Založ si blog

Kto Čaputovej rozviazal ruky a prečo? !

Len politicky analfabet nevidí, že Čaputová je pevnou súčasťou predvolebnej kampane pred PV 2023 a to výhradne v prospech Progresívneho Slovenska!

Mám dojem resp. presvedčenie, že konanie Čaputovej nie je samoúčelné, a že to nekoná preto lebo sama chce!

A prečo?

Nuž preto!

Čaputová oznámila, že sa už nebude uchádzať v nastavujúcich prezidentských voľbách (PrV) o priazeň slovenských voličov lebo vraj naďalej už nechce vystavovať seba a svoju blízku rodinu útokom na ich súkromie…

Jedným dychom však hovorí toto  – „Je zrejmé, že to, ako veci interpretujú Robert Fico a jemu podobní, osobne veľmi neovplyvním. Zároveň si myslím, že interpretácia, že ma vyštvali z politiky, nesedí. Už piaty rok s jeho politikou poctivo zápasím. A teda, ja nikam neodchádzam, tomu by mohol aj Robert Fico rozumieť. Dokončím mandát, na ktorý som bola zvolená. Aj v jeho poslednom roku budem brániť všetky demokratické hodnoty a princípy.“

https://domov.sme.sk/c/23184482/prezidentka-zuzana-caputova-nebude-kandidovat-dnes-rozhovor.html

Aha?

Takže takto?!

Čaputová nám chce nahovoriť, že znovu kandidovať na Prezidenta SR nebude lebo to ohrozuje súkromie jej blízkych a najbližších, ale to, že sa nevídaným spôsobom zapája do predvolebnej kampane pred PV 2023 v prospech PS, hlavne útokmi na opozíciu, hlavne na Fica a SMER-SSD, tak toto už súkromie jej blízkych neohrozuje?!

A tvrdí, že takto tvrdo aktívna bude, až do konca svojho „prezidentského“ mandátu!

Čosi mi tu nehraje!

Lebo, ak ma niekto, nejakým spôsobom ohrozuje na mojom súkromí resp. ohrozuje mojich najbližších, tak sa stiahnem a snažím sa okolo seba situáciu ukľudniť!

A nie ešte viac dráždiť!

Podľa môjho presvedčenia nikto Čaputovej tak neškodí, ako práve on sama sebe!!!

A je tu ešte jedná vec, kde si Čaputová protirečí.

Vo svojom FB statuse zo dňa 20.6.2023 tvrdí, že – „Pred oznámením tohto svojho rozhodnutia som musela odhadnúť svoje sily na ďalších, oddnes, potenciálne šesť rokov. A po veľmi poctivom zvažovaní dnes viem, že by tých síl na ďalší mandát nebolo dosť.“

Takže na ďalšie „prezidentovanie“ vraj už nemá dosť síl!

Takže všetky tie sily vrhla do predvolebnej kampane pred PV 2023 v prospech PS?!

Malo to byť takto?

Malo to byť takto, že sa už nebude uchádzať o ďalší mandát „prezidentovania“ a tým sa jej politicky uvoľnili ruky na takúto špinavú, agresívnu predvolebnú kampaň v prospech PS?!

Lebo ju už nič nebrzdí?!

Lebo ak by kandidovala na Prezidenta SR ešte raz, tak by ju jej protikandidáti mohli celkom oprávnene v spoločných verejných diskusiách, okrem iných jej „prezidentských“ prešľapov, konfrontovať s jej absolútnou nie nestrannosťou a nie apolitickosťou, na pozícií „prezidentky“ SR v predvolebnom súboji pred PV 2023?!

Má Čaputová teraz, už rozviazané ruky?!

Podľa mňa má!

Otázka znie – Kto jej tie ruky rozviazal a prečo?!

Totiž Čaputová nielenže môže, ale s najväčšou pravdepodobnosťou, aj zohrá veľmi dôležitú úlohu po PV 2023!

Ona síce povedala, že ak by SMER-SSD vyhral voľby, tak ako prvého poverí Fica rokovaniami s politickými subjektmi, ktoré sa dostali do Parlamentu SR, aby zabezpečil väčšinu v ňom, pre jeho budúcu vládu.

Ale toto môže byť s jej strany posledný „ústretový“ krok v prospech víťaza volieb!

Lebo, ak by aj Robert Fico, jej priniesol na stôl 76+ hlasov poslancov v Parlamente SR, ktorí by jeho Vládu SR podporovali…, tak to ešte neznamená, že Čaputová to nechá len tak.

Čaputová ho síce môže poveriť zostavením Vlády SR, ale to ešte nemusí byť koniec!

Je celkom možné, že Čaputová bude Ficovi pri zostavovaní Vlády SR klásť politické polená pod nohy a to tým, že nebude súhlasiť s jednotlivými kandidátmi na jednotlivé ministerské kreslá a odmietne ich menovať!

Dám príklad – Ľuboš Blaha bol vo volebnom období 2016-2020 Predsedom výboru parlamentu SR pre európske záležitosti a Fico by ho nominoval na pozíciu Ministra Zahraničných vecí a európskych záležitostí…vymenovala by Čaputová Blahu za ministra tohto ministerstva? Samozrejme, že nie! Čistá utópia!

Alebo ak by Fico nominoval na pozíciu Ministra vnútra Tibora Gašpara – vymenovala by ho Čaputová za ministra tohto ministerstva?! Samozrejme, že nie! Čistá utópia!

Alebo, ak by Fico nominoval na pozíciu ministra spravodlivosti Roberta Kaliňáka – vymenovala by ho Čaputová za ministra tohto ministerstva?! Samozrejme, že nie! Čistá utópia!

Áno a presne toho sa Čaputová a spol. boja, že toto by sa po PV 2023 mohlo stať!

Oni sa totiž veľmi boja!

Boja sa spravodlivosti!

A keby Fico zo svojich nominácií neustúpil, tak čo sa bude diať ďalej?!

Bude ďalej „vládnuť“ Čaputovej Ódorová „vláda“, až do skončenia jej „prezidentského“ mandátu?!

Takže áno, je na mieste otázka, prečo a kvôli čomu Čaputová si resp. „si“ rozviazala politické ruky tým, že už nebude kandidovať v PrV 2024???

Záver:

Na záver si neodpustím jednu politicko-kacírsku otázku.

Všetci si pamätáme, ako chcel byť Andrej Kiska Predsedom Vlády SR po PV 2020.

A išiel na to tak, že si ku koncu jeho „prezidentského“ mandátu, založil stranu „Za slušné Slovensko“, pardon, opravujem sa – „Za ľudí“.

Nevyšlo!

A tak sa dnes okolo Čaputovej môže hrať úplne iná, politicky špinavá hra?

Lebo Čaputová môže byť celkom pokojne budúcou „predsedníčkou“ „vlády“ SR ako nominant PS!!!

Lebo mladého Šimečku na pozícií „predsedu vlády“ SR, si nevedia predstaviť ani v samotnom PS!!!

A ako?

Nuž celkom jednoducho a ústavne.

Buď bude naťahovať čas na vymenovanie novej Vlády SR po PV 2023, až do ukončenia jej mandátu a dovtedy bude „vládnuť“ jej progresívny Ódor!

Alebo voľby dopadnú, nebodaj, Bože chráň(!), aj tak, na základe aj Čaputovej špinavej predvolebnej kampane pred PV 2023 v prospech PS, že „vládu“ SR bude zostavovať PS a potom Čaputová môže pokojne využiť svoje ústavne právo a vzdá sa predčasne mandátu „prezidenta“ SR a nájde v sebe „novú silu“ pokračovať v práci „na prospech“ Slovenska, ako „predsedníčka vlády“ SR, ktorá bude pevne stáť na tej „správnej“ strane dejín!!!

P.S.

Že moje tvrdenie o tom, žeby Čaputovej Ódorová „vláda“ tu vládla ešte dlhé mesiace po PV 2023 sa zakladá na faktoch, tak toto dokazujem TU – https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036/420765#7

Toto je relácia RTVS O 5 minút 12, zo dňa 27.8.2023, kde je prvým hosťom Mareka Makaru práve Ódor a ten sa preriekol resp. preriekol?, vo svojej jednej odpovedi na otázku moderátora, že ako by seba a „svojej“ „vlády“ ohodnotil za tých prvých 100 dní „vládnutia“, aj takto – „Tak sám seba by som nerád hodnotil. Samozrejme na konci roka, určite dostanem nejaké to vysvedčenie aj od voličov…“ (!!! – pozri záznam od 06:30 minúty)

O čom to tu Ódor hovorí?!

O akom koncoročnom vysvedčení!

Mal na mysli koniec roku 2023 alebo až 2024?!

A prečo by mu mali vystavovať vysvedčenie voliči SR?!

Veď nová Vláda SR by mala byť pre dobro SR zložená minimálne mesiac po PV 2023!!!

Alebo oni, progresívci, v pozadí, na čele s Čaputovou, už dnes vedia, že po mimoriadnych PV 2023, budú ešte jedny, ešte mimoriadnejšie PV, v ktorých budú voliči vyjadrovať svoje známkovanie Ódorovi a „jeho vláde“?!

Mrzí ma, že toto Ódorové prerieknutie sa, v tejto relácií RTVS, si akosi nik nevšimol, ba ani dnešná demokratická opozícia, ba ani nikto s „objektívnych“ médií, ba ani nikto s tých takzvaných alternatívnych médií…

Na teraz k tejto téme „len“ toľko“…

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.