Založ si blog

Čaputovej zmätenosť je čím ďalej tým väčšia!

Je pravda, že Čaputová označuje nás obyvateľov SR, za zmätených, že sa nevieme orientovať v tom, v čom sa vraj ona orientovať vie, ale javí sa, že opak je pravdou.

Nuž teda, prečo nie my Slováci, ale práve Čaputová, je podľa môjho presvedčenia, čím ďalej, tým viac zmätená a politický nevie kam.

Lebo raz čihi a raz hota!

Takže idem postupne.

Slováci, pamätáte si, čo nám občanom – voličom SR, odkázala Čaputová pred referendom, ktoré sa konalo 21. januára 2023 a mali sme sa v ňom vyjadriť o tom, či je možné skrátiť volebné obdobie referendom alebo uznesením Parlamentu SR?

Áno, Čaputová Slovákom vtedy ako „náš“ najvyšší „nestranný“ ústavný činiteľ odkázala toto – „Toto referendum vnímam ako súčasť rok a pol prebiehajúcej kampane jednej politickej strany, preto nebudem vyzývať občanov k účasti, nebudem ich ani od účasti odrádzať,“

Takže Čaputová vníma Referendum o konaní predčasných Parlamentných voľbách, v ktorom sa majú možnosť zúčastniť všetci oprávnení voliči , všetkých politických subjektov pôsobiacich na území SR, ako aktivitu „jednej politickej strany“ a preto nevyzvala občanov-voličov SR na účasť v ňom, ale samotné konane Parlamentných volieb, už nevníma, ako aktivitu všetkých politických subjektov, a tu občanov SR na to už vyzýva takto – „Neisť voliť znamená nechať za seba rozhodovať ostatných. Ísť voliť znamená podieľať sa na budúcnosti Slovenska.“ – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/830166395490319/

Naozaj, toto je neuveriteľná Čaputovej rozpoltenosť a zároveň zmätenosť, ktorá sa len tak nevidí.

Takže v referende Čaputová nehovorí občanom-voličom SR, že ak sa referenda nezúčastnia, ktoré môže byť aj úspešné, tak nechali za seba rozhodnúť iných!

Tu je to v poriadku!

Ale ak neprídu resp. sa nezúčastnia Parlamentných volieb, tak tu je to pre Čaputovú už problém!

Tu už Slovákom vyčíta, že nechali za seba rozhodnúť iných!

Veru, veru – zmätenosť ako vyšitá!!!

Ďalšou, takou najnovšou zmätenosťou Čaputovej je jej účasť na práve prebiehajúcom Valnom zhromaždení OSN v New Yorku.

Naozaj mi pripadá absolútne zmätená lebo akosi si nevie v tom dave svetových politikov nájsť tých, ktorých názor ešte nepozná z osobného stretnutia a pritom práve v sále rokovania tohto Valného zhromaždenia je to také jednoduché!

Čaputová sa tam pohybuje zmätene a vyhľadáva si na stretnutie iba tých, ktorých názory veľmi dobré pozná a nič nové si už povedať nemôžu!

Čaputová sa na svojom FB profile pochválila, že sa za pár hodín stihla stretnúť s týmito – „generálnym tajomníkom NATO Jensom Stoltenbergom…, …ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským…, …prezidentkou Moldavska Maiou Sandu…,…s prezidentkou Slovinska Natašou Pirc Musarovou…,…švajčiarskym prezidentom Alainom Bersetom…,…španielskym premiérom Pedrom Sánchezom…,… dánskou premiérkou Mette Frederiksen…,…s prezidentom Severného Macedónska Stevom Pendarovským…, …s prezidentom Kene Williamom Rutom…, …som si vypočula aj príhovor generálneho tajomníka OSN Antónia Guterresa a prezidenta USA Joea Bidena, s ktorým sa osobne stretnem na večernej recepcii.“

Prečo sa Čaputová nepostavila, nešla sa po sále poprechádzať cielene, ako autonómna  „prezidentka“ suverénneho štátu a nešla za zástupcom Ruskej federácie, aby sa ho povypytovala na otázky, na ktoré odpovede pozná sprostredkovane, len od jej Západných priateľov?

Prečo si nenašla zástupcu Číny? Prečo si nenašla čas stretnúť sa aj s tými svetovými lídrami, ktorí nie sú jednoznačne na strane USA, NATO, EÚ v otázke konfliktu na Ukrajine?

Prečo si nerozšírila svoj politický obzor aj na základe názorov tých svetových lídrov, ktorí majú iný názor na dianie na Ukrajine?

Nedá sa to?

Alebo to Čaputová nesmie urobiť?

A prečo?

Veď tam zastupuje Slovenskú republiku, ktorá je podľa našej Ústavy – „…zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.“ – Čl.1, ods.(1) našej Ústavy!

No a úplnú zmätenosť predviedla Čaputová vtedy, keď sa tam s úsmevom na tvári zvítava so Zelenským! – https://www.facebook.com/photo/?fbid=862504791899558&set=pcb.862505048566199

Nebola z jeho prítomnosti prekvapená?

Nemal by byť Zelenskyj doma a spolu so svojim ukrajinským ľudom bojovať proti ruskému agresorovi s našimi zbraňami, a aj takto bojovať, podľa Čaputovej, aj  za našu slobodu?!

Musela byť z tohto stretnutia riadne zmätená, keď sa okamžite nespýtala svojho ukrajinského priateľa, prečo na nás podal žalobu za to, že si chránime vlastných poľnohospodárov a nechceme tu ukrajinské obilie, ktorého kvalita je otázna?!

Nuž a dnes, pravdepodobne uvidíme jej ďalšiu zmätenosť, ktorú prečíta, ako „svoj“ prejav na predmetnom Valnom zhromaždení OSN…nuž teda čujme…

P.S.

Valné zhromaždenie OSN v New Yorku, sa koná od 18. – 22. septembra 2023.

Podľa informácií – https://www.kosiceonline.sk/prezidentka-zuzana-caputova-pricestovala-do-usa , tam Čaputová bude resp. je, už od 16.9.!

Na čo potrebuje Čaputová byť v USA tak dlho?

Lebo po jej návrate späť na pôdu SR bude do PV 2023 už len týždeň!

„Konšpiračná“ otázka – dostane Čaputová noty, čo a ako ďalej, hlavne po PV, ak PV nedopadnú tak, ako si to USA a Západ predstavuje pardon požaduje?!

Lebo ten tlak, zo strany samotnej Čautovej, zo strany „objektívnych“ médií na občanov-voličov, aby volili „zodpovedne“, rozumej PS, je enormný, až nechutný!!!

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 20:40

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.