Založ si blog

Nehanebné správanie sa „objektívnych“ médií v predvolebných debatách!

Predvolebné TV debaty určite nie sú určené pre pevne rozhodnutých voličov.

Ja medzi nich patrím a sledovanie týchto predvolebných debát, výhradne v týchto „objektívnych“ médiach, ako sú RTVS, JOJ, MARKÍZA, TA3, sú len stratou času…

To čo v nich povedia zástupcovia tých strán resp. toho politického subjektu, ktorý s určitosťou budem voliť ja, tak ich názory poznám zprava, zľava, zhora, zdola…

A počúvať názory iných politických subjektov, hlavne tých „demokratických“, čo za ostatné tri a pol roka dočista zruinovali našu republiku, čo nás tu absolútne bezdôvodne covid gniavili, čo nás aktívne zatiahli do vojenského konfliktu, s ktorým po vojenskej stránke nemáme absolútne nič, a čo sa dnes tvária, že oni do slovenskej politiky prišli až dnes, pred PV 2023, tak tých sa naozaj nedá počúvať!

A presne tak som aj včera vydržal pozerať prvé kolo otázok na TV JOJ, na RTVS…

Jedine čo som dokázal odsledovať v celom rozsahu bola debata na TA3 medzi Blahom a Trubanom. (predvčerom medzi Ďurica – HNUTIE REPUBLIKA a Cigániková – SaS)

K tomu len jedná „bezvýznamná“ poznámka – aj keď nie som voličom SMER-SSD, tak im fandím, nech im tí, čo ich chcú voliť, dajú čo  najviac hlasov, nech nesú leniví a nech idú k voľbám…ta poznámka znie – Blaha sfúkol Trubana, ako sviečku na narodeninovej torte…konečný stav hlasovania na konci diskusie bol v pomere: Blaha – 68% – Truban – 32%…a to si uvedomme, že hlavne hlasovali voliči veľkých miest lebo dosah TA3 nepokrýva bez káblovej TV značnú časť SR(!), deň predtým bol rozdiel ešte výraznejší – Ďurica(HR) – 85% a Cigániková (SaS) – 15%!!!

A teraz späť k hlavnej téme tohto môjho článku.

Nehanebnosť správania sa redaktorov diskusných predvolebných debát na RTVS, JOJ, MARKÍZA podľa mňa spočíva v tom, ako kladú otázky.

Keď kladú otázky zástupcom SMER-SSD, tak vždy začínajú tým, že predsa ste tu vládli 12 rokov a prečo by Vám mali voliči teraz veriť, že to už bude z vašej strany iné alebo nezdá sa vám, že vaša zahraničná politika Slovensko uvrhne do medzinárodnej izolácie a také a iné absolútne trápne a podpásové otázky.

Keď kladú otázky zástupcovi HNUTIE REPUBLIKA, tak začínajú tým, že či si nemyslia, že ešte stále majú vo svojich radoch extrémistov, fašistov, kedy sa jasne vymedzia voči fašistickej ideológii, či vystúpenie z NATO nie je hodenie sa do náručia RF a také a iné absolútne trápne a podpásové otázky.

Keď kladú otázky zástupcom SNS, tak začínajú tým, že už raz ste boli vo Vláde so SMER-SSD a tiež ste tam mali kauzy alebo, ako vám majú voliči veriť, že ak pôjdete po PV 2023 opäť do vládnej koalície zo SMER-SSD, že znovu nebudete pokračovať vo vašich kauzách a také a iné absolútne trápne a podpásové otázky.

AVŠAK, keď príde rada na kladenie otázok PS, tak sa vždy začínajú tým, čo si myslíte, ak by SMER-SSD zostavoval Vládu po PV 2023, dôjde k našej medzinárodnej izolácií? alebo myslíte si, že ak by Vládu SR po PV 2023 zostavoval SMER-SSD ohrozilo by to demokraciu v našim štáte? a také a iné absolútne trápne a podpásové otázky!

A takéto otázky títo „objektívni“ redaktori dávajú aj zástupcom SaS, Demokrati, Modrí…, KDH…teda všetkým tým, ktorí vylúčili akúkoľvek povolebnú spoluprácu so SMER-SSD, HNUTÍM REPUBLIKA, pripadne aj s SNS.

Takže áno, títo „objektívni“ redaktori, týchto „objektívnych“ médií, sa podľa môjho presvedčenia správajú absolútne nehanebne, cielene poškodiť SMER-SSD, HR, SNS a jednoznačne pomôcť PS a spol., aby sa nerozhodnutí voliči pri volebnom akte naklonili na stranu týchto neoliberálnych politických subjektov!

Takže áno, je pravda, že voľby v konečnom dôsledku nerozhodujú občania-voliči tí pevne a nemenne rozhodnutí, ale práve takéto nehanebnosti „objektívnych“ médií lebo veľká časť nerozhodnutých voličov, áno hlavne mladých, životom neostrieľaných, ľahkom podliehajúcich manipuláciám s ich mysľou na základe klamstiev… sa v konečnom dôsledku priklonia na stranu tých politických subjektov, ktoré im doslova a do písmena, takýmto nehanebným spôsobom nanútili tieto „mienkotvorné“ média.

Nemám viac k tomu čo dodať, hádam len ešte toľko – Občania – voliči SR, Vy, ktorí ešte nie ste rozhodnutí koho budete voliť, prosím volte úplne opačne, ako Vám to podprahovo a nehanebne vnucujú „objektívne“ média!!!

A vedzte, že  ešte vždy platí, že – Zakázané ovocie chutí najviac!

A oni Vám niektoré politické subjekty – politické „ovocie“ (SMER-SSD, HR, SNS) nepriamo, podlo a podprahovo, manipuláciou Vašich mysli, zakazujú!!!

Tak neváhajte a ochutnajte z tohto zakázaného „ovocia“…

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.