Založ si blog

Podľa Čaputovej, Fico o nej klame a preto na neho podala žalobu. To znamená, že Matovič má pravdu v tom, čo o nej tvrdí? ! Lebo jeho nežaluje!

Tak sa nám Čaputová opäť rozbehla a tesne pred PV 2023 podáva na Fica žalobu na ochranu jej osobnosti!

Na ochranu jej osobnosti lebo vraj Fico o nej šíri lži a klamstvá!

A Čaputová z pozície „prezidenta“ SR, sa akosi nevie brániť, „nemá“ k dispozícií média, kde by jednoducho mohla Ficove lži resp. „lži“ o nej vyvrátiť, a tak robí pred národom slovenským, politické divadlo takýmto nechutným, až detinským spôsobom!

Nebudem tu teraz rozoberať, aké má Čaputová na mysli Ficove lži o nej lebo ja som žiadne nepostrehol…

Ja som postrehol len politicky názor a politický úsudok na jej osobu od politikov dnešnej naozajstnej demokratickej opozície z dôvodu jej „výkonu“ funkcie „prezidenta“ SR…

Nuž, ale pýtam sa, prečo nežaluje aj Matoviča?!

Lebo podľa môjho názoru, sa Matovič na jej adresu vyjadril oveľa agresívnejšie, vulgárnejšie, nebezpečnejšie, osobnejšie, nie len ako o političke…!

A práve toto Matovičové vyjadrenie na jej adresu môže/mohlo byť ešte väčším spúšťačom toho, že jej menej politickí odolní občania-voliči posielajú kadejaké výhražné posolstvá!

Takže Čaputovej pripomeniem, čo o nej povedal Matovič a to verejne – „Považujem ju za falošnú a veľakrát zákernú ženu. Zažil s ňou dve stretnutia, o ktorých keby sa ľudia dozvedeli, by boli zhrození,“ –  https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/625544-atovic-by-z-caputovu-uz-za-prezidentku-nepodporil-je-podla-neho-falosna/

Toto nie je na žalobu? Čaputová?

Otázka ďalej stojí aj tak, kto prvý prezradí, prečo je Čaputová podľa Matoviča „zlá a zákerná“ žena, a z čoho by sme ako občania-voliči boli zhrození vo vzťahu k Čaputovej, ak by sme sa dozvedeli o nej to, čo zatiaľ Matovič tají?

Povie nám to konečne Matovič sám alebo nám to povie Čaputová!

Kedy sa Matovič sám seba zbaví vo vzťahu k Čaputovej, mlčanlivosti?!

Lebo, ak by Čaputová podala žalobu aj na Matoviča, tak ako to urobila v prípade Fica, tak by nám Matovič na súde musel ukázať resp. predložiť dôkazy o Čaputovej, prečo sa o nej verejne vyjadril tak, ako to píšem vyššie v texte!

A toto by mohlo byť pre Čaputovú veľmi, aleže veľmi nepríjemné lebo vieme, že Matovič si vždy niečo nahraje…a potom v pravý čas vytiahne – viď. Radoslav Procházka, potom uvidíme, čo vytiahne na Richarda Sulíka – niečo o jeho korupcií, či čo…?!

A toto Čaputovú pri Matovičovi máta a preto na neho žalobu nepodáva resp. nepodá?!

 

Záver:

To čo povedal Fico o Čaputovej, si myslí veľmi, aleže veľmi veľa Slovákov (mimochodom ja tiež!) – minimálne 80%, že slúži USA a Bruselu, čo sa niekedy hovorovo označuje aj ako agent resp. agentka, a to bez toho, žeby bol o tom niekde nejaký záznam.

Ale je tu ešte jedna osoba, okrem XY iných(!), ktorú by si mala Čaputová priradiť k Ficovmu názoru na ňu, a ktorého by tiež mala Čaputová hnať pred súd, so žalobou na ochranu svojej osobnosti!

Lebo tento pán, táto naozaj osobnosť slovenskej spoločnosti, slovenského národa povedala o nej toto – „Aj ja som presvedčený, že Zuzana Čaputová slúži záujmom USA“(!!!)

Autorom toho výroku na adresu Čaputovej, je Eduard Chmelár a viac o jeho názore na Čaputovú TU – https://skspravy.sk/slovensko/nazor/chmelar-caputova-nechrani-ludi-pred-medialnym-lyncom-ale-samu-seba-pred-kritikou/

Ja neviem, načo ešte Čaputová čaká, aj v prípade Eduarda Chmelára?!

Šup, šup Čaputová, spísať žalobu na Eduarda a podať na súd!!!

P.S.

Takže aj z vyššie mnou napísaného, je jasne vidieť, že Čaputová aj tu prísne rozdeľuje/oddeľuje, koho zažaluje a koho nie…

Zaujímavé na tom je to, že vždy jej vyjde len osoba zo SMER-SSD – Blaha, Fico…

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.