboda“!!!

Toto Čaputová, nerozdelilo spoločnosť?!

Toto nezaviedlo do spoločnosti nenávisť covid experimentálne očkovaných a tých ktorí nevystavili svoje telá na hókusy-pokusy USA Pfizeru?!

Vy si nepamätáte na výrok „novinára“ Sme.sk Petra Schutza, ktorý nás počastoval, že by sme mali kvičať ako tie prasce na bitúnku  a že máme teľacie IQ a to len preto, že sme odmietali vystaviť naše telá USA experimentu?!

Vtedy ste, Čaputová kde boli?!

Keď sa začala invázia vojsk RF na východnú Ukrajinu, tak Čaputová bez poznania veci, bez toho, aby sa k tomu postavila triezvo, okamžite začala šíriť „pravdu“ o tom, že vstup vojsk RF na územie Ukrajiny bol svojvoľný a vraj nebol ničím vyprovokovaný!

A opäť nepripustila, neiniciovala v mediálnom priestore o tom vyváženú diskusiu, diskusiu všetkých názorových prúdov, aby sa atmosféra takzvane v spoločnosti vyventilovala!

Nie!

Ona tvrdo stála na strane tých, čo jednoznačne potláčali aj iný názor, minimálne na príčinu následku konfliktu na Ukrajine, a išla v jednom šíku s tými, ktorí začali protiústavne a protiprávne, obmedzovať slobodu názorov tým, že sa vypínali weby, ktoré nespievali tak, ako USA a Brusel pískal, že sa rušili YouTube kanály, tým, čo netancovali, ako USA a Brusel pískali, že sa nám mazali články, v ktorých bolo niečo o tom, že vec sa nemá tak čierno-bielo, ako nám chceli nanútiť…

Týmto jednostranným postojom, Čaputová nevniesla do spoločnosti rozkol a nenávisť jedných voči druhým?!

Prečo sa opäť Čaputová nezasadila za to, aby sa v našom štáte nepresadzoval len jeden, ten „správny“ názor a to tým, že nevolala po vyvážených verejných diskusiách?!

Nie!

Aj ona sa postavila na stranu tých, čo ľudí s iným názorom na riešenie konfliktu na Ukrajine, nazývali ako ruských trollov, Putinových sluhov a posluhovačov a tak podobne!

Ba dokonca Slovákov, ktorý chcú aby sa konflikt na Ukrajine riešil a ukončil diplomatickými mierovými rokovaniami a nie dodávkami zbraní, viac ako 85%, nazvala zmätenými!!!

No a takto by som o Čaputovej „zmierovacom“ a „nie nenávistnom“ správaní mohol pokračovať do aleluja!

Na záver zopakujem svoje vnútorné pevné presvedčenie, že naša spoločnosť sa dnes nachádza v stave rozhádanosti, ako nikdy pred tým, výhradne zásluhou Čaputovej a dôkazy o tomto mojom pevnom vnútornom presvedčení, jasne dôkazne opisujem vyššie v texte…

Toto všetko sa môže resp. musí zmeniť po PV 2023 a to tým, že si do čela štátu zvolíme také politické subjekty, ktoré tu vrátia demokraciu, takú akú ma byť, ktorá tu opäť zavedie právo na názor, právo na vyváženú diskusiu, že nikto nikoho nebude vymedzovať na okraj spoločnosti, len preto lebo nespieva a netancuje, ako píska Washington a Brusel, že nikto nebude nikomu zatvárať ústa tým, že mu bude vypínať weby, že sa zastaví ten Policajný nezmysel, tá Policajná stránka, ktorá má vraj vyvracať dezinformácie a hoaxy, že sa konečne začne dodržiavať Ústava SR – Cenzúra je zakázaná! Každý má právo na informácie a každý má právo ich šíriť ďalej slovom, písmom…

Veru, toto tu musí nastať po PV 2023 a nie ešte väčšia cenzúra, a ešte väčšie obmedzovanie slobôd a práv obyvateľov Slovenskej republiky!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 20:40

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.