Založ si blog

Slováci, všimli ste si? Niečo tu set sakramentsky nesedí!

Dnešná politická relácia na TV Markíza opäť nestala ani za deravý groš a výkon Kovačiča, ako sám povedal, bol opäť „nestranný“ a „vyvážený“.

Na úvod vyvinil TV Markíza z toho, že to, že SMER-SD a HNUIE REPUBLIKA odmietli ísť do ich politických predvolebných relácií k ním, nie je vina jeho samotného a jeho materskej TV lebo oni vraj rovnako milujú voliča SMER-SD, HR, SNS, PS, KDH, OĽANO…, teda všetkých občanov-voličov SR, aj tých dezolátov…, to len Fico a Uhrík sú tí zlí a oni v Markíze ani len netušia, prečo sa takto rozhodli ich bojkotovať…

Ale nie o tom je dnešný môj článok.

Kovačič nás všetkých „napínal“ až do poslednej možnej chvíle, keď ohlasoval najnovší prieskum verejnej mienky (od dvornej to prieskumnej agentúry TV Markíza – FOCUS!) dôveryhodnosti našich a „našich“ politikov.

Až nakoniec z neho vyšlo a na grafike to ukázal, že vraj na popredných miestach došlo k prekvapeniu.

Nuž k prekvapeniu mohlo dôjsť, ale tak jedine u nich u neoliberálov a „objektívnych“ žurnalistov!

Z uvedeného prieskumu vyplynulo, že Čaputovej vraj ešte stále dôveruje 36% obyvateľov SR, ale toto číslo ju posunulo až na tretie miesto v dôveryhodnosti. (mimochodom vraj jej nedôveruje 63% Slovákov).

Jeden z diskutujúcich (Majerský – KDH) to takto idiotsky politicky bludársky vysvetlil, že prečo dôveryhodnosť Čaputovej tak výrazne klesá.

Majerský to odôvodnil tým, že vraj Čaputová oznámila, že už nebude kandidovať na Prezidenta SR a teda, že už nie je občanom SR tak na očiach a teda vraj adekvátne jej dôvera klesá!

Toto je čo za politický BLUD?

Veď Čaputová tu bude Slovákom ešte desať mesiacov na očiach deň čo deň a toho zla, čo ešte pre Slovákov a Slovenskú republiku, môže napáchať, je tak veľa, že je potrebné ju sledovať a kontrolovať, až do jej posledného „prezidentského“ dňa!

To nám chce Majerský povedať, že ak tu Čaputová bola „objektívnymi“ médiami neustále za ostatné 4 roky prezentovaná, ako nikým nepolapiteľná najdôveryhodnejšia politička, že keď už nebude kandidovať, tak jej dôveryhodnosť klesá?!

A nemalo by to byť tak, že ak je raz nejaký politik najdôveryhodnejší niekoľko rokov po sebe a „objektívne“ média nás presviedčajú, že na Slovensku niet lepšieho, slušnejšieho…politika, tak by ju po skončení mandátu Slováci nemali zavrhnúť, ale milovať ešte väčšmi?!

Ale ani o Čaputovej nie je dnes môj článok…, ale ani tu mi niečo nesedí…

Môj článok je o tom, že je tu akási politicko-prieskumná anomália!

Takže, o čo ide?

Nuž o toto!

Z uvedeného prieskumu dôveryhodnosti politikov vyplynulo aj to, že vraj najdôveryhodnejším je Peter Pellegrini (40%/59%), druhý najdôveryhodnejší je Robert Fico (37%/62%)………a až kdesi na 9.(!) mieste je akýsi Šimečka ml. (19%/68%). (druhé % za lomkou, je nedôveryhodnosť)

Áno, ten Šimečka, ktorý je dnes hlavou Progresívneho Slovenska (PS), ten Šimečka ml., ktorý je „objektívnymi“ médiami prezentovaný, ako jediný konkurent Robertovi Ficovi na pozíciu Predsedu Vlády SR po PV 2023!

Ale ani jeho 9. miesto v tomto rebríčku dôveryhodnosti ešte nie je ten pravý dôvod na to, aby som vo svojom nadpise tohto môjho článku napísal, že mi tu niečo setsakramentsky nesedí!

A toto vyplýva z nasledovného….

Totiž z uvedeného prieskumu vyplýva aj to, že zatiaľ čo dôveryhodnosť Fica od posledného prieskumu stúpla až o +4% body, tak dôveryhodnosť Šimečku, za ten istý čas klesla až o plných -5% bodov!!!

Ako je potom možné, že čo sa týka vývoja predvolebných preferencií, tak SMER-SD klesá a PS stúpa?!

Ako je možné, že líder SMER-SD v dôveryhodnosti prudko stúpa a preferencie jeho strany klesajú a líder PS v dôveryhodnosti prudko klesá, ale predvolebné preferencie jeho hnutia PS, doslova raketovo rastú a to až tak, že podľa posledného prieskumu je PS už bok po boku so SMER-SD a čo nevidieť ho aj (mediálne!) predbehne?!

Nuž teda, ak je pravda, že preferencie Šimečku ml., prudko klesajú, tak by sa mali v PS zamyslieť a stiahnuť ho ako lídra strany v predvolebnej kampane lebo sa môže celkom ľahko stať, že so sebou stiahne ku dnu celé PS!!!

Nuž veru Slováci zamyslime sa nad tým!

Zamyslime sa nad tým, prečo nami tak manipulujú, prečo si myslia že sme takí hlúpi/tupí a skočíme im na akúkoľvek politickú blbosť, až trápnosť?!

A skúsme popremýšľať, čo to tu tak setsakramentsky nesedí s tými rastúcimi preferenciami PS, a čo to tu tak novinársko-politicko-progresivisticky, doslova smrdí?!

Na dnes, k tejto predvolebnej preferenčnej téme, „len“ toľko.

„Len“ takýto malý politicko-spoločenský postreh!!!

 

PS :

Pevne verím, že takýto politicko-žurnalisticky kotrmelec, si v TV Markíza všimnú a uvedomia si, ako si strelili do svojich vlastných neoliberálno-progresivistických kolien a v najbližšom prieskume dôveryhodnosti našich a „našich“ politikov to „napravia“ a opäť nám Kovačič pripraví prekvapenie, prostredníctvom FOCUS,  v ktorom opäť „dôjde“ k preskupeniu na čelných pozíciách, kde na čele bude neochvejne stáť Šimečka ml. a všetci ostatní, sa mu budú z úctivej diaľky dívať na jeho progresivisticky chrbát…!!!

A ako „na potvoru“, úplne „náhodou“, práve v tejto predvolebnej politickej diskusií bude v štúdiu sedieť Šimečka ml. sám a bude viesť „vyváženú“ politickú „diskusiu“ s Kovačičom lebo zlí chlapci, Fico a Uhrík, odmietli ísť „vyrovnane“/“vyvážene“, diskutovať do TV Markíza!

 

ZDROJ:

TU – https://tvnoviny.sk/na-telo/clanok/855562-prieskum-doveryhodnosti-caputovu-predbehol-pellegrini-aj-fico-medzi-nerozhodnutymi-boduju-aj-danko-a-uhrik

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.